Jump to content

Матки уже сьогодні , а не в травні!

Recommended Posts

Актуально тим у кого бджолосімя втратила матку!

Продам БДЖОЛОМАТКИ, не в травні, а уже сьогодні, молоденькі 2019року, порода укр.степова, ціна всього лиш 299грн. Тел. 0674307148

Так як зараз не весна,то матки не пересилаю новою поштою, тільки маршрутками. Знаходяться у Вінниці.
Придбай матку - спаси бджолосімю!

так это не молодые,а старые матки... Молодые 2020 года.. Надо писать как есть,продам бу маток,2019 года...Трошки поношенные))  

в вас напевно великий відхід сімей і осип. обєднуєте і є зайві матки. 100%  ніхто некупить. хіба візьме в добрі руки.

В 20.02.2020 в 19:44, mascot сказал:

Актуально тим у кого бджолосімя втратила матку!

Продам БДЖОЛОМАТКИ, не в травні, а уже сьогодні, молоденькі 2019року, порода укр.степова, ціна всього лиш 299грн. Тел. 0674307148

Так як зараз не весна,то матки не пересилаю новою поштою, тільки маршрутками. Знаходяться у Вінниці.
Придбай матку - спаси бджолосімю!

А чому ціна 299, а не 301?

8 минут назад, Укроп сказал:

А чому ціна 299, а не 301?

Цікаво, а чому 301 має бути , а не 299?

299.99

Надіслано від мого Redmi Note 7, використовуючи Tapatalk

22 часа назад, roman-1 сказал:

в вас напевно великий відхід сімей і осип. обєднуєте і є зайві матки. 100%  ніхто некупить. хіба візьме в добрі руки.

Вам, напевно дівчата не дають чи в молодості не давали, так як всередині ви наповнені тільки жолчью і отримуєте втіху від виплескування її наружу і на інших людей.  Ви могли подумати в напрямку, що у мене є багато пятирамочних вуликів ( їх 500штук є) і шестирамочн ків є 70штук. І так як зимівля пройшла надзвичайно гарно , то я можу продати частину запасних маток, що тримав для себе.

Але ви вибрали написати саме той варіант, що ви написали, тобто кидатись какашками і це насамперед характеризує вас. Дякую за коментар в темі.

Вам, напевно дівчата не дають чи в молодості не давали, так як всередині ви наповнені тільки жолчью і отримуєте втіху від виплескування її наружу і на інших людей.  Ви могли подумати в напрямку, що у мене є багато пятирамочних вуликів ( їх 500штук є) і шестирамочн ків є 70штук. І так як зимівля пройшла надзвичайно гарно , то я можу продати частину запасних маток, що тримав для себе.

Але ви вибрали написати саме той варіант, що ви написали, тобто кидатись какашками і це насамперед характеризує вас. Дякую за коментар в темі.
Пятирамочники це 10 рамочники розділені пополам?

14 минут назад, Taras NTG сказал:

Пятирамочники це 10 рамочники розділені пополам

Так

На цій неділі будемо відправляти маточок. Звертайтесь, якщо у вас виникла потреба.

В 22.02.2020 в 19:22, mascot сказал:

Не  розповідате  нам  казки, що ви в лютому місяці продаєте якісні матки.

Блин, ну Вы даете. Почему это матка 2019 будет плохая? Это выход для маленьких пасек, кому соединять жалко и можна сохранить семью. Я всегда пускаю до двадцати запасных маток в лежаках на 4-ре отделения, и они себя показывают не хуже зимовавших в полноценных семьях.

Другое дело пересыл сейчас......

3 минуты назад, Рус сказал:

Другое дело пересыл сейчас......

Вроде же писалось , то передача водителем автобуса  или маршрутки ( за пазухой ) 

Вроде же писалось , то передача водителем автобуса  или маршрутки ( за пазухой ) 
З понеділка по новій почті

2 часа назад, Stol сказал:

Матки облетанные в феврале? Чем они не качественные?

5 часов назад, Stol сказал:

Ще один..... звідки ви лізете?? Ізіді звідси!!!

5 минут назад, mascot сказал:

Не обращайте внимание, видно же по репликам, что опыта у коллег 0. Не понимают, что такое безматочная семья ранней весной и ценность перезимовавшей запасной матки. 

А коллегам добавлю - запасные матки ранней весной всегда на вес золота и продаются по цене чуть ли не двукратной к стоимости обычных ранних сеголетних майских. Потому что купив запасную матку в марте, вы спасаете семью и будете иметь отводок - и это в конкретном случае будет стоить 299 грн. А в противном - у вас минус семья. Ничего страшного, спрашивайте, интересуйтесь, учитесь - но не в таком тоне, конечно. 

13 часов назад, mitar2007 сказал:

Матки облетанные в феврале? Чем они не качественные?

Якісні матки в лютому ніхто не продає ,бо в лютому зєднують тільки відводки та нуклеуси,які нездатні до саморозвитку.В таких нуклеусах матки низької якості,бо зимували в незадовільних умовах.Продати такі матки за 299грн   це означає обманути деяких пасічників  через необізнанність .

11 часов назад, mascot сказал:

Прошу вас попросити модераторів  видалити це повідомлення

35 минут назад, Stol сказал:

Якісні матки в лютому ніхто не продає ,бо в лютому зєднують тільки відводки та нуклеуси,які нездатні до саморозвитку.В таких нуклеусах матки низької якості,бо зимували в незадовільних умовах.Продати такі матки за 299грн   це означає обманути деяких пасічників  через необізнанність .

Будь-ласка, спробуйте спочатку думати, а потім писати. Втомлює кожному розжовувати. Вулик, рамка рут, корпус 10рам, розділений пополам по 5 рам у відділені. Зимує в зимовніку. У кожному відділені клуб на 3-4 рами. Сумарно у вулику, який складається на сьогодні з одного корпуса рута бджоли на 7 рамок. Ще раз напомню, що до цього всього він ще й в зимівнику стоїть.На сьогодні з одного відділення виймається матка або собі запасна, або на продаж.

Як ще розказати всім хто кричить , що це незадовільні умови для зимівлі матки - я не знаю. Будь-ласка, хоч трохи думайте, а потім пишіть.

12 часов назад, mascot сказал:

Будь-ласка, спробуйте спочатку думати, а потім писати. Втомлює кожному розжовувати. Вулик, рамка рут, корпус 10рам, розділений пополам по 5 рам у відділені. Зимує в зимовніку. У кожному відділені клуб на 3-4 рами. Сумарно у вулику, який складається на сьогодні з одного корпуса рута бджоли на 7 рамок. Ще раз напомню, що до цього всього він ще й в зимівнику стоїть.На сьогодні з одного відділення виймається матка або собі запасна, або на продаж.

Як ще розказати всім хто кричить , що це незадовільні умови для зимівлі матки - я не знаю. Будь-ласка, хоч трохи думайте, а потім пишіть.

Не всегда покупатель правильно используют маток. Их садят в проблемные семьи, которые в силу различных причин не способны к развитию (клещ вирусы бактерии).

На цій неділі успішно пройшла перша пересилка маточок поштою. Будьмо!!!

6 минут назад, mascot сказал:

На цій неділі успішно пройшла перша пересилка маточок поштою. Будьмо!!!

:ay:, а Ви їх що, в звичайних пересилочних відсилали????і скільки днів вони йшли???

Наступна відправка середа четвер.

• Sanich locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...