mascot Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Актуально тим у кого бджолосімя втратила матку! Продам БДЖОЛОМАТКИ, не в травні, а уже сьогодні, молоденькі 2019року, порода укр.степова, ціна всього лиш 299грн. Тел. 0674307148 Так як зараз не весна,то матки не пересилаю новою поштою, тільки маршрутками. Знаходяться у Вінниці.Придбай матку - спаси бджолосімю! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triton Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 так это не молодые,а старые матки... Молодые 2020 года.. Надо писать как есть,продам бу маток,2019 года...Трошки поношенные)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
roman-1 Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 в вас напевно великий відхід сімей і осип. обєднуєте і є зайві матки. 100% ніхто некупить. хіба візьме в добрі руки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Укроп Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 В 20.02.2020 в 19:44, mascot сказал: Актуально тим у кого бджолосімя втратила матку! Продам БДЖОЛОМАТКИ, не в травні, а уже сьогодні, молоденькі 2019року, порода укр.степова, ціна всього лиш 299грн. Тел. 0674307148 Так як зараз не весна,то матки не пересилаю новою поштою, тільки маршрутками. Знаходяться у Вінниці.Придбай матку - спаси бджолосімю! А чому ціна 299, а не 301? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mascot Posted February 22, 2020 Author Share Posted February 22, 2020 8 минут назад, Укроп сказал: А чому ціна 299, а не 301? Цікаво, а чому 301 має бути , а не 299? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taras NTG Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 299.99Надіслано від мого Redmi Note 7, використовуючи Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mascot Posted February 22, 2020 Author Share Posted February 22, 2020 22 часа назад, roman-1 сказал: в вас напевно великий відхід сімей і осип. обєднуєте і є зайві матки. 100% ніхто некупить. хіба візьме в добрі руки. Вам, напевно дівчата не дають чи в молодості не давали, так як всередині ви наповнені тільки жолчью і отримуєте втіху від виплескування її наружу і на інших людей. Ви могли подумати в напрямку, що у мене є багато пятирамочних вуликів ( їх 500штук є) і шестирамочн ків є 70штук. І так як зимівля пройшла надзвичайно гарно , то я можу продати частину запасних маток, що тримав для себе. Але ви вибрали написати саме той варіант, що ви написали, тобто кидатись какашками і це насамперед характеризує вас. Дякую за коментар в темі. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taras NTG Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Вам, напевно дівчата не дають чи в молодості не давали, так як всередині ви наповнені тільки жолчью і отримуєте втіху від виплескування її наружу і на інших людей. Ви могли подумати в напрямку, що у мене є багато пятирамочних вуликів ( їх 500штук є) і шестирамочн ків є 70штук. І так як зимівля пройшла надзвичайно гарно , то я можу продати частину запасних маток, що тримав для себе. Але ви вибрали написати саме той варіант, що ви написали, тобто кидатись какашками і це насамперед характеризує вас. Дякую за коментар в темі.Пятирамочники це 10 рамочники розділені пополам?Надіслано від мого Redmi Note 7, використовуючи Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mascot Posted February 22, 2020 Author Share Posted February 22, 2020 14 минут назад, Taras NTG сказал: Пятирамочники це 10 рамочники розділені пополам Так Link to comment Share on other sites More sharing options...
