mascot Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Якщо у вас є інтерес обміняти ваші бджолопакети на мій автомобіль, то звертайтеся, буде вести дискусію і знаходити компроміси. Автомобіль БМВ 320, в кузові е36, 1996року Link to comment Share on other sites More sharing options...
mascot Posted April 14, 2020 Author Share Posted April 14, 2020 Згоден на 3 рамки розплоду і 1 кормова. Згоден після 10 травня. Згоден як на рамку Рута так і на рамку дадан. Згоден, як з вашою доставкою так і самовивозом! Тел. 0674307148 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VВиталий Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Цена авто? Цена пакета? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mascot Posted April 14, 2020 Author Share Posted April 14, 2020 9 минут назад, VВиталий сказал: Цена авто? Цена пакета? пока не знаю. Готовий до дискусії Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олександр Зуб Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Аналізуючи попередні пропозиції - пропоную 5 пакетів. 3+1, або 4 рами розплоду + 1 раму струшую на 01.05.20 року. Ви приїжджаєте на ато, я Вас відвожу на місце проживання після оформлення документів...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mascot Posted April 14, 2020 Author Share Posted April 14, 2020 30 минут назад, Олександр Зуб сказал: Аналізуючи попередні пропозиції - пропоную 5 пакетів. 3+1, або 4 рами розплоду + 1 раму струшую на 01.05.20 року. Ви приїжджаєте на ато, я Вас відвожу на місце проживання після оформлення документів...... Дякую за пропозицію. Буду мати на увазі Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЮМос Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 1 година тому, Олександр Зуб сказав: Ви приїжджаєте на ато, я Вас відвожу на місце проживання після оформлення документів...... Чудова пропозиція. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seim Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 1 час назад, ЮМос сказал: Чудова пропозиція. Чомусь не дуже вона сподобалась власнику авто. А своїх пропозицій не пише. Коли людина не каже відразу конкретно що вона хоче, то ця людина хоче вижати максимум з ситуаціїї. Тому пропозиція від Олександра Зуб вважаю нормальна. Бо сам власник не знає що він хоче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mascot Posted April 14, 2020 Author Share Posted April 14, 2020 20 минут назад, seim сказал: Чомусь не дуже вона сподобалась власнику авто. А своїх пропозицій не пише. Коли людина не каже відразу конкретно що вона хоче, то ця людина хоче вижати максимум з ситуаціїї. Тому пропозиція від Олександра Зуб вважаю нормальна. Бо сам власник не знає що він хоче. Ваша думка важлива. Не покидайте нас. Дякую за комент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seim Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 16 часов назад, mascot сказал: Ваша думка важлива. Не покидайте нас. Дякую за комент. Якщо моя думка для Вас важлива, то я обов'язково прокоментую і наступний раз. Якщо буде що прокоментувати. Поки що нічого. Але для потенційних клієнтів можу висказати своє побажання. Якщо продавець не називає ціну свого товару і каже домовимося або будемо дискутувати, то починати домовлятися потрібно з абсурдно мінімальної ціни. Тоді продавець доволі швидко визначається у вартості товару який він хоче обміняти чи продати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mascot Posted April 15, 2020 Author Share Posted April 15, 2020 7 минут назад, seim сказал: Якщо моя думка для Вас важлива, то я обов'язково прокоментую і наступний раз. Якщо буде що прокоментувати. Поки що нічого. Але для потенційних клієнтів можу висказати своє побажання. Якщо продавець не називає ціну свого товару і каже домовимося або будемо дискутувати, то починати домовлятися потрібно з абсурдно мінімальної ціни. Тоді продавець доволі швидко визначається у вартості товару який він хоче обміняти чи продати. Дякую. На сьогодні уже можна сформувати мінімальний порог. Є пропозиція, на яку я згоду не надав, але звучить так: Забираю самовивозом сто бджолопакетів в комплектації 3 розплоду і 1 кормова, після 10 травня, в свої ящики чи вулики в обмін на авто! Логічно , що всі менші пропозиції уже не розглядаються. Згоди не даю, так як надіюсь отримати до середини травня більш кращу пропозицію. А як буде - цього ніхто не знає. Надіятися, як то кажуть мені ніхто не забороняє! Хай щастить! Link to comment Share on other sites More sharing options...
seim Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 7 минут назад, mascot сказал: Дякую. На сьогодні уже можна сформувати мінімальний порог. Є пропозиція на яку я згоду не надав, але звучить так: Забираю самовивозом сто бджолопакетів в комплектації 3 розплоду і 1 кормова після 10 травня в свої ящики чи вулики в обмін на авто! Логічні , що всі менші пропозиції уже не розглядаються. Згоди не даю, так як надіюсь отримати до середини травня більш кращу пропозицію. А як буде - цього ніхто не знає. Надіятися, як то кажуть мені ніхто не забороняє! Хай щастить! У Вас описка по Фрейду. Не забираю самовивозом, а віддаю самовивозом. Мабуть цю пропозицію Ви зробили самі собі, тому так і написали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mascot Posted April 15, 2020 Author Share Posted April 15, 2020 3 минуты назад, seim сказал: У Вас описка по Фрейду. Не забираю самовивозом, а віддаю самовивозом. Мабуть цю пропозицію Ви зробили самі собі, тому так і написали. Описки немає, все так, як написав. Але ваша думка все рівно важлива, залишайтеся з нами незважаючи , що у вас труднощі з розумінням. Підказка - речення без підмету. Ви ж ніби Фрейда читали, а граматика .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mascot Posted April 21, 2020 Author Share Posted April 21, 2020 Актуально. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted April 26, 2020 Share Posted April 26, 2020 14.04.2020 в 13:42, mascot сказав: Якщо у вас є інтерес обміняти ваші бджолопакети на мій автомобіль, то звертайтеся, буде вести дискусію і знаходити компроміси. Автомобіль БМВ 320, в кузові е36, 1996року де раніше були, все я вже маю замовників, а обміняти на авто, на якому колись їздив за пакетами ,це було б клас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Безработный 20лет Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 Можу запропонувати 50 пакетів 4рр карніка бакфаст F1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mascot Posted May 6, 2020 Author Share Posted May 6, 2020 В 29.04.2020 в 12:06, Безработный 20лет сказал: Можу запропонувати 50 пакетів 4рр карніка бакфаст F1 Дякую. Матиму на увазі, але 100 пакетів Карпатки 3+1 на сьогодні для мене є кращою пропозицією що мені надали, але ще є час для інших пропозицій... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mascot Posted May 14, 2020 Author Share Posted May 14, 2020 Продовжує бути актуальоною пропозиція по обміну мого автомобіля БМВ 320 на ваші бджолопакети. Цікавить обмін на 140 бджолопакетів. Тара моя, транспорт мій. Пакет може бути 3+1, або 4 рамки розплоду. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николай77 Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Ціна машини? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroslav Posted May 19, 2020 Share Posted May 19, 2020 В 15.05.2020 в 20:34, Николай77 сказал: Ціна машини? 140 пакетів)))Якщо хочите знати у гривнях Авторія в допомогу. +- можите і визначити для себе в яку ціну буде бджолопакет на бартер. Я ось можливо в наступному році виставлю обмін бджолопакетів на вулики. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mascot Posted June 5, 2020 Author Share Posted June 5, 2020 Тему можна закривати - машинки в мене більше немає :-) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorstep Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 14 часов назад, mascot сказал: Тему можна закривати - машинки в мене більше немає :-) . А пакети є? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.