Перейти к содержанию

Осінь 2021/Зима 2022

ДобровоЛ

Рекомендуемые сообщения

6 минут назад, ромео сказал:

Я обов'язково на зиму ставлю. Якщо восени вони можуть сидіти без них, то під час збору в клуб можуть учудити. І доволі часто. Тому на зиму - завжди з двох сторін. За браком такових, одна з фанери, а другу  роблю нашвидкоруч з картонки, приштампованої до старої рамки. Свою функцію (обмеження) виконує. Переживе зиму - добре, а нє, то весною в топку.... 

Іх потрібно ставить поки мед знаружі рамки невибрали , потім пізно ,

вуличка біля буде заставної пуста , вони також на теплу заставну збираються як на стінку , я прозівав :dntknw:

5 часов назад, Мико сказал:

Для экономии времени 

Воронін Микола Романович вул. Івана Зарудного, 2в, м Харків, 61054 380506379650   вул. Центральна, 33, с. Вишнівка, Куп'янський р-н, Харківська обл., 63710   50

Іздержкі цивілізації. 

Як на мене, занадто багато особистої інформації у загальному користуванні. 

Якби ще до цього прикладалась цілодобова охорона, чи віденагляд. А так, тільки магніт для шукачів швидкої наживи. 

По телебаченню постійно показують, як потерпають фермери від бандюків. 

Данину у біткоїнах призначають. 

2 години тому, gardener сказав:

Щасливчики. А я міняв дно, хоч би одна виглянула подивитись шо я роблю.

На диво ні одної миші в вуликах не було.

Той мишун, якого я в грудні ліквідував, артефактів мені залишив

FMDJ8ldXsAo8cMl?format=jpg&name=small

Гарний сьогодні був день для відосіків. Це відповідаючи на критику тих, хто дорікає - мовляв, критикуєте, а самі нічого не показуєте :ay:

Повноцінного обльоту в результаті так і не вийшло. Навіть прильотки не пофарбували, що взагалі дивно

Із робіт - поскорочував гнізда до необхідного мінімуму, поставив заставні і плівку зверху. В 90% вже є по п'ятаку розплоду

Підмору 20-35 штук, є пару сімей, що взагалі з 10 бджіл. Радію, від такої картини. 

По кормам не чистопородні бахфасти:umora: зїли найбільше, вони на руті. Був змушений в деяких сімях по пару рамок майже пустих забрати, повномедні поставити. Степова молодці. Італійка, як завжди, на рівні степової.  По факту ще місяць зимувати, а яєчка вже зявились, сонце з +5-7 в тіні вплинули. Раніше яйця з'являлися десь на 3-5 день після повноцінного обльоту в день виноски з зимовника. На даний час повноцінного обльоту, ще не було.

В зимівнику (саманний сарай) по споживання корму було классно, а цей рік вирішив не заносити...тяжкувато тягати і гратися с вентиляцією набридло. Однак, треба вертатися до накатаної технології.  Економія по кормам дуже відчутна.

Дасть Бог тепла і раннього пилку, бо матки зачервили, а перги у гніздах візуально немає.  Благаємо, щоб природа берегла ресур бджоли.

П.С.:цей сезон рано я до них поліз, для пари сімей во благо, я то їх не скорочую взиму, а корма підїли від теплої стінки(

4 часа назад, Олександр Коваль сказал:

Тоже сегодня мышку в улье поймал, но у меня нашкодничала посерьезней.:crazy: Не смотря на погоду облетов не было, вылетали отдельные пчелки.

Только что, Олександр Коваль сказал:

До речі, в профілі Ви вказали, що "важко визначити". Не згоден з цим категорично! :hi:

А зачем их определять? Это всё условно, люди же их поделили. А негр он и в Африке негр будет.

А вот еврей уже будет не тот - обгорит на солнышке и потемнеет. :umora::IMHO1:

1 година тому, Алексей Кременчуг сказав:

Таке відчуття, що тут блогер ще може бути пасічником,

Тільки що, Олександр Коваль сказав:

FMDJ8ldXsAo8cMl?format=jpg&name=small

Так , ця зима на мишей, дякувати проведінню, була "малосніжною" і у нас... :umora::ay:

• 1 month later...
20.02.2022 в 21:41, Lastochka сказав:

Так , ця зима на мишей, дякувати проведінню, була "малосніжною" і у нас... :umora::ay:

Точно.  І у мене цьогоріч миші на дачі та по вуликах, слава Богу, не розкошували.:ah:

По різному в мене дуже багато

Мишви було, може поля кукурудзи ,соняха близько були - розмножилися

Заархивировано

Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.

• Создать...