Jump to content

Вплив умов зберігання меду на його кристалізацію


Recommended Posts

Хотів звільнити тару від акацієвого меду минолого року, який зберігається в гаражі. Та не вийшло, мед закристалізувався. Той же мед, який зберігався дома й досі не закристалізований, став густішим, але з тари виливається. Думав, що на акацієвий мед низька температура не впливає.

Link to comment
Share on other sites

6 хвилин тому, Петр Павлович сказав:

Хотів звільнити тару від акацієвого меду минолого року, який зберігається в гаражі. Та не вийшло, мед закристалізувався. Той же мед, який зберігався дома й досі не закристалізований, став густішим, але з тари виливається. Думав, що на акацієвий мед низька температура не впливає.

такеж, та більше що в меду є домішки. З нових рамок поставлених вже на акації мед нормальний.

Link to comment
Share on other sites

1 час назад, Лавр сказал:

такеж, та більше що в меду є домішки. З нових рамок поставлених вже на акації мед нормальний.

Трохи домішок нектару з лісових рослин.

Link to comment
Share on other sites

а як стосовно високих температур? 

бочки з медом стоять надворі, можливе потрапляння прямих сонячних променів, як це вплине на мед? (для гуртової здачі)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...