Jump to content

5 маток в сім'ї

дВп
 Share

Recommended Posts

Взагалі то цим все сказано - меду нема, розплід нагнався, нову вощину почали освоювати.   Сьогодні подививсь а там їх пятеро ходить.......    я в шоці ... і шо далі ???

• Like 1
  • Haha 2

5 плодных маток?????

35 минут назад, дВп сказал:

Взагалі то цим все сказано - меду нема, розплід нагнався, нову вощину почали освоювати.   Сьогодні подививсь а там їх пятеро ходить.......    я в шоці ... і шо далі ???

Может Вы маток с трутнями перепутали?:umora:

• Like 5

5 годин тому, cx-7 сказав:

Может Вы маток с трутнями перепутали?:umora:

:hmm: А я то думаю - як з такою !''дупою'' Воно яйця кладе    )))))))))))

• Haha 5

Може бути що ходить плідна і на тиху заміну вивелись матки. Тепер будуть бої амазонок поки не залишиться одна молода яка потім полетить на паровку. Маток треба мітити тоді питань буде менше. Відберіть якщо встигнете матку або дві на відводки. Будуть запасні матки на пасіці. Не зрозуміло чи у вулику є плідна чи вона вже полетіла? Розбирайтеся але поспішайте тому що бджоли все роблять швидко.

• Like 1

контроль на післязавтра, бо будова починається. Відразу відпишусь,     але засів справді є........    поки всім вдячний. тепер буду користуватись точком активніше ...    ДЯКУЮ!!!!!!! 

• 2 weeks later...

Відписуюсь - прихожу, відкриваю кришку, а там .....    такий пив ний перегар, і хтось кричить ''ти  мене точно не любиш ???? ''      Посидівши у  неті зрозумів - чоловіка тре знати  і в лице також, а свого - особливо !!!!! все. йду спокійно спати. ... ту з одною жінкою  іноді не розберешся, а якби то їх було пятеро !!!!!!????!?!?   то б полисів точно

• Haha 1