Перейти к содержанию

Вплив умов зберігання меду на його кристалізацію


Рекомендуемые сообщения

Хотів звільнити тару від акацієвого меду минолого року, який зберігається в гаражі. Та не вийшло, мед закристалізувався. Той же мед, який зберігався дома й досі не закристалізований, став густішим, але з тари виливається. Думав, що на акацієвий мед низька температура не впливає.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

6 хвилин тому, Петр Павлович сказав:

Хотів звільнити тару від акацієвого меду минолого року, який зберігається в гаражі. Та не вийшло, мед закристалізувався. Той же мед, який зберігався дома й досі не закристалізований, став густішим, але з тари виливається. Думав, що на акацієвий мед низька температура не впливає.

такеж, та більше що в меду є домішки. З нових рамок поставлених вже на акації мед нормальний.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

1 час назад, Лавр сказал:

такеж, та більше що в меду є домішки. З нових рамок поставлених вже на акації мед нормальний.

Трохи домішок нектару з лісових рослин.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

а як стосовно високих температур? 

бочки з медом стоять надворі, можливе потрапляння прямих сонячних променів, як це вплине на мед? (для гуртової здачі)

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...