Jump to content

Визначення сорту меду по фото

Recommended Posts

У одному місцевому пабліку на фейсбуці жінка продає ось такий мед під видом "липа із різнотрав"ям". Я їй зробив зауваження, що це - мед, скоріше, соняшниковий, ніж липовий, але вона вперто доводить, що я нічого не розумію в медові. Я не великий експерт в липовому меді, але наскільки знаю, він дає білу салоподібну кристалізацію. Які ваші думки, колеги? 

На зображенні може бути: десерт та у приміщенні

10 минут назад, Sanich сказал:

У одному місцевому пабліку на фейсбуці жінка продає ось такий мед під видом "липа із різнотрав"ям". Я їй зробив зауваження, що це - мед, скоріше, соняшниковий, ніж липовий, але вона вперто доводить, що я нічого не розумію в медові. Я не великий експерт в липовому меді, але наскільки знаю, він дає білу салоподібну кристалізацію. Які ваші думки, колеги? 

На зображенні може бути: десерт та у приміщенні

20210420_102729.jpg

• Like 1
  • Thanks 1

3 часа назад, Sanich сказал:

скоріше, соняшниковий, ніж липовий, але вона вперто доводить, що я нічого не розумію в медові. .

Які ваші думки, колеги? 

Чисто подсолнечниковый мёд  

• Like 1

28 хвилин тому, Мико сказав:

Чисто подсолнечниковый мёд  

Те що не липа, коню зрозуміло. Але прям таки "чисто подсолнечниковий"? А якби там був шматок різнотрав'я, якого кольору він був би?

4 минуты назад, medhon сказал:

Те що не липа, коню зрозуміло. Але прям таки "чисто подсолнечниковий"? А якби там був шматок різнотрав'я, якого кольору він був би?

Как говорит мой сосед ,  занимающийся ремонтом мопедов 

"Я по фотографии не лечу " 

Тут тоже подходит на 99 % 

• Thanks 2