Павло Михайлович Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Куплю бджоли. Червоноград і 50 км навколо. Пропонуйте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 1 годину тому, Павло Михайлович сказав: Куплю бджоли. Червоноград і 50 км навколо. Пропонуйте. Невже баки невиправдали надій? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Павло Михайлович Posted July 3, 2022 Author Share Posted July 3, 2022 1 хвилину тому, Ворон сказав: Невже баки невиправдали надій? я не купляю маток, а просто бджоли, а бакфаст і далі буде рулити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 7 хвилин тому, Павло Михайлович сказав: я не купляю маток, а просто бджоли, а бакфаст і далі буде рулити. Нехай рулить, будьте готові щороку купляти бджіл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Павло Михайлович Posted July 3, 2022 Author Share Posted July 3, 2022 5 хвилин тому, Ворон сказав: будьте готові щороку купляти бджіл Я написав, що останній раз купляв в 2015 році. А тепер син хоче пасіку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 4 хвилини тому, Павло Михайлович сказав: Я написав, що останній раз купляв в 2015 році. А тепер син хоче пасіку. Ще ніколи в своєму житі некупляв маток, пасіка живе на місцевій бджолі, як на мене, і непогано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Павло Михайлович Posted July 3, 2022 Author Share Posted July 3, 2022 3 хвилини тому, Ворон сказав: некупляв маток, Спочатку були місцеві .Мусив змінити, бо сусіди теплим словом згадували. Тепер чистий спокій. Вже питали , чи я ще тримаю бджіл, бо спокійно по городі ходять..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 33 хвилини тому, Павло Михайлович сказав: Спочатку були місцеві .Мусив змінити, бо сусіди теплим словом згадували. Тепер чистий спокій. Вже питали , чи я ще тримаю бджіл, бо спокійно по городі ходять..... В мене все вірішує мед, і зайвих питань ніколи нема. П/с може в вас більше сімей, в мене так, мінімум до пенсії, на прожиття. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Павло Михайлович Posted July 3, 2022 Author Share Posted July 3, 2022 7 хвилин тому, Ворон сказав: мінімум до пенсії, То Вам ще добре... Я не пенсіонер... Буду вічно молодий, бо на пенсію не заслужив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 23 хвилини тому, Павло Михайлович сказав: То Вам ще добре... Я не пенсіонер... Буду вічно молодий, бо на пенсію не заслужив. В мене пенсія, на жаль, по інвалідності, чого вам не бажаю, будьте вічно молодим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Павло Михайлович Posted July 6, 2022 Author Share Posted July 6, 2022 03.07.2022 в 23:40, Ворон сказав: В мене пенсія, на жаль, по інвалідності, чого вам не бажаю, Вже пройшов цю дорогу: мав 3 роки 2 групу і 7 -3-ю.Онкологія. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 2 години тому, Павло Михайлович сказав: Вже пройшов цю дорогу: мав 3 роки 2 групу і 7 -3-ю.Онкологія. В мене стаж, трішки більший, 24 роки, маю пожитєво, ви 61 року, повині бути на пенсії по віку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Павло Михайлович Posted July 6, 2022 Author Share Posted July 6, 2022 1 година тому, Ворон сказав: на пенсії по віку. Не був і не буду.....Немає стажу. Вічно молодий. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 3 хвилини тому, Павло Михайлович сказав: Не був і не буду.....Немає стажу. Вічно молодий. Шкода, вічно молодий був тільки ленін. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 2 години тому, Ворон сказав: повині бути на пенсії по віку. мені ше півтора року чекати Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.