Павлович Опубликовано 11 января, 2025 Share Опубликовано 11 января, 2025 20 хвилин тому, gardener сказав: ше й без дна Можна заодно і без даху, чого вже там, гуляти так гуляти. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 января, 2025 Share Опубликовано 11 января, 2025 1 хвилину тому, Павлович сказав: Можна заодно і без даху, чого вже там, гуляти так гуляти. Мова йшла за корпус Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Павлович Опубликовано 11 января, 2025 Share Опубликовано 11 января, 2025 4 хвилини тому, gardener сказав: Мова йшла за корпус Так і я про корпус. Якщо ви кажете, що можна корпус без дна, то я і додаю, що і без даху теж можна. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 12 января, 2025 Share Опубликовано 12 января, 2025 7 годин тому, Павлович сказав: Так і я про корпус. Якщо ви кажете, що можна корпус без дна, то я і додаю, що і без даху теж можна. Можна писати будь що, коли своїх бджіл нема. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 12 января, 2025 Share Опубликовано 12 января, 2025 1 година тому, Ворон сказав: Можна писати будь що, коли своїх бджіл нема. Мрії колись збуваються 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Павлович Опубликовано 12 января, 2025 Share Опубликовано 12 января, 2025 3 години тому, Ворон сказав: Можна писати будь що, коли своїх бджіл нема. Будь-що можна писати і коли вони є. Одне іншому не заважає. Але вони були, років так з 12 (якщо рахувати повністю самостійну роботу) і десь до 35-и. І було їх у мене не менше, ніж у вас зараз. А після того я ще 2 десятки років займався виготовленням меблів. Так що багато чи мало, але що у бджільництві що у столярці хоч якісь ази але я таки знаю. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.