Jump to content

Продам матку карніка ШЗ 2019р

Recommended Posts

Продам матку ШЗ 2019р. Ціна 250грн. Паспорт додаю. Не прививався, за дочок нічого сказати не можу. Сім'я із маткою в моїх умовах по силі нижче середньої, зимівля на відмінно та із низькою витратою кормів. 

IMG-d5a1692d453074f8fbffeb367a060d3d-V.jpg

По всім питанням пишіть в лічку або сюди. 

7 часов назад, Женя Циба сказал:

Завязуєте з карнікою категорично?

Думка така є, але ще не пробував Кройса. Вивів 10-к маток, попробую. 

7 часов назад, chajka2005 сказал:

але ще не пробував Кройса. Вивів 10-к маток, попробую. 

Навіщо Ви себе ґвалтуєте? Знайшли свою бджолу яка Вам саме більше підходить, на тому і все. Навіщо Вам той Кройс? Карніка вся якщо вона справжня, плюс мінус однакова. Бакфаст Толі Котелевського і Юри Вальчука Вам підійшов найкраще, значить з тим матеріалом і працюйте, то Ваша бджола. Не проводьте експеременти, якщо вже знайшли ту бджолу яка Вам більше підійшла. Знаю що від любителя московської віри Вам не підійшов бакфаст, то Ви дальші і не експериментуєте з ним. Так само і з карнікою, вона Вам не пішла, значить не мучте себе. Тим більше ті хлопці від яких берете матеріал,слава Богу живі здорові, то і надалі беріть у Толі і Юри, і не шукайте чогось кращого. Бо Ви його просто не знайдете. Моя думка така.  Можливо я і помиляюсь

7 часов назад, chajka2005 сказал:

Думка така є, але ще не пробував Кройса. Вивів 10-к маток, попробую. 

Гарний матеріал, думаю Вам не розчарує.

45 хвилин тому, Укроп сказав:

Навіщо Ви себе ґвалтуєте? Знайшли свою бджолу яка Вам саме більше підходить, на тому і все. Навіщо Вам той Кройс? Карніка вся якщо вона справжня, плюс мінус однакова. Бакфаст Толі Котелевського і Юри Вальчука Вам підійшов найкраще, значить з тим матеріалом і працюйте, то Ваша бджола. Не проводьте експеременти, якщо вже знайшли ту бджолу яка Вам більше підійшла. Знаю що від любителя московської віри Вам не підійшов бакфаст, то Ви дальші і не експериментуєте з ним. Так само і з карнікою, вона Вам не пішла, значить не мучте себе. Тим більше ті хлопці від яких берете матеріал,слава Богу живі здорові, то і надалі беріть у Толі і Юри, і не шукайте чогось кращого. Бо Ви його просто не знайдете. Моя думка така.  Можливо я і помиляюсь

якщо умови стабільні то різкі зміни недоцільні:IMHO:тут я з вами згоден. Це стосується медового напрямку.

Матку продано. Можна закритм тему. 

• Sanich locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...