Puzlik Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Шукаю продавців плівки для вуликів. Бажано не три метри шириною, а вже порізану. Не дуже товсту, щоб можна було закрити фальцевий вулик. Може в кого є контакти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Михаил46 Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Ну если Вы здесь зарегистрировались интернетом пользоваться умеете а там тысячи предложений вот например https://prom.ua/p1344682497-plenka-polietilenovaya-metrazh.html? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puzlik Posted June 3, 2021 Author Share Posted June 3, 2021 4 часа назад, Михаил46 сказал: Ну если Вы здесь зарегистрировались интернетом пользоваться умеете а там тысячи предложений вот например https://prom.ua/p1344682497-plenka-polietilenovaya-metrazh.html? 1. Ну, если Вы пользуетесь клавиатурой, то по идее, должны язык знак и знаки препинания использовать.. НО, увы.. 2. Если бы я нашёл, то что мне нужно, здесь бы не спрашивал. 3. Спасибо, что не прошли мимо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SashaSM Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 В 02.06.2021 в 08:54, Puzlik сказал: Шукаю продавців плівки для вуликів. Бажано не три метри шириною, а вже порізану. Не дуже товсту, щоб можна було закрити фальцевий вулик. Може в кого є контакти? Маю сумнів, що є продавці такого специфічного товару. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puzlik Posted June 3, 2021 Author Share Posted June 3, 2021 44 минуты назад, SashaSM сказал: Маю сумнів, що є продавці такого специфічного товару. Чому? ) в минулому, здається, сезоні, тут на форму була людина, яка продавала плівку потрібного розміру. Але, почитавши відгуки, зрозумів, що вона товста і в фальцевих вуликах буде проблема закрити лашок. ось ця тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Михаил46 Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 12 часов назад, Puzlik сказал: Чому? ) в минулому, здається, сезоні, тут на форму була людина, яка продавала плівку потрібного розміру. Але, почитавши відгуки, зрозумів, що вона товста і в фальцевих вуликах буде проблема закрити лашок. ось ця тема Брал эту пленку не понравилась очень толстая и жесткая сейчас покупаю на рынке и режу под свой размер брать лучше потолще МК-РОН не так быстро грызут сезона на два хватает Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puzlik Posted June 4, 2021 Author Share Posted June 4, 2021 14 часов назад, Михаил46 сказал: Брал эту пленку не понравилась очень толстая и жесткая сейчас покупаю на рынке и режу под свой размер брать лучше потолще МК-РОН не так быстро грызут сезона на два хватает На рынке можно купить пленку, НО её минимальна ширина 1 метр. И когда отрезаешь 60 см на улей, остаётся 40 см, которых мне некуда деть. Вот потому и ищу, мб кто продаёт готовые размеры. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Михаил46 Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Закажите 6 метров как раз 10 кусков будет а по длине посчитайте eurofermershop.com.ua/ правда дороговато Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 11 годин тому, Puzlik сказав: На рынке можно купить пленку, НО её минимальна ширина 1 метр. И когда отрезаешь 60 см на улей, остаётся 40 см, которых мне некуда деть. Вот потому и ищу, мб кто продаёт готовые размеры. Купив поліетиленову плівку 150мікрон в рулоні, ширина 58см, довжина 50 метрів - на вулики розмір якраз те, що треба, залишається лиш відрізати потрібної довжини Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puzlik Posted June 6, 2021 Author Share Posted June 6, 2021 18 часов назад, davolodya сказал: Купив поліетиленову плівку 150мікрон в рулоні, ширина 58см, довжина 50 метрів - на вулики розмір якраз те, що треба, залишається лиш відрізати потрібної довжини Я бачив це відео у Ігоря на ютубі і навіть телефонував. Мені сказали «звідки у Вас цей номер? Забудьте його! І другий теж».... Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 1 годину тому, Puzlik сказав: Я бачив це відео у Ігоря на ютубі і навіть телефонував. Мені сказали «звідки у Вас цей номер? Забудьте його! І другий теж».... Номер київстару робочий- плівку замовляв тижні 2 тому, відправили в той же день, наложкою Link to comment Share on other sites More sharing options...
chajka2005 Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 В 03.06.2021 в 19:21, Puzlik сказал: Чому? ) в минулому, здається, сезоні, тут на форму була людина, яка продавала плівку потрібного розміру. Але, почитавши відгуки, зрозумів, що вона товста і в фальцевих вуликах буде проблема закрити лашок. ось ця тема Я таку взяв. Так товста. Підкришник погано придавлює. Використовую між 300 корпусами для обгулу маток у верхньому корпусі. Але в ній великий плюс-довговічна і не гризуть бджоли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Винодел Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 А я думав, що гризе восова міль, здебільше її лялечки. ПЕТ пліва від "Стол"а не ідеально підходить для покриття -коробиться при нагріванні але поки що не викинув жодної стелини. Залишилась ціла і прозора , видно бджіл по вулочках. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.