wwlo Опубликовано 30 марта, 2024 Share Опубликовано 30 марта, 2024 вчора нарешті потепліло +20, але при шквальному вітрі ,сьогодні в 11-30 +17 =вітер зтих ,але не повністю.Хай працюють не буду їм мішати.Можливо поповнять запаси пилку і наносять води. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 30 марта, 2024 Share Опубликовано 30 марта, 2024 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 30 марта, 2024 Share Опубликовано 30 марта, 2024 2 часа назад, Конструктор сказал: Сьогодні гарна погода і прогнозують на наступні 3 дні. На 8:30 вже гарно носять пилок. Льотки у вас відкриті і нижні і верхні , так може втрачатись багато тепла , яке їм дуже необхідне весною . Я відкиваю ще верхні коли вже два магазини зверху стоять . 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 30 марта, 2024 Share Опубликовано 30 марта, 2024 1 година тому, B 740 сказав: Льотки у вас відкриті і нижні і верхні , так може втрачатись багато тепла , яке їм дуже необхідне весною . Я відкиваю ще верхні коли вже два магазини зверху стоять . Раніше ніколи не відкривав і завжди мучили сумніви що можливо було б краще відкрити. То ж цього року відкрив в невеликій кількості для зрівняння. Але за підказку дякую! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 30 марта, 2024 Share Опубликовано 30 марта, 2024 12 минут назад, Конструктор сказал: Раніше ніколи не відкривав і завжди мучили сумніви що можливо було б краще відкрити. То ж цього року відкрив в невеликій кількості для зрівняння. Але за підказку дякую! Так розхід кормів меньший , меньше їдять на обігрів гнізда. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 30 марта, 2024 Share Опубликовано 30 марта, 2024 5 часов назад, B 740 сказал: Я відкиваю ще верхні коли вже два магазини зверху стоять У меня открытые верхние летки только в нуклеусах ,и отводках . Для основных семей они не нужны . 5 часов назад, _kos_ сказал: Да таки день сегодня тёплый . Пчёлы несут пыльцу вовсю . 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 30 марта, 2024 Share Опубликовано 30 марта, 2024 Жаби заквакали сьогодні 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 30 марта, 2024 Share Опубликовано 30 марта, 2024 6 годин тому, B 740 сказав: Так розхід кормів меньший , меньше їдять на обігрів гнізда. В мене вулики Ппу в них за багато вологи в період переходу з зими-весну, от і шукаю найкращий варіант вентиляції. Вже є робочий варіант але і хочеться поекспериментувати. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 30 марта, 2024 Share Опубликовано 30 марта, 2024 40 минут назад, AVA сказал: Жаби заквакали сьогодні Буде рік багатий на рої ??? 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 30 марта, 2024 Share Опубликовано 30 марта, 2024 17 минут назад, B 740 сказал: Буде рік багатий на рої ??? , по ревізії перша бджола буде лупится з 10 квітня і то 25% пасіки , а пів пасіки 25 .03 були тільки перші яйця глянув на градуснику було +15*С, як заквакали 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 31 марта, 2024 Share Опубликовано 31 марта, 2024 10 часов назад, B 740 сказал: Буде рік багатий на рої ??? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 31 марта, 2024 Share Опубликовано 31 марта, 2024 Звідки він? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 31 марта, 2024 Share Опубликовано 31 марта, 2024 6 хвилин тому, B 740 сказав: Звідки він? Закарпаття Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 31 марта, 2024 Share Опубликовано 31 марта, 2024 3 часа назад, B 740 сказал: Звідки він? По говору, думаю, із Закарпаття. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 31 марта, 2024 Share Опубликовано 31 марта, 2024 Я ше вчора бачив після обіду якийсь ніби туман з пилюки. Ше й думав: і вітру нема. то звідки пилюка? А воно он шо Цитата В Україну прибуває пил із Сахари. Сьогодні (у суботу – 24 Канал) пилом накрило Прикарпаття, а ось 1 квітня така ситуація буде по всій Україні, https://24tv.ua/ukrayinu-nakriye-pil-sahari-koli-same-chim-tse-zagrozhuye_n2525817 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
msgarry Опубликовано 31 марта, 2024 Share Опубликовано 31 марта, 2024 Біля Дніпра. Перша квітка. 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 31 марта, 2024 Share Опубликовано 31 марта, 2024 13 минут назад, gardener сказал: Я ше вчора бачив після обіду якийсь ніби туман з пилюки. Ше й думав: і вітру нема. то звідки пилюка? А воно он шо Завтра побачимо що воно таке. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 31 марта, 2024 Share Опубликовано 31 марта, 2024 9 хвилин тому, msgarry сказав: Біля Дніпра. Перша квітка. І в нас почав 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 31 марта, 2024 Share Опубликовано 31 марта, 2024 31 хвилину тому, msgarry сказав: Біля Дніпра. Перша квітка. В мене рані теж розквітають. 8 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 31 марта, 2024 Share Опубликовано 31 марта, 2024 1 час назад, msgarry сказал: Біля Дніпра. Перша квітка. Абрикос начинает? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 31 марта, 2024 Share Опубликовано 31 марта, 2024 На закарпатті алича вже давно відцвіла , клімат інакший . Я після того як алича відцвіла вже магазини зверху кидаю. А він ще на 6-7 рамках тримав, через то і зроїлися. То певне вчився юнак в ютюбі як бджіл тримати. І таке смішне говорить , що це не його фак"ап , а те що всі бджоли рояться. Тепер по ділу: Сьогодні обійшов всіх своїх ледацюг. Приперли по рамці пилку , норм, за заставною їх ще чекає дві , а декому і три рамки їдла , тому можу ще дві неділі до них не лізти, навіть якщо і погіршиться погода. Ох і ледачий я.. Зимовка . В мене норм. По сусідам.... Ситуація пі....ць, в одного 40% лягло, в іншого 70%. Обоє рабоє жмоти на обробку від кліща. То буде попит на пакети і маток (можливо) . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Стрельчук Олег Анатольович Опубликовано 31 марта, 2024 Share Опубликовано 31 марта, 2024 +18 . Сегодня. Сонячно. Пчела работает . 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 31 марта, 2024 Share Опубликовано 31 марта, 2024 +26 сьогодні було. Вчора +23 .Аномалія для нас в такий період. крайні рамки 70% свіжий пилок , 30% свіжий нектар, верба ( котики) дає норм. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 31 марта, 2024 Share Опубликовано 31 марта, 2024 4 часа назад, gardener сказал: ше вчора бачив після обіду якийсь ніби туман з пилюки. В нас також було вчора. Останній раз бачив минулим літом і пару років назад. Дурне діло, не приємне. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 31 марта, 2024 Share Опубликовано 31 марта, 2024 Ріпак порівнянно з минулими роками дуже в гарному стані , тільки треба погоди на цвітіння і він дасть, тільки магазини встигай ставити . В минулому році брали оптом у нас по 70. Пару років назад вже була історія , що ті хто здав пакети ніпочом то кусали лікті , бо могли б взяти ріпаку більше чим за те що здали пакети . Ну то таке . . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.