Западное сияние Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Розгляну варіанти купівлі кондуктора на 300-ту рамку,бажано як би можна його використовувати і для 145-тої рамки. Як що хтось виготовляє ще щось цікаве для оптимізіції і покращення рутиної роботи на пасікі,пишіть зрадістю розгляну. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Борода-1 Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 1 година тому, Западное сияние сказав: Розгляну варіанти купівлі кондуктора на 300-ту рамку,бажано як би можна його використовувати і для 145-тої рамки. Як що хтось виготовляє ще щось цікаве для оптимізіції і покращення рутиної роботи на пасікі,пишіть зрадістю розгляну. Яка продуктивність Вам потрібно?Це для збиття рамок? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gold-V Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 Я покупал такого плана, только не вращающийся. Брал через ОЛХ, вот ссылки: https://www.olx.ua/obyavlenie/konduktor-dlya-sborki-pchelinyh-ramok-IDEyOLH.html/. https://www.olx.ua/obyavlenie/konduktor-dlya-sborki-ramok-IDE7iuo.html/ Качество изготовления мне понравилось, но как по мне, то скорости особо при сборке не добавляет (а может просто нужно приловчиться и пневмостеплер , неоспоримое достоинство - рамочки получаются все одинаковые и не косые, как при сборке на колене. В Ютюбе есть видео, где люди делают сами подобные кондукторы. Также в продаже видел деревянные - по технологии не скажу, но цена порядка 200 грн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Западное сияние Posted September 12, 2019 Author Share Posted September 12, 2019 В 04.09.2019 в 23:30, Борода-1 сказал: Яка продуктивність Вам потрібно?Це для збиття рамок? Продуктивність прямо пропорційна якості збиття і затраченому часі. Чим менше часу ти витрачаєш на збиття рамки,тим більше часу ти можеш приділити іншим справам+в безпеці працювати з кондуктором краще коли користуєшся пневмо степлером. Звичайно мені як і всім пасічникам подобаєтьця працювати з рамкою але ж часу на все не вистачає. Поки,що великих доходів пасіка не приносить. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chajka2005 Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 12 часов назад, Западное сияние сказал: Поки,що великих доходів пасіка не приносить. Так вона їх ніколи і не приносила Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mаксим Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 14 часов назад, Западное сияние сказал: Звичайно мені як і всім пасічникам подобаєтьця працювати з рамкою але ж часу на все не вистачає Если выбрать самую ненавистную работу из всего-всего, что только можно делать по пчелам, то для меня это - сбивка рамок и натяжка проволоки. Единственная работа, за которую я деньги отдаю с удовольствием Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.