Перейти к содержанию

Погода на пасіці (вчора, сьогодні, завтра, прогноз) 3.

ДобровоЛ

Рекомендуемые сообщения

вчора нарешті потепліло +20, але при шквальному вітрі ,сьогодні  в 11-30 +17 =вітер зтих ,але не повністю.Хай працюють не буду їм мішати.Можливо поповнять запаси пилку і наносять води.

2 часа назад, Конструктор сказал:

Сьогодні гарна погода і прогнозують на наступні 3 дні.:)

На 8:30 вже гарно носять пилок.:)IMG_20240330_084336.thumb.jpg.a6426b885adf29ae5da711034755d0ad.jpg

Льотки у вас відкриті і нижні і верхні , так може втрачатись багато тепла , яке їм дуже необхідне весною . Я відкиваю ще верхні коли вже два магазини зверху стоять . 

1 година тому, B 740 сказав:

Льотки у вас відкриті і нижні і верхні , так може втрачатись багато тепла , яке їм дуже необхідне весною . Я відкиваю ще верхні коли вже два магазини зверху стоять . 

Раніше ніколи не відкривав і завжди мучили сумніви що можливо було б краще відкрити. То ж цього року відкрив в невеликій кількості для зрівняння. Але за підказку дякую!

12 минут назад, Конструктор сказал:

Раніше ніколи не відкривав і завжди мучили сумніви що можливо було б краще відкрити. То ж цього року відкрив в невеликій кількості для зрівняння. Але за підказку дякую!

Так розхід кормів меньший , меньше їдять  на обігрів  гнізда. 

5 часов назад, B 740 сказал:

Я відкиваю ще верхні коли вже два магазини зверху стоять

У меня открытые верхние летки только  в нуклеусах ,и отводках . Для основных семей они не нужны .

5 часов назад, _kos_ сказал:

1.thumb.jpg.44777278703ec9f38d285bf0f7e15596.jpg

Да таки день сегодня тёплый . Пчёлы несут пыльцу вовсю .

Жаби заквакали сьогодні :hmm:

6 годин тому, B 740 сказав:

Так розхід кормів меньший , меньше їдять  на обігрів  гнізда. 

В мене вулики Ппу в них за багато вологи в період переходу з зими-весну, от і шукаю найкращий варіант вентиляції. Вже є робочий варіант але і хочеться поекспериментувати.:)

40 минут назад, AVA сказал:

Жаби заквакали сьогодні :hmm:

Буде рік багатий на рої ??? 

17 минут назад, B 740 сказал:

:dntknw:, по ревізії перша бджола буде лупится з 10 квітня і то 25% пасіки , а пів пасіки 25 .03 були тільки перші яйця 

глянув на градуснику було +15*С,  як заквакали

10 часов назад, B 740 сказал:

Звідки він? 

6 хвилин тому, B 740 сказав:

Звідки він? 

Закарпаття

3 часа назад, B 740 сказал:

Звідки він? 

По говору, думаю, із Закарпаття.

Я ше вчора бачив після обіду якийсь ніби туман з пилюки. Ше й думав: і вітру нема. то звідки пилюка? А воно он шо

Цитата

В Україну прибуває пил із Сахари. Сьогодні (у суботу – 24 Канал) пилом накрило Прикарпаття, а ось 1 квітня така ситуація буде по всій Україні,
https://24tv.ua/ukrayinu-nakriye-pil-sahari-koli-same-chim-tse-zagrozhuye_n2525817

Біля Дніпра. Перша квітка.

20240331_180900.jpg

13 минут назад, gardener сказал:

Я ше вчора бачив після обіду якийсь ніби туман з пилюки. Ше й думав: і вітру нема. то звідки пилюка? А воно он шо

Завтра побачимо що воно таке. 

9 хвилин тому, msgarry сказав:

20240331_180900.jpg

І в нас почав

31 хвилину тому, msgarry сказав:

20240331_180900.jpg

В мене рані теж розквітають.

IMG_20240331_171323.jpg

IMG_20240331_171328.jpg

1 час назад, msgarry сказал:

20240331_180900.jpg

Абрикос начинает?

На закарпатті алича вже давно відцвіла , клімат інакший  .   Я після того як алича відцвіла вже магазини зверху кидаю. А він ще на 6-7 рамках  тримав, через то і зроїлися. То певне вчився  юнак в ютюбі як бджіл тримати.  

І таке смішне говорить , що це не його фак"ап , а те що всі бджоли рояться.:umora:

Тепер по ділу: Сьогодні обійшов всіх своїх ледацюг.  Приперли по рамці пилку , норм, за заставною їх ще чекає  дві , а декому і три рамки їдла , тому можу ще дві неділі до них не лізти, навіть якщо і погіршиться погода. Ох і ледачий я..

Зимовка . В мене норм. По сусідам.... Ситуація пі....ць, в одного 40% лягло, в іншого 70%.   Обоє рабоє жмоти на обробку від кліща.  То буде попит на пакети і маток (можливо) . ;) 

+18 . Сегодня. Сонячно. Пчела работает .

+26 сьогодні було. Вчора +23 .Аномалія для нас в такий період.  крайні рамки 70% свіжий пилок , 30% свіжий нектар, верба ( котики) дає норм.  

4 часа назад, gardener сказал:

ше вчора бачив після обіду якийсь ніби туман з пилюки.

В нас також було вчора. Останній раз бачив минулим літом і пару років назад. Дурне діло, не приємне.

Ріпак  порівнянно з минулими роками дуже в гарному стані , тільки треба погоди на цвітіння і він дасть, тільки магазини встигай ставити . В минулому році брали оптом у нас по 70. Пару років назад вже була історія , що ті хто здав пакети ніпочом то кусали лікті , бо могли б взяти ріпаку більше чим за те що здали пакети . Ну то таке . ;).   

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...