Мішаня Ukrainian Beekeeper Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 Друзі, знайомі пасічники і просто небайдужі люди! Потрібна ваша допомога У нашого колеги, Мушина Олександра ( https://www.youtube.com/channel/UC0AQtpxp0JKobpUkrXZQ8Tw), сталося горе. В його сина, Мушина Максима Олександровича 02.01.2005 р.н, діагностували пухлину мозку, яка на даний час активно прогресує. На лікування, для того, щоб Максим мав шанс на життя, необхідні великі кошти. Для сім'ї Олександра, які боряться за життя дитини - це нереально велика сума. Думаю тільки завдяки нашій спільній допомозі(молитва, фінансова допомога), ми зможемо подарувати дитині життя!!! Отримувач: Мушин Олександр Васильович 5168 7573 7730 7261 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мішаня Ukrainian Beekeeper Posted December 29, 2019 Author Share Posted December 29, 2019 Скачать видео 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uam_63 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Перекинув.Надіслано від мого SM-A520F, використовуючи Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inna Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Анапластична астроцитома- це страшний діагноз(( на жаль... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мішаня Ukrainian Beekeeper Posted December 30, 2019 Author Share Posted December 30, 2019 1 година тому, Inna сказав: Анапластична астроцитома- це страшний діагноз(( на жаль... Можливо...Але шанс завжди є, в Україні якщо зроблять операцію то є загроза втрати зір. Максим після операції(видалили частину пухлини щоб зняти набряк) в Києві жваво себе почуває. Подали документи на лікування в Італії , батьки очікують відповідь 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uam_63 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Можливо...Але шанс завжди є, в Україні якщо зроблять операцію то є загроза втрати зір. Максим після операції(видалили частину пухлини щоб зняти набряк) в Києві жваво себе почуває. Подали документи на лікування в Італії , батьки очікують відповідьПотрібно давати надію .Надіслано від мого SM-A520F, використовуючи Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мішаня Ukrainian Beekeeper Posted December 30, 2019 Author Share Posted December 30, 2019 40 хвилин тому, uam_63 сказав: Потрібно давати надію . Надіслано від мого SM-A520F, використовуючи Tapatalk 100% 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мішаня Ukrainian Beekeeper Posted December 30, 2019 Author Share Posted December 30, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мішаня Ukrainian Beekeeper Posted January 5, 2020 Author Share Posted January 5, 2020 Скачать видео Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Любомир Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 В 29.12.2019 в 16:49, MIM (Мішаня Майгутяк) сказав: Скачать видео 5168 7573 7730 7261 в 2001 році я пройшов терени інституту з пухлиною в області головного мозку і там історія моєї хвороби є. Не дали вмерти. Спасибі. Дякую. Оперували, але ж не вилікували. Не могли вони, бо не було в стандартах нейрохірургії протоколу на таку операцію. ТАБУ! Одним словом, неоперабельний. Даю реквізити мого спасителя консультація з яким вам в будьякому разі буде корисною. Він великий лікар і Людина. Поза ТАБУ мене оперував і головне врятував життя. Він перший лікар на суші Євразія, а я перший пацієнт який вижив після такої тяжби. До того в США було зролено 6 успішних операцій, я сьомий. Данацко Василь Васильович. Гугліть та знайомтесь 0505902301 скажете: від Зубарчука Леоніда. 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мішаня Ukrainian Beekeeper Posted January 7, 2020 Author Share Posted January 7, 2020 15 годин тому, Любомир сказав: від Зубарчука Леоніда. Дякую за відгук, передав координати Олександру Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Любомир Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 7 годин тому, MIM (Мішаня Майгутяк) сказав: Дякую за відгук, передав координати Олександру От такої! Вчорашнім днем маю звістку про те, що В.Данацко невідомо відсутній і на звязку його нема. Чатую... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts