Олександр К Опубликовано 29 июня, 2025 Share Опубликовано 29 июня, 2025 5 часов назад, Конструктор сказал: Бачу терморегулятор на 12в , живлення нагріву теж 12в ? Ні живлення 220 проходить через регулятор. А регулятор на 12в. Окремо підключається. По суті регулятор тільки розмикає цеп... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 29 июня, 2025 Share Опубликовано 29 июня, 2025 19 годин тому, Олександр К сказав: Саморобний з теплим полом та маленького об'єму. На 8 планок об'єм. Воду ставите? 20 годин тому, arki сказав: Якими інкубаторами для маточників хто користується? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 29 июня, 2025 Share Опубликовано 29 июня, 2025 7 часов назад, Олексій Кременчук сказал: Воду ставите? Так пластікова банка десь 0.3-0.4 л. Диаметр приблизно 8 см але майже повністтю накриваю кришкой. Раз в дві неділі виймаю та мию. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Petrovich 63 Опубликовано 19 июля, 2025 Share Опубликовано 19 июля, 2025 Доброго дня. 15-16 липня в нуклеусах облітувались мододі матки. Станом на 20 липня в жодному з нуклеусів відсутня черва, хоча в 3-4 бачив на власні очі як матки з обльоту повертались зі "шлейфом". Яка причина що матки не червлять. Може бути в тому, що нуклеуси трохи залились. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
андрон Опубликовано 19 июля, 2025 Share Опубликовано 19 июля, 2025 42 хвилини тому, Petrovich 63 сказав: Доброго дня. 15-16 липня в нуклеусах облітувались мододі матки. Станом на 20 липня в жодному з нуклеусів відсутня черва, хоча в 3-4 бачив на власні очі як матки з обльоту повертались зі "шлейфом". Яка причина що матки не червлять. Може бути в тому, що нуклеуси трохи залились. Цей рік якась аномалія з облітом маток. Із 38шт молодих маток, 6 маток сіють яйця але далі діло не йде . Бджоли вичищають їх. Матки на вигляд здорові, крупні так як повинно бути, прививався один раз через стартерний ящик, виховательки були гарні на два корпуси бджоли. Грішу на іошку вона в мене 2022року треба напевно міняти. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Petrovich 63 Опубликовано 19 июля, 2025 Share Опубликовано 19 июля, 2025 27 хвилин тому, андрон сказав: Цей рік якась аномалія з облітом маток. Із 38шт молодих маток, 6 маток сіють яйця але далі діло не йде . Бджоли вичищають їх. Матки на вигляд здорові, крупні так як повинно бути, прививався один раз через стартерний ящик, виховательки були гарні на два корпуси бджоли. Грішу на іошку вона в мене 2022року треба напевно міняти. В мене ІО 24 року зимувала, працює добре. Доречі глянув у сім*ю бувшу воспіталку де також молода матка. Також розплід відсутній. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 19 июля, 2025 Share Опубликовано 19 июля, 2025 5 часов назад, Petrovich 63 сказал: Доброго дня. 15-16 липня в нуклеусах облітувались мододі матки. Станом на 20 липня в жодному з нуклеусів відсутня черва, хоча в 3-4 бачив на власні очі як матки з обльоту повертались зі "шлейфом". Яка причина що матки не червлять. Може бути в тому, що нуклеуси трохи залились. Рано ,и то что если залились ,то расплода не будет. Пока пчёлы не сделают для них условия . 5 часов назад, андрон сказал: Цей рік якась аномалія з облітом маток. Із 38шт молодих маток, 6 маток сіють яйця але далі діло не йде . Бджоли вичищають їх. Матки на вигляд здорові, крупні так як повинно бути, прививався один раз через стартерний ящик, виховательки були гарні на два корпуси бджоли. Грішу на іошку вона в мене 2022року треба напевно міняти. Привейтесь от другой ,не каждый год от одной и той же. Проблема может быть не только в инбриденге , но и в вощине ... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 19 июля, 2025 Share Опубликовано 19 июля, 2025 6 часов назад, андрон сказал: Цей рік якась аномалія з облітом маток. я теж так казав, дуже поганий прийом маток і маточників, сімями, відводками, нуками Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ЮМос Опубликовано 30 июля, 2025 Share Опубликовано 30 июля, 2025 24.05.2023 в 18:38, Конструктор сказав: Та навряд , в мене є з такою рамкою , а є і з меншою 1/3 145р , злітають коли матка вже не має де сіяти. А такого як вас (щоб злітали з неплідною) не було ніколи. Це не зліт. Це виліт матки на обліт, її блукання, та зібрання бджіл навколо матки. В мене також таке було цього року. Думав, що ройок вийшов. Аж, ні. Розгорнув клубик, а там молода мічена неплідка. Буває. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.