mascot Posted February 29, 2020 Author Share Posted February 29, 2020 На цій неділі будемо відправляти маточок. Звертайтесь, якщо у вас виникла потреба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stol Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 В 22.02.2020 в 19:22, mascot сказал: Вам, напевно дівчата не дають чи в молодості не давали, так як всередині ви наповнені тільки жолчью і отримуєте втіху від виплескування її наружу і на інших людей. Ви могли подумати в напрямку, що у мене є багато пятирамочних вуликів ( їх 500штук є) і шестирамочн ків є 70штук. І так як зимівля пройшла надзвичайно гарно , то я можу продати частину запасних маток, що тримав для себе. Але ви вибрали написати саме той варіант, що ви написали, тобто кидатись какашками і це насамперед характеризує вас. Дякую за коментар в темі. Не розповідате нам казки, що ви в лютому місяці продаєте якісні матки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рус Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Блин, ну Вы даете. Почему это матка 2019 будет плохая? Это выход для маленьких пасек, кому соединять жалко и можна сохранить семью. Я всегда пускаю до двадцати запасных маток в лежаках на 4-ре отделения, и они себя показывают не хуже зимовавших в полноценных семьях. Другое дело пересыл сейчас...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 3 минуты назад, Рус сказал: Другое дело пересыл сейчас...... Вроде же писалось , то передача водителем автобуса или маршрутки ( за пазухой ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taras NTG Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Вроде же писалось , то передача водителем автобуса или маршрутки ( за пазухой ) З понеділка по новій почтіНадіслано від мого Redmi Note 7, використовуючи Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar2007 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 2 часа назад, Stol сказал: Не розповідате нам казки, що ви в лютому місяці продаєте якісні матки. Матки облетанные в феврале? Чем они не качественные? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рус Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 2 часа назад, Мико сказал: за пазухой Ну разве что так...И то если "повна пазуха цицьок" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mascot Posted February 29, 2020 Author Share Posted February 29, 2020 5 часов назад, Stol сказал: Не розповідате нам казки, що ви в лютому місяці продаєте якісні матки. Ще один..... звідки ви лізете?? Ізіді звідси!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mаксим Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 5 минут назад, mascot сказал: Ще один..... звідки ви лізете?? Ізіді звідси!!! Не обращайте внимание, видно же по репликам, что опыта у коллег 0. Не понимают, что такое безматочная семья ранней весной и ценность перезимовавшей запасной матки. А коллегам добавлю - запасные матки ранней весной всегда на вес золота и продаются по цене чуть ли не двукратной к стоимости обычных ранних сеголетних майских. Потому что купив запасную матку в марте, вы спасаете семью и будете иметь отводок - и это в конкретном случае будет стоить 299 грн. А в противном - у вас минус семья. Ничего страшного, спрашивайте, интересуйтесь, учитесь - но не в таком тоне, конечно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stol Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 13 часов назад, mitar2007 сказал: Матки облетанные в феврале? Чем они не качественные? Якісні матки в лютому ніхто не продає ,бо в лютому зєднують тільки відводки та нуклеуси,які нездатні до саморозвитку.В таких нуклеусах матки низької якості,бо зимували в незадовільних умовах.Продати такі матки за 299грн це означає обманути деяких пасічників через необізнанність . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stol Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 11 часов назад, mascot сказал: Ще один..... звідки ви лізете?? Ізіді звідси!!! Прошу вас попросити модераторів видалити це повідомлення Link to comment Share on other sites More sharing options...
mascot Posted March 1, 2020 Author Share Posted March 1, 2020 35 минут назад, Stol сказал: Якісні матки в лютому ніхто не продає ,бо в лютому зєднують тільки відводки та нуклеуси,які нездатні до саморозвитку.В таких нуклеусах матки низької якості,бо зимували в незадовільних умовах.Продати такі матки за 299грн це означає обманути деяких пасічників через необізнанність . Будь-ласка, спробуйте спочатку думати, а потім писати. Втомлює кожному розжовувати. Вулик, рамка рут, корпус 10рам, розділений пополам по 5 рам у відділені. Зимує в зимовніку. У кожному відділені клуб на 3-4 рами. Сумарно у вулику, який складається на сьогодні з одного корпуса рута бджоли на 7 рамок. Ще раз напомню, що до цього всього він ще й в зимівнику стоїть.На сьогодні з одного відділення виймається матка або собі запасна, або на продаж. Як ще розказати всім хто кричить , що це незадовільні умови для зимівлі матки - я не знаю. Будь-ласка, хоч трохи думайте, а потім пишіть. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сіверянин Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 12 часов назад, mascot сказал: Будь-ласка, спробуйте спочатку думати, а потім писати. Втомлює кожному розжовувати. Вулик, рамка рут, корпус 10рам, розділений пополам по 5 рам у відділені. Зимує в зимовніку. У кожному відділені клуб на 3-4 рами. Сумарно у вулику, який складається на сьогодні з одного корпуса рута бджоли на 7 рамок. Ще раз напомню, що до цього всього він ще й в зимівнику стоїть.На сьогодні з одного відділення виймається матка або собі запасна, або на продаж. Як ще розказати всім хто кричить , що це незадовільні умови для зимівлі матки - я не знаю. Будь-ласка, хоч трохи думайте, а потім пишіть. Не всегда покупатель правильно используют маток. Их садят в проблемные семьи, которые в силу различных причин не способны к развитию (клещ вирусы бактерии). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mascot Posted March 5, 2020 Author Share Posted March 5, 2020 На цій неділі успішно пройшла перша пересилка маточок поштою. Будьмо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
larson Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 6 минут назад, mascot сказал: На цій неділі успішно пройшла перша пересилка маточок поштою. Будьмо!!! , а Ви їх що, в звичайних пересилочних відсилали????і скільки днів вони йшли??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mascot Posted March 12, 2020 Author Share Posted March 12, 2020 Наступна відправка середа четвер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.