Cfif Опубликовано 7 января, 2022 Share Опубликовано 7 января, 2022 1 час назад, Артем7 сказал: А чому ви не написали що Україна тільки за період січень- травень 2021 Я не розумію чого ви так реагуєте і плутаєте грішне с правидним??? Ви писали : Від мого двору метрів так з 200 розташована найбільша в Україні равликова ферма, так ось, роки три тому вони цими равликами кормили всю Європу я поправив що ця ферма кормить всю Европу це перебільшення, Та навіть весь єкспорт України ненагодує європу... тому що тоді потрібно порівнювати імпорт ВЕСЬ, а він огромєзний.... Якось так. Ми молодці, але не треба перебільшувать ось і все. 1 час назад, Артем7 сказал: Тому вище в своєму посту я написав лише приклад одного підприємства частина територій виробництва (60га а оброблялося під равлики лише 30га) знаходиться по близу від мене. Дійсно, і ролучилось що учора всю Європу кормили. а сьогодні свиней... н...а собі скільки в них тих свиней.. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 5 февраля, 2022 Share Опубликовано 5 февраля, 2022 Хробаки в тренді Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Cfif Опубликовано 12 апреля, 2023 Share Опубликовано 12 апреля, 2023 Кому маточне поголів'я з ікрою -звертайтесь.. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Cfif Опубликовано 8 июля, 2023 Share Опубликовано 8 июля, 2023 Хто бажає розводити равликів, покажіть тещі як ці "тварюки" капусту в хліборєзку пхають)))) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.