Павло Михайлович Опубликовано 3 июля, 2022 Share Опубликовано 3 июля, 2022 Куплю бджоли. Червоноград і 50 км навколо. Пропонуйте. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 3 июля, 2022 Share Опубликовано 3 июля, 2022 1 годину тому, Павло Михайлович сказав: Куплю бджоли. Червоноград і 50 км навколо. Пропонуйте. Невже баки невиправдали надій? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Павло Михайлович Опубликовано 3 июля, 2022 Автор Share Опубликовано 3 июля, 2022 1 хвилину тому, Ворон сказав: Невже баки невиправдали надій? я не купляю маток, а просто бджоли, а бакфаст і далі буде рулити. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 3 июля, 2022 Share Опубликовано 3 июля, 2022 7 хвилин тому, Павло Михайлович сказав: я не купляю маток, а просто бджоли, а бакфаст і далі буде рулити. Нехай рулить, будьте готові щороку купляти бджіл. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Павло Михайлович Опубликовано 3 июля, 2022 Автор Share Опубликовано 3 июля, 2022 5 хвилин тому, Ворон сказав: будьте готові щороку купляти бджіл Я написав, що останній раз купляв в 2015 році. А тепер син хоче пасіку. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 3 июля, 2022 Share Опубликовано 3 июля, 2022 4 хвилини тому, Павло Михайлович сказав: Я написав, що останній раз купляв в 2015 році. А тепер син хоче пасіку. Ще ніколи в своєму житі некупляв маток, пасіка живе на місцевій бджолі, як на мене, і непогано. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Павло Михайлович Опубликовано 3 июля, 2022 Автор Share Опубликовано 3 июля, 2022 3 хвилини тому, Ворон сказав: некупляв маток, Спочатку були місцеві .Мусив змінити, бо сусіди теплим словом згадували. Тепер чистий спокій. Вже питали , чи я ще тримаю бджіл, бо спокійно по городі ходять..... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 3 июля, 2022 Share Опубликовано 3 июля, 2022 33 хвилини тому, Павло Михайлович сказав: Спочатку були місцеві .Мусив змінити, бо сусіди теплим словом згадували. Тепер чистий спокій. Вже питали , чи я ще тримаю бджіл, бо спокійно по городі ходять..... В мене все вірішує мед, і зайвих питань ніколи нема. П/с може в вас більше сімей, в мене так, мінімум до пенсії, на прожиття. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Павло Михайлович Опубликовано 3 июля, 2022 Автор Share Опубликовано 3 июля, 2022 7 хвилин тому, Ворон сказав: мінімум до пенсії, То Вам ще добре... Я не пенсіонер... Буду вічно молодий, бо на пенсію не заслужив. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 3 июля, 2022 Share Опубликовано 3 июля, 2022 23 хвилини тому, Павло Михайлович сказав: То Вам ще добре... Я не пенсіонер... Буду вічно молодий, бо на пенсію не заслужив. В мене пенсія, на жаль, по інвалідності, чого вам не бажаю, будьте вічно молодим. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Павло Михайлович Опубликовано 6 июля, 2022 Автор Share Опубликовано 6 июля, 2022 03.07.2022 в 23:40, Ворон сказав: В мене пенсія, на жаль, по інвалідності, чого вам не бажаю, Вже пройшов цю дорогу: мав 3 роки 2 групу і 7 -3-ю.Онкологія. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 6 июля, 2022 Share Опубликовано 6 июля, 2022 2 години тому, Павло Михайлович сказав: Вже пройшов цю дорогу: мав 3 роки 2 групу і 7 -3-ю.Онкологія. В мене стаж, трішки більший, 24 роки, маю пожитєво, ви 61 року, повині бути на пенсії по віку. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Павло Михайлович Опубликовано 6 июля, 2022 Автор Share Опубликовано 6 июля, 2022 1 година тому, Ворон сказав: на пенсії по віку. Не був і не буду.....Немає стажу. Вічно молодий. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 6 июля, 2022 Share Опубликовано 6 июля, 2022 3 хвилини тому, Павло Михайлович сказав: Не був і не буду.....Немає стажу. Вічно молодий. Шкода, вічно молодий був тільки ленін. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 июля, 2022 Share Опубликовано 6 июля, 2022 2 години тому, Ворон сказав: повині бути на пенсії по віку. мені ше півтора року чекати Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.