Перейти к содержанию

Эводия Даниэля (медовое дерево)

mashika

Рекомендуемые сообщения

Вже зявились на дереві маленькі суцвіття і багато. Дереву 4 рік, але один рік після пересадки дерево фактично не дало приросту. Тому теоретично дерево може цвісти на 3 рік, якщо наростило достатнього зросту....:ay:

IMG-0bebcd831c3bfcfab4c49fd9b898a8b5-V.thumb.jpg.7b04c6dcb39b099cefa7ae941cff4c06.jpg

В мене була посажена під березою, то сиділа років чотири см 20-25. Позаминулої весни березу зрізав. то трохи підросла цього року

1 годину тому, gardener сказав:

трохи підросла цього року

Частіше поливайте - і вона своє наздожене:IMHO: По моїм спостереженням - ті дерева які поливались - в два рази мають кращий приріст. 

1 година тому, Бджолопотам сказав:

Частіше поливайте 

То не моє. В мене все на самозабезпеченні.

• 1 month later...

Думаю 7-10 днів до цвітіння...IMG-350e0433fc7416ccca092dba85dc92cb-V.thumb.jpg.eaf5e37ee47254e4420b8c4f58031d79.jpg

• 5 weeks later...

Доброго дня! В цій темі відео розміщував СерП - може хто з ним на зв'язку, цікаво було б дізнатися про долю його дерев?

В 06.07.2024 в 13:34, Бджолопотам сказал:

Думаю 7-10 днів до цвітіння...IMG-350e0433fc7416ccca092dba85dc92cb-V.thumb.jpg.eaf5e37ee47254e4420b8c4f58031d79.jpg

І як, коли реально зацвіли? Дата? І чи одразу на квітках з'явилась бджола? 

05.08.2024 в 10:01, Неспешащий сказав:

І як, коли реально зацвіли? Дата? І чи одразу на квітках з'явилась бджола? 

Орієнтовно зацвіла 12 липня. Бджіл багато не було.... Але поряд ліс - бджолам є де пастись...Цвітіння близько двох тижнів. Чекаємо дозрівання насінняIMG-db38ed35a25e4937df955ea1f4ddb1f5-V.thumb.jpg.b7f731d0de5eefc0868f590ad930661e.jpg

15 часов назад, Бджолопотам сказал:

Орієнтовно зацвіла 12 липня. Бджіл багато не було.... Але поряд ліс - бджолам є де пастись...Цвітіння близько двох тижнів. Чекаємо дозрівання насіння

Поряд ліс - ні про що не говорить, акація вже відцвіла та і липа - теж. А більше там нічого суттєвого, що б відволікло бджіл від гарного медоносу, нема. То може просто перше цвітіння, мало нектару? Що говорить Ваш досвід інших медоносів, коли вперше зацвітають - сильно на них бджола іде?

• 8 months later...

Останній приморозок (-7)  все таки мою еводію приморозив. Були вже розпущен бруньки 2-3 см  - видно що листочки стартували... і все воно зараз в'яле і починає сохнути... Буду надіятись що дерево оживе....

Оживе, підуть бруньки заміщення. у мене в минулому році було те ж саме.

• 10 months later...

Живі бруньки, зимою було -22.

Screenshot_20260227_183031_Gallery.thumb.jpg.16c50d3b8e38fee151beec616e5ed84a.jpg

О, треба до своєї глянути. Правда вона ше не цвіла.

• 3 months later...

Сьогодні побачив що Еводія вже починає викидати маленькі суцвіття... багатенько цього року буде... якщо вітер дерево не зламає...:crazy:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...