Даринка Posted December 23, 2020 Author Share Posted December 23, 2020 Всі поради були слушні й корисні. Дякую вам всім Малину саджати, на жаль, не мій варіант, бо я тепер живу далеченько від своєї пасіки, лиш надлітаю кожен місяць, а батьки з тим возитися не схочуть звідси і постала необхідність засадити чимсь з уже згаданими умовами - мінімум обробок, максимальний термін проізростанія... Земельку таки віджали... Забуянили батьки. Але дядько ніби договороздатний. Гербіцидами не балуватиметься, сіятиме сонях і гречку (принаймні найближчі пару років), а там подивимось... Собі лишила дослідну ділянку Посію трохи мордовника, трохи фацелії у суміші із синяком - подивлюся, "що, куди, як" Мордовника, правда, забагато взяла, мабуть. Але кажуть, що він і розкиданий десь по узбіччях і лугах добре сходить... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Алексей Кременчуг Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 1 час назад, lemko сказал: У нас цілі села займаються малиною. Проблем зі збутом немає Ціна кілограму 40грн цього року була А в прошлом году? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Павло Михайлович Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 50 хвилин тому, Алексей Кременчуг сказав: А в прошлом году? Минулого року була по 5-7 грн, тому ніхто не хотів збирати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZhAN78 Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Сіяв Фацелію з дворічним буркуном, перший рік фацелія цвіте , а на другий рік буркун цвіте та глушить усе. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uam_63 Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 2 часа назад, ZhAN78 сказал: Сіяв Фацелію з дворічним буркуном, перший рік фацелія цвіте , а на другий рік буркун цвіте та глушить усе. Фацелію скошували після цьвітіння? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Даринка Posted February 19, 2021 Author Share Posted February 19, 2021 11 минут назад, uam_63 сказал: Фацелію скошували після цьвітіння? Придісковували Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uam_63 Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 5 часов назад, Даринка сказал: Придісковували Буркун то двохрічний пропаде після дисковки. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Даринка Posted February 19, 2021 Author Share Posted February 19, 2021 Только что, uam_63 сказал: Буркун то двохрічний пропаде після дисковки. Звичайно, якщо в такій суміші У мене чиста була Цієї весни хочу невелику ділянку у суміші з синяком засіяти на пробу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZhAN78 Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 19.02.2021 в 15:05, uam_63 сказав: Фацелію скошували після цьвітіння? Після першого літа все скосив і згріб, а на другий рік буркун обмолотив. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts