Jump to content

Продам плідних маток Україньська Степова

Recommended Posts

Шановні колеги пасічники,дане оголошення буде актуальне для пасічників початківців. Продам за символічну ціну маток породи  Українська Степова. Вони немають родословної  вільний обліт. Пасіку тримаю для власних потреб, не матко вивідна і не промислова. Вирощую маток 2-й рік сотом Нікот в основному для власної пасіки,в цьому році буде невелика кількість зайвих так як буду купувати бджолу для засипання нуклеусів.

Ціни чисто по собівартості Плідна матка  100 гривень. Не плідна 50 гривень.  Пред замовлення можете писати сюди ж. Памятайте,що бджоли це живі тварини і терміни відправки можуть зміщуватися,прошу орієнтуватися на 15-20 Травня 2020 року. Після запечатки маточників фото звіт для тих хто замовив,після успішного прийому маток в нуклеуси передзванюю 2 рази,що б готувалися до прийому маток приблизно через тиждень. За бажанням відео дзвінок по вайберу.

Оголошення розраховано для пасічників початківців так як починати з нуля важко,сам таким був і 250 гривень сильно по карману бє так доходу такого від пасіки немає в перший рік.

Приблизна кількість Плідних 20-30 штук в травні до 50-70 за сезон. Неплідних так само.

P.S. Прошу всіх які вбачають в мені конкурента образ не писати,неправдивих замовлень не робити. Відпрака тільки після пред оплати Плідної матки 30 гривень і 20 гривень неплідної,втой же день перед відправкою. Або самовивозом.

Гарного всім сезону!!!

Ваш телефон будьласка.

Без обид :IMHO1:надо было написать правильно продам маток местной породы а не ус :hi:

Шановні колеги пасічники,дане оголошення буде актуальне для пасічників початківців. Продам за символічну ціну маток породи  Українська Степова. Вони немають родословної  вільний обліт. Пасіку тримаю для власних потреб, не матко вивідна і не промислова. Вирощую маток 2-й рік сотом Нікот в основному для власної пасіки,в цьому році буде невелика кількість зайвих так як буду купувати бджолу для засипання нуклеусів.
Ціни чисто по собівартості Плідна матка  100 гривень. Не плідна 50 гривень.  Пред замовлення можете писати сюди ж. Памятайте,що бджоли це живі тварини і терміни відправки можуть зміщуватися,прошу орієнтуватися на 15-20 Травня 2020 року. Після запечатки маточників фото звіт для тих хто замовив,після успішного прийому маток в нуклеуси передзванюю 2 рази,що б готувалися до прийому маток приблизно через тиждень. За бажанням відео дзвінок по вайберу.
Оголошення розраховано для пасічників початківців так як починати з нуля важко,сам таким був і 250 гривень сильно по карману бє так доходу такого від пасіки немає в перший рік.
Приблизна кількість Плідних 20-30 штук в травні до 50-70 за сезон. Неплідних так само.
P.S. Прошу всіх які вбачають в мені конкурента образ не писати,неправдивих замовлень не робити. Відпрака тільки після пред оплати Плідної матки 30 гривень і 20 гривень неплідної,втой же день перед відправкою. Або самовивозом.
Гарного всім сезону!!!
Звідки ви впевнені, що у вас УС?
У вас є морфометрія, генаналіз?
Може у вас бджоли походять від карпаток чи кавказянок чи ще від когось?
Називайте все своїми іменами:
"Продам безпородних дворняг".

1 час назад, tolik2362 сказал:

Без обид :IMHO1:надо было написать правильно продам маток местной породы а не ус :hi:

Можливо  і так внас тут тримають карніку,карпатку,бакфаст,українська степова переважає,це те шо знаю. А так в кожному вулику своя порода.

22 минуты назад, Олександр Кривченко сказал:

Звідки ви впевнені, що у вас УС?
У вас є морфометрія, генаналіз?
Може у вас бджоли походять від карпаток чи кавказянок чи ще від когось?
Називайте все своїми іменами:
"Продам безпородних дворняг".

1- По зовнішнім ознакам

2-Як би я робив морфометрію і аналізи я б позиціонував себе як матковод,а так я для себе в основному. В мене зявилося бажання підтримати молодих пасічників так як сам починав з нуля. Буде все добре буду продавати,не складеться так і буде 

3- Породні дістати нема проблеми але коли ж я їх окуплю так як бджіл для засипки нуків я купую.

Дякую за вашу критику прийму до уваги

2 часа назад, VВиталий сказал:

Ваш телефон будьласка.

в лс

в лс

Вибачте, я зразу не звернув увагу, що у вас не "Українська Степова", а "Україньська Степова" - це щось по типу дерделенда, я так розумію. ))

16 минут назад, Олександр Кривченко сказал:

Вибачте, я зразу не звернув увагу, що у вас не "Українська Степова", а "Україньська Степова" 

А вы , типа , лингвист ... Что забыли в чужой теме ;)

А вы , типа , лингвист ... Что забыли в чужой теме [emoji6]
Я за те, щоб називати речі своїми іменами, а не вводити людей в оману.

Якщо б тема називалась "Продам маток дворняг" чи якось інакще, але близько за змістом - мене б в ній не було.

