Михайло1811 Posted July 14 Share Posted July 14 Доброго вечора, у мене стоїт один вулик з відводком, все ніби і нічого але сьогодні помітив декілька шершнів які ловили бджіл прямо біля вулика і летіли геть, під вечір їх прилітало вже декілька, знайти їх гніздо немає можливості, підкажіть що робити будласка!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Фомич Posted July 14 Share Posted July 14 7 хвилин тому, Михайло1811 сказав: ... підкажіть що робити будласка!!! Почитати тут можливо є відповідь на ваше запитання Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mаксим Posted July 14 Share Posted July 14 10 минут назад, Михайло1811 сказал: Доброго вечора, у мене стоїт один вулик з відводком, все ніби і нічого але сьогодні помітив декілька шершнів які ловили бджіл прямо біля вулика і летіли геть, під вечір їх прилітало вже декілька, знайти їх гніздо немає можливості, підкажіть що робити будласка!!! Наберіть в ютубі "ловушка для ос та шершнів з пляшки" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александр К. Posted July 15 Share Posted July 15 8 часов назад, Михайло1811 сказал: Доброго вечора, у мене стоїт один вулик з відводком, все ніби і нічого але сьогодні помітив декілька шершнів які ловили бджіл прямо біля вулика і летіли геть, під вечір їх прилітало вже декілька, знайти їх гніздо немає можливості, підкажіть що робити будласка!!! Підтримую зробіть ловушку з бутилки та і все... можна дві якщо дуже турбуєтесь... компот туди добре буде Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts