Міша Гавалешко Posted April 7, 2021 Share Posted April 7, 2021 Хтось може продати бджолопакет в середньому за 600 гривень чи це взагалі не варіант? (потрібно 1 пакет) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted April 7, 2021 Share Posted April 7, 2021 18 хвилин тому, Міша Гавалешко сказав: Хтось може продати бджолопакет в середньому за 600 гривень чи це взагалі не варіант? (потрібно 1 пакет) По такій ціні - хіба що в червні. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Міша Гавалешко Posted April 7, 2021 Author Share Posted April 7, 2021 2 хвилини тому, Sanich сказав: По такій ціні - хіба що в червні. Зрозумів, дякую Link to comment Share on other sites More sharing options...
arki Posted April 7, 2021 Share Posted April 7, 2021 9 часов назад, Міша Гавалешко сказал: Хтось може продати бджолопакет в середньому за 600 гривень чи це взагалі не варіант? я думаю що зможуть, 1 рамка з росплодом на виході+1 рамка корм. до осені буде вам повноцінна сімя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Міша Гавалешко Posted April 8, 2021 Author Share Posted April 8, 2021 15 годин тому, arki сказав: я думаю що зможуть, 1 рамка з росплодом на виході+1 рамка корм. до осені буде вам повноцінна сімя Було б чудово! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheguta Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Привіт! Якщо знайдеш транспорт із Закарпаття, я подарю тобі пакет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Міша Гавалешко Posted April 12, 2021 Author Share Posted April 12, 2021 16 годин тому, Sheguta сказав: Привіт! Якщо знайдеш транспорт із Закарпаття, я подарю тобі пакет. Привіт! а звідки саме потрібен транспорт? (буду дуже вдячний) Link to comment Share on other sites More sharing options...
F.A.V. Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 9 часов назад, Міша Гавалешко сказал: Привіт! а звідки саме потрібен транспорт? (буду дуже вдячний) Из города Хуст. Что бы узнать это нажми на имя того о ком хочешь узнать информацию и там всё увидишь. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheguta Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 0977737474 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.