дВп Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Взагалі то цим все сказано - меду нема, розплід нагнався, нову вощину почали освоювати. Сьогодні подививсь а там їх пятеро ходить....... я в шоці ... і шо далі ??? 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triton Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 5 плодных маток????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cx-7 Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 35 минут назад, дВп сказал: Взагалі то цим все сказано - меду нема, розплід нагнався, нову вощину почали освоювати. Сьогодні подививсь а там їх пятеро ходить....... я в шоці ... і шо далі ??? Может Вы маток с трутнями перