Jump to content

Кулінарні страви на основі бджолиного підмору, бджолиного розплоду


Recommended Posts

Я полюбляю пекти хлібець... в печі. Вона в мене зимою завжди готова - гаряча. Так от як завжди хочеться чогось нового вчудити. То якось і майнула думка. "Навіщо викидати  з настоянки гущу з підмору? То як тісто замішую на бухінець то ложку тої гущі з настойки додаю, замішую і  випікаю - хліб з підмором. Не знаю чи на користь, але викинути бджолопродукт  якось воно... зась.

Link to comment
Share on other sites

  • Алёнка changed the title to Кулінарні страви на основі бджолиного підмору, бджолиного розплоду

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...