Jump to content

Куплю матку, ио Карника

Recommended Posts

7 часов назад, Олександр" сказал:

Куплю матку, ио Карника.0974042417

Можу продати Карніка 2019 від Ліпатова з паспортом. Пернер на Варо 4мкл.За те що купив - 400грн.

Є матка карніка 2018 від Ліпатова,варо-пернер 8мк-сіе добре,паспорт,мітка все е ,ціна -400гр,

А чому всі продають? Чим не влаштовують матки від Віталія? 

В 12.05.2020 в 07:29, Yaroslav сказал:

Можу продати Карніка 2019 від Ліпатова з паспортом. Пернер на Варо 4мкл.За те що купив - 400грн.

Я так розумію що погані!!!

Бо ту матку яку купив у Вас під назвою вароа, нещодавно задавив.

Бо сіє тільки на 3 рамках.

5 часов назад, стасооныч сказал:

Не надо было давить, для привывки и трех рамок достаточно, а дочки может быть и рекордистками по пасеке были бы. Я у Ярослава в прошлом году тоже покупал, мне отличная попалась, ему большое спасибо за матку.

1 час назад, военрук сказал:

Не надо было давить, для привывки и трех рамок достаточно, а дочки может быть и рекордистками по пасеке были бы. Я у Ярослава в прошлом году тоже покупал, мне отличная попалась, ему большое спасибо за матку.

Не редактировалось,я дописывал что ф1

Продам матку від О.Тарасова СТ1075 2019р. Купував за 1000 грн. Якщо цікавить пропозиція пропонуйте свою ціну ... . 

IMG_20200514_185619.jpg

9 часов назад, стасооныч сказал:

Стас! Ви у вересні купляли двох маток: Пернер ф1, та Варо Ф1. Отже, ви їх підсаджували у відводки чи у сім"ї мені не відомо. В себе на пасіці, дійсно Варо по силі слабші від Пернера. У Пернера старт ранній у Варо був пізніший. Но вибачте, а ж ніяк Варо у мене не сіє на 3 рамках неменше 6-7-м рамок з розплодом. 

Власне, ми тих маток тестували. Ви у себе, а я у себе! 

Можливо, дійсно погана матка попалась! А може із зими погано вийшли? Чому не подзвонили мені і не сказали, що таке з маткою. А Пернер, перезимував, що з ним? Мені цікаво, як сім"я з тою маткою. Власне, продається матка ШО, від якої ви маєте ПернераФ1, з паспортом і номерною опаліткою на матці інсімінатор Ліпатов. Доречі, готовий вам повернути кошти за  ту матку, раз мій такий косяк, бо вона бідна сіяла тільки на трьох рамках. Скиньте номер карти в приват, я поверну кошти!

3 часа назад, M_Oleksandr_V сказал:

Продам матку від О.Тарасова СТ1075 2019р. Купував за 1000 грн. Якщо цікавить пропозиція пропонуйте свою ціну ... . 

IMG_20200514_185619.jpg

Зачем давать своё объявление в чужой теме?:frusty: Откройте свою тему и продавайте в своё удовольствие.

33 минуты назад, Гурович сказал:

Зачем давать своё объявление в чужой теме?:frusty: Откройте свою тему и продавайте в своё удовольствие.

Людина хоче купити - я запропонував, а Вас шановний не вчили в чужі розмови не встрівати? Той смайлик якраз Вам і підходить!

9 часов назад, Yaroslav сказал:

Стас! Ви у вересні купляли двох маток: Пернер ф1, та Варо Ф1. Отже, ви їх підсаджували у відводки чи у сім"ї мені не відомо. В себе на пасіці, дійсно Варо по силі слабші від Пернера. У Пернера старт ранній у Варо був пізніший. Но вибачте, а ж ніяк Варо у мене не сіє на 3 рамках неменше 6-7-м рамок з розплодом. 

Власне, ми тих маток тестували. Ви у себе, а я у себе! 

Можливо, дійсно погана матка попалась! А може із зими погано вийшли? Чому не подзвонили мені і не сказали, що таке з маткою. А Пернер, перезимував, що з ним? Мені цікаво, як сім"я з тою маткою. Власне, продається матка ШО, від якої ви маєте ПернераФ1, з паспортом і номерною опаліткою на матці інсімінатор Ліпатов. Доречі, готовий вам повернути кошти за  ту матку, раз мій такий косяк, бо вона бідна сіяла тільки на трьох рамках. Скиньте номер карти в приват, я поверну кошти!

Я нічого проти не маю.

Бо це таке діло....тут ніхто невгадає

З пернером все гуд,вже працює на чорноклені.

З повагою

1 час назад, стасооныч сказал:

Я нічого проти не маю.

Бо це таке діло....тут ніхто невгадає

З пернером все гуд,вже працює на чорноклені.

З повагою

:az::hi:

В 13.05.2020 в 11:26, chajka2005 сказал:

А чому всі продають? Чим не влаштовують матки від Віталія? 

Тому що в прошлому році від неі уже робилась прививка і для уникнення близько рідних спарювань в цему році потрібно виводити маток від іншоі матки .А прошлорічну матку мажна продати ,або подарувати, тому-що на протязі декількох років ти від неі не будеш прививатись.

1 годину тому, ВадимЛ. сказав:

Тому що в прошлому році від неі уже робилась прививка і для уникнення близько рідних спарювань в цему році потрібно виводити маток від іншоі матки .А прошлорічну матку мажна продати ,або подарувати, тому-що на протязі декількох років ти від неі не будеш прививатись.

При вільному обльоті імбридинг сильно незагрожує, принаймні якщо і буде, то нескоро, в окрузі завжди знайдуться чужі трутні... Інша справа, що постійно хочеться спробувати нові лінії...

Всім дякую,матку знайшов.Прошу закрити тему.

• Sanich locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...