chajka2005 Опубликовано 26 мая, 2021 Share Опубликовано 26 мая, 2021 Продам матку ШЗ 2019р. Ціна 250грн. Паспорт додаю. Не прививався, за дочок нічого сказати не можу. Сім'я із маткою в моїх умовах по силі нижче середньої, зимівля на відмінно та із низькою витратою кормів. По всім питанням пишіть в лічку або сюди. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 26 мая, 2021 Share Опубликовано 26 мая, 2021 Завязуєте з карнікою категорично? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 27 мая, 2021 Автор Share Опубликовано 27 мая, 2021 7 часов назад, Женя Циба сказал: Завязуєте з карнікою категорично? Думка така є, але ще не пробував Кройса. Вивів 10-к маток, попробую. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Укроп Опубликовано 27 мая, 2021 Share Опубликовано 27 мая, 2021 7 часов назад, chajka2005 сказал: але ще не пробував Кройса. Вивів 10-к маток, попробую. Навіщо Ви себе ґвалтуєте? Знайшли свою бджолу яка Вам саме більше підходить, на тому і все. Навіщо Вам той Кройс? Карніка вся якщо вона справжня, плюс мінус однакова. Бакфаст Толі Котелевського і Юри Вальчука Вам підійшов найкраще, значить з тим матеріалом і працюйте, то Ваша бджола. Не проводьте експеременти, якщо вже знайшли ту бджолу яка Вам більше підійшла. Знаю що від любителя московської віри Вам не підійшов бакфаст, то Ви дальші і не експериментуєте з ним. Так само і з карнікою, вона Вам не пішла, значить не мучте себе. Тим більше ті хлопці від яких берете матеріал,слава Богу живі здорові, то і надалі беріть у Толі і Юри, і не шукайте чогось кращого. Бо Ви його просто не знайдете. Моя думка така. Можливо я і помиляюсь Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 27 мая, 2021 Share Опубликовано 27 мая, 2021 7 часов назад, chajka2005 сказал: Думка така є, але ще не пробував Кройса. Вивів 10-к маток, попробую. Гарний матеріал, думаю Вам не розчарує. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 27 мая, 2021 Share Опубликовано 27 мая, 2021 45 хвилин тому, Укроп сказав: Навіщо Ви себе ґвалтуєте? Знайшли свою бджолу яка Вам саме більше підходить, на тому і все. Навіщо Вам той Кройс? Карніка вся якщо вона справжня, плюс мінус однакова. Бакфаст Толі Котелевського і Юри Вальчука Вам підійшов найкраще, значить з тим матеріалом і працюйте, то Ваша бджола. Не проводьте експеременти, якщо вже знайшли ту бджолу яка Вам більше підійшла. Знаю що від любителя московської віри Вам не підійшов бакфаст, то Ви дальші і не експериментуєте з ним. Так само і з карнікою, вона Вам не пішла, значить не мучте себе. Тим більше ті хлопці від яких берете матеріал,слава Богу живі здорові, то і надалі беріть у Толі і Юри, і не шукайте чогось кращого. Бо Ви його просто не знайдете. Моя думка така. Можливо я і помиляюсь якщо умови стабільні то різкі зміни недоцільнітут я з вами згоден. Це стосується медового напрямку. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 27 мая, 2021 Автор Share Опубликовано 27 мая, 2021 Матку продано. Можна закритм тему. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.