Бджолопотам Опубликовано 25 мая, 2024 Share Опубликовано 25 мая, 2024 Вже зявились на дереві маленькі суцвіття і багато. Дереву 4 рік, але один рік після пересадки дерево фактично не дало приросту. Тому теоретично дерево може цвісти на 3 рік, якщо наростило достатнього зросту.... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 25 мая, 2024 Share Опубликовано 25 мая, 2024 В мене була посажена під березою, то сиділа років чотири см 20-25. Позаминулої весни березу зрізав. то трохи підросла цього року Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 25 мая, 2024 Share Опубликовано 25 мая, 2024 1 годину тому, gardener сказав: трохи підросла цього року Частіше поливайте - і вона своє наздожене По моїм спостереженням - ті дерева які поливались - в два рази мають кращий приріст. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 25 мая, 2024 Share Опубликовано 25 мая, 2024 1 година тому, Бджолопотам сказав: Частіше поливайте То не моє. В мене все на самозабезпеченні. 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 6 июля, 2024 Share Опубликовано 6 июля, 2024 Думаю 7-10 днів до цвітіння... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Неспешащий Опубликовано 4 августа, 2024 Share Опубликовано 4 августа, 2024 Доброго дня! В цій темі відео розміщував СерП - може хто з ним на зв'язку, цікаво було б дізнатися про долю його дерев? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Неспешащий Опубликовано 5 августа, 2024 Share Опубликовано 5 августа, 2024 В 06.07.2024 в 13:34, Бджолопотам сказал: Думаю 7-10 днів до цвітіння... І як, коли реально зацвіли? Дата? І чи одразу на квітках з'явилась бджола? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 12 августа, 2024 Share Опубликовано 12 августа, 2024 05.08.2024 в 10:01, Неспешащий сказав: І як, коли реально зацвіли? Дата? І чи одразу на квітках з'явилась бджола? Орієнтовно зацвіла 12 липня. Бджіл багато не було.... Але поряд ліс - бджолам є де пастись...Цвітіння близько двох тижнів. Чекаємо дозрівання насіння 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Неспешащий Опубликовано 13 августа, 2024 Share Опубликовано 13 августа, 2024 15 часов назад, Бджолопотам сказал: Орієнтовно зацвіла 12 липня. Бджіл багато не було.... Але поряд ліс - бджолам є де пастись...Цвітіння близько двох тижнів. Чекаємо дозрівання насіння Поряд ліс - ні про що не говорить, акація вже відцвіла та і липа - теж. А більше там нічого суттєвого, що б відволікло бджіл від гарного медоносу, нема. То може просто перше цвітіння, мало нектару? Що говорить Ваш досвід інших медоносів, коли вперше зацвітають - сильно на них бджола іде? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 17 апреля, 2025 Share Опубликовано 17 апреля, 2025 Останній приморозок (-7) все таки мою еводію приморозив. Були вже розпущен бруньки 2-3 см - видно що листочки стартували... і все воно зараз в'яле і починає сохнути... Буду надіятись що дерево оживе.... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Cfif Опубликовано 23 апреля, 2025 Share Опубликовано 23 апреля, 2025 Оживе, підуть бруньки заміщення. у мене в минулому році було те ж саме. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 27 февраля Share Опубликовано 27 февраля Живі бруньки, зимою було -22. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 февраля Share Опубликовано 27 февраля О, треба до своєї глянути. Правда вона ше не цвіла. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 30 мая Share Опубликовано 30 мая Сьогодні побачив що Еводія вже починає викидати маленькі суцвіття... багатенько цього року буде... якщо вітер дерево не зламає... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.