Sanich Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 У одному місцевому пабліку на фейсбуці жінка продає ось такий мед під видом "липа із різнотрав"ям". Я їй зробив зауваження, що це - мед, скоріше, соняшниковий, ніж липовий, але вона вперто доводить, що я нічого не розумію в медові. Я не великий експерт в липовому меді, але наскільки знаю, він дає білу салоподібну кристалізацію. Які ваші думки, колеги? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александр К. Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 10 минут назад, Sanich сказал: У одному місцевому пабліку на фейсбуці жінка продає ось такий мед під видом "липа із різнотрав"ям". Я їй зробив зауваження, що це - мед, скоріше, соняшниковий, ніж липовий, але вона вперто доводить, що я нічого не розумію в медові. Я не великий експерт в липовому меді, але наскільки знаю, він дає білу салоподібну кристалізацію. Які ваші думки, колеги? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 3 часа назад, Sanich сказал: скоріше, соняшниковий, ніж липовий, але вона вперто доводить, що я нічого не розумію в медові. . Які ваші думки, колеги? Чисто подсолнечниковый мёд 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medhon Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 28 хвилин тому, Мико сказав: Чисто подсолнечниковый мёд Те що не липа, коню зрозуміло. Але прям таки "чисто подсолнечниковий"? А якби там був шматок різнотрав'я, якого кольору він був би? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 4 минуты назад, medhon сказал: Те що не липа, коню зрозуміло. Але прям таки "чисто подсолнечниковий"? А якби там був шматок різнотрав'я, якого кольору він був би? Как говорит мой сосед , занимающийся ремонтом мопедов "Я по фотографии не лечу " Тут тоже подходит на 99 % 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts