Jump to content

Швидка юридична допомога

Recommended Posts

Цікаве питання було піднято на останньому Крузі - Швидка юридична допомога. Пропонується СТАТТЯ для ознайомлення і обговорення. :hi:

Цікаве питання було піднято на останньому Крузі - Швидка юридична допомога. Пропонується СТАТТЯ для ознайомлення і обговорення. opr06K93.gif

Всеми руками и ногоми, которые остались(шутка), я - "ЗА"! :ole_ole: Только вот не знаю, чем поддержать такое давно назревшее начинание(может деньгами?) :dntknw::hi:

• 3 weeks later...

Вот и первый вопрос появился: нужна ли при реализации своего мёда санитарная книжка? 51 гривенку штрафа выписали, блин... :angry: Кто знает?

Кто знает?

Нужна. Мед - пищевой продукт и при его продаже на развес или розлив требуется санитарная книжка.

• 2 months later...

Шановні форумчани, Я працюю нотаріусом, тому подумав можливо комусь потрібна консультація в тій галузі права в якій я є спеціалістом ( відчуження майна, купівля-продаж, дарування, довічне утримання; спадкове право, питання по спадкуваню; довіреності; застава майна; заповіти; тощо). Пишіть тут або в лічку, буду радий допомогти. Відповіді на питання які ви задаєте вечором останього робочого дня перед вихідними або у вихідні, будуть надані наступного календарного робочого дня. Дома інтернетом не користуюсь.

Очень и очень хорошая тема. Спасибо Димас, что вы решили помочь пчеловодной братии с юридическими вопросами.

• 4 months later...
Кто знает?

Нужна. Мед - пищевой продукт и при его продаже на развес или розлив требуется санитарная книжка.
взагалі санітарна книжка є документ стану здоровя продавця. Для її отримання необхідно пройти медкомісію де лікарів томучислі дерматолог записує стан здоровя продавця і дає дозвіл на право роботи з продуктами харчування. Якщо Ви є приватний підприємець то це обовязково. Якщо ні то це можна розцінити. як "наєзд" тому, що особливо на стихійних ринках де торгують продуктами твариництва бабусі в яких зроду таких книжок не було і не швидко будуть. Хоча якщо брати з букви закона то вона має бути / ми ідем до цивілізованих ринкових відносин/ а ринок є ринок..

• 1 year later...

Доброго дня форумчани! Я працюю момічником судді одного із районних судів Вінницької області. Якщо комусь потрібна консультація по правових питаннях, пишіть, буду радий допомогти. :wave: Звичайно, я не ас і вихвалятися не буду, еле що знаю - підкажу, а чого не знаю, постараюсь знайти.

• Like 4

• 5 years later...

Якщо буде потрібна допомога в відкритті власної справи, укладенні договорів, стягенні боргів, оформленні документів та інших питаннях, то можна звертатись в юридичну консалтингову компанію "Салекс". ось іхній  сайт Перша консультація БЕЗКОШТОВНА!

• Like 1

2 години тому, Козаков сказав:

Якщо буде потрібна допомога в відкритті власної справи, укладенні договорів, стягенні боргів, оформленні документів та інших питаннях, то можна звертатись в юридичну консалтингову компанію "Салекс". ось іхній  сайт Перша консультація БЕЗКОШТОВНА!

Чи є у Вас досвід надання судових послуг бджолярам у справах з відшкодування збитків від отруєння бджіл заподіяних с.г виробниками.

• Like 1