chajka2005 Posted May 26, 2021 Share Posted May 26, 2021 Продам матку ШЗ 2019р. Ціна 250грн. Паспорт додаю. Не прививався, за дочок нічого сказати не можу. Сім'я із маткою в моїх умовах по силі нижче середньої, зимівля на відмінно та із низькою витратою кормів. По всім питанням пишіть в лічку або сюди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Женя Ц. Posted May 26, 2021 Share Posted May 26, 2021 Завязуєте з карнікою категорично? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chajka2005 Posted May 27, 2021 Author Share Posted May 27, 2021 7 часов назад, Женя Циба сказал: Завязуєте з карнікою категорично? Думка така є, але ще не пробував Кройса. Вивів 10-к маток, попробую. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Укроп Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 7 часов назад, chajka2005 сказал: але ще не пробував Кройса. Вивів 10-к маток, попробую. Навіщо Ви себе ґвалтуєте? Знайшли свою бджолу яка Вам саме більше підходить, на тому і все. Навіщо Вам той Кройс? Карніка вся якщо вона справжня, плюс мінус однакова. Бакфаст Толі Котелевського і Юри Вальчука Вам підійшов найкраще, значить з тим матеріалом і працюйте, то Ваша бджола. Не проводьте експеременти, якщо вже знайшли ту бджолу яка Вам більше підійшла. Знаю що від любителя московської віри Вам не підійшов бакфаст, то Ви дальші і не експериментуєте з ним. Так само і з карнікою, вона Вам не пішла, значить не мучте себе. Тим більше ті хлопці від яких берете матеріал,слава Богу живі здорові, то і надалі беріть у Толі і Юри, і не шукайте чогось кращого. Бо Ви його просто не знайдете. Моя думка така. Можливо я і помиляюсь Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 7 часов назад, chajka2005 сказал: Думка така є, але ще не пробував Кройса. Вивів 10-к маток, попробую. Гарний матеріал, думаю Вам не розчарує. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лавр Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 45 хвилин тому, Укроп сказав: Навіщо Ви себе ґвалтуєте? Знайшли свою бджолу яка Вам саме більше підходить, на тому і все. Навіщо Вам той Кройс? Карніка вся якщо вона справжня, плюс мінус однакова. Бакфаст Толі Котелевського і Юри Вальчука Вам підійшов найкраще, значить з тим матеріалом і працюйте, то Ваша бджола. Не проводьте експеременти, якщо вже знайшли ту бджолу яка Вам більше підійшла. Знаю що від любителя московської віри Вам не підійшов бакфаст, то Ви дальші і не експериментуєте з ним. Так само і з карнікою, вона Вам не пішла, значить не мучте себе. Тим більше ті хлопці від яких берете матеріал,слава Богу живі здорові, то і надалі беріть у Толі і Юри, і не шукайте чогось кращого. Бо Ви його просто не знайдете. Моя думка така. Можливо я і помиляюсь якщо умови стабільні то різкі зміни недоцільнітут я з вами згоден. Це стосується медового напрямку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chajka2005 Posted May 27, 2021 Author Share Posted May 27, 2021 Матку продано. Можна закритм тему. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.