1 минуту назад, Олександр Кривченко сказал:
1 час назад, Крош сказал:

Якщо б тема називалась "Продам маток дворняг" чи якось інакще, але близько за змістом - мене б в ній не було.

Так черным по белому написано 

В 24.01.2020 в 12:44, Западное сияние сказал:

Вони немають родословної  вільний обліт. 

Оголошення розраховано для пасічників початківців 

P.S. Прошу всіх які вбачають в мені конкурента образ не писати

Для початку я б зробив морфометрію своїх бджіл, а потім би називав тему.

6 минут назад, Олександр Кривченко сказал:
12 минут назад, Крош сказал:

Для початку я б зробив морфометрію своїх бджіл, а потім би називав тему.

Новичку простительно . Пусть человек заработает ... Или дела так плохи с заказами что боитесь конкуренции . Ох и народ .

Новичку простительно . Пусть человек заработает ... Или дела так плохи с заказами что боитесь конкуренции . Ох и народ .
В чому саме ви бачите конкуренцію?

5 минут назад, Крош сказал:

Вас не устроила цена маток ?

Вас не устроила цена маток ?
Я ніколи не заглядаю в чужий карман, і кожен оцінює свою працю так я вважає. Да і якщо людина продасть якусь кількість маток і поповнить цим свій бюджет - цьому треба тільки радіти.

Тут мова іде про те, що всі хто тримає місцевих бджіл називають їх степовою не маючи ніякого на те підтвердження. Бо Українська Степова - це не місцева бджола, а бджола з якою ведеться селекція, тобто використовується контрольоване спаровування, тестування груп сестринських сімей і т.д.

3 минуты назад, Олександр Кривченко сказал:

Тут мова іде про те, що всі хто тримає місцевих бджіл називають їх степовою не маючи ніякого на те підтвердження. 

Ну молодой , ну неопытный . Оговорился человек , не по науке написал . Простим его ! Да ?

Ну молодой , ну неопытный . Оговорился человек , не по науке написал . Простим его ! Да ?
Я не адмін і на це не маю права.
Думаю, що треба звернутись до адміна з проханням змінити назву теми на ту, яка відповідає дійсності і закрити це питання.

В 25.01.2020 в 19:45, Олександр Кривченко сказал:

Я не адмін і на це не маю права.
Думаю, що треба звернутись до адміна з проханням змінити назву теми на ту, яка відповідає дійсності і закрити це питання.

З чого зроблені виводи , що назва теми не відповідає дійсності 

І ще невідомо що покажуть проміри , чого сразу змінити назву ,докажіть що це не УС 

Відповідно районовані порода названа правильно , вона не завезена 

Стретович і СПУ сказав що у нас відповідно районування кругом УС :umora:, і ніхто проміри його незобовязує показувать 

2 часа назад, Олександр Кривченко сказал:

Вибачте, я зразу не звернув увагу, що у вас не "Українська Степова", а "Україньська Степова" - це щось по типу дерделенда, я так розумію. ))

Зацепив клавішу клавіатури. Дякую що звернули увагу.

І ще невідомо що покажуть проміри , чого сразу змінити назву ,докажіть що це не УС 
Стретович і СПУ сказав що у нас відповідно районування кругом УС :umora:, і ніхто проміри його незобовязує показувать 
Ви самі вірите в те що написали?

38 минут назад, Олександр Кривченко сказал:
42 минуты назад, Крош сказал:

Тут тільки свисни,що маток хочеш продать заклюють відразу.

5 минут назад, AVA сказал:

Я вірю і в літературі читав,що бджоли по породно самі районуються, їхня природа така ,що виживають ті які пристосовані від природи до даної місцевості.

В 25.01.2020 в 20:00, Олександр Кривченко сказал:
В 25.01.2020 в 19:57, AVA сказал:

Просто чому цілій організації СПУ можно , утверждать що у нас УС і ніякі проміри прицьому невикладать , а людині неможна 

Я вірю і в літературі читав,що бджоли по породно самі районуються, їхня природа така ,що виживають ті які пристосовані від природи до даної місцевості.

Насправді в умовах України зараз живе велике розмаїття різних порід, а особливо в ареалі Української Степової.

І завозяться сюди вони в необмеженій кількості з початку післявоєнної відбудови починаючи з кавказянки, яка пройщлась по степовій як монголотатари метизуючи її і погіршуючи, далі карпатка, що ще більше метизує Степову бджолу, а зараз завозиться все що заманеться і кому заманеться. Думаєте стретович про це не знає? Знає і косить говорячи нісенітниці самі знаєте під кого. Ніхто не контролює цей процес і не виконує плану природного районування. А рої літають і з сірими і жовтими бджолами і матками.

Всі породи зараз виживають в умовах України. Клімат став м'якшим, і закордонна селекція теж обігнала нашу на десятиліття вперед.

Тому щоб називати місцеву бджолу якоюсь породою треба хоча б зробити елементарне.

1 час назад, Олександр Кривченко сказал:

Насправді в умовах України зараз живе велике розмаїття різних порід, а особливо в ареалі Української Степової.

Не порід а помісей ;)

Ідеальна порода мала виглядати так http://bj.tochok.info/Pedigree/Ukrainian -US35(SMS)-2019 але все-таки карпатка бере верх.

• Sanich locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...