AVA Опубликовано 20 февраля, 2022 Share Опубликовано 20 февраля, 2022 6 минут назад, ромео сказал: Я обов'язково на зиму ставлю. Якщо восени вони можуть сидіти без них, то під час збору в клуб можуть учудити. І доволі часто. Тому на зиму - завжди з двох сторін. За браком такових, одна з фанери, а другу роблю нашвидкоруч з картонки, приштампованої до старої рамки. Свою функцію (обмеження) виконує. Переживе зиму - добре, а нє, то весною в топку.... Іх потрібно ставить поки мед знаружі рамки невибрали , потім пізно , вуличка біля буде заставної пуста , вони також на теплу заставну збираються як на стінку , я прозівав , Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ласунчик Опубликовано 20 февраля, 2022 Share Опубликовано 20 февраля, 2022 5 часов назад, Мико сказал: Для экономии времени Воронін Микола Романович вул. Івана Зарудного, 2в, м Харків, 61054 380506379650 вул. Центральна, 33, с. Вишнівка, Куп'янський р-н, Харківська обл., 63710 50 Іздержкі цивілізації. Як на мене, занадто багато особистої інформації у загальному користуванні. Якби ще до цього прикладалась цілодобова охорона, чи віденагляд. А так, тільки магніт для шукачів швидкої наживи. По телебаченню постійно показують, як потерпають фермери від бандюків. Данину у біткоїнах призначають. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 20 февраля, 2022 Share Опубликовано 20 февраля, 2022 2 години тому, gardener сказав: Щасливчики. А я міняв дно, хоч би одна виглянула подивитись шо я роблю. На диво ні одної миші в вуликах не було. Той мишун, якого я в грудні ліквідував, артефактів мені залишив Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 20 февраля, 2022 Share Опубликовано 20 февраля, 2022 Гарний сьогодні був день для відосіків. Це відповідаючи на критику тих, хто дорікає - мовляв, критикуєте, а самі нічого не показуєте Повноцінного обльоту в результаті так і не вийшло. Навіть прильотки не пофарбували, що взагалі дивно Із робіт - поскорочував гнізда до необхідного мінімуму, поставив заставні і плівку зверху. В 90% вже є по п'ятаку розплоду Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Медовий Макс Опубликовано 20 февраля, 2022 Share Опубликовано 20 февраля, 2022 Підмору 20-35 штук, є пару сімей, що взагалі з 10 бджіл. Радію, від такої картини. По кормам не чистопородні бахфасти зїли найбільше, вони на руті. Був змушений в деяких сімях по пару рамок майже пустих забрати, повномедні поставити. Степова молодці. Італійка, як завжди, на рівні степової. По факту ще місяць зимувати, а яєчка вже зявились, сонце з +5-7 в тіні вплинули. Раніше яйця з'являлися десь на 3-5 день після повноцінного обльоту в день виноски з зимовника. На даний час повноцінного обльоту, ще не було. В зимівнику (саманний сарай) по споживання корму було классно, а цей рік вирішив не заносити...тяжкувато тягати і гратися с вентиляцією набридло. Однак, треба вертатися до накатаної технології. Економія по кормам дуже відчутна. Дасть Бог тепла і раннього пилку, бо матки зачервили, а перги у гніздах візуально немає. Благаємо, щоб природа берегла ресур бджоли. П.С.:цей сезон рано я до них поліз, для пари сімей во благо, я то їх не скорочую взиму, а корма підїли від теплої стінки( Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
shersand Опубликовано 20 февраля, 2022 Share Опубликовано 20 февраля, 2022 А тем временем у проклятых буржуев Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 20 февраля, 2022 Share Опубликовано 20 февраля, 2022 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
elesey71 Опубликовано 20 февраля, 2022 Share Опубликовано 20 февраля, 2022 4 часа назад, Олександр Коваль сказал: Той мишун, якого я в грудні ліквідував, артефактів мені залишив Тоже сегодня мышку в улье поймал, но у меня нашкодничала посерьезней. Не смотря на погоду облетов не было, вылетали отдельные пчелки. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Gaj Опубликовано 20 февраля, 2022 Share Опубликовано 20 февраля, 2022 Только что, Олександр Коваль сказал: До речі, в профілі Ви вказали, що "важко визначити". Не згоден з цим категорично! А зачем их определять? Это всё условно, люди же их поделили. А негр он и в Африке негр будет. А вот еврей уже будет не тот - обгорит на солнышке и потемнеет. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Николай S Опубликовано 20 февраля, 2022 Share Опубликовано 20 февраля, 2022 1 година тому, Алексей Кременчуг сказав: Таке відчуття, що тут блогер ще може бути пасічником, Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Lastochka Опубликовано 20 февраля, 2022 Share Опубликовано 20 февраля, 2022 Тільки що, Олександр Коваль сказав: Той мишун, якого я в грудні ліквідував, артефактів мені залишив Так , ця зима на мишей, дякувати проведінню, була "малосніжною" і у нас... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 23 марта, 2022 Автор Share Опубликовано 23 марта, 2022 20.02.2022 в 21:41, Lastochka сказав: Так , ця зима на мишей, дякувати проведінню, була "малосніжною" і у нас... Точно. І у мене цьогоріч миші на дачі та по вуликах, слава Богу, не розкошували. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 23 марта, 2022 Share Опубликовано 23 марта, 2022 По різному в мене дуже багато Мишви було, може поля кукурудзи ,соняха близько були - розмножилися Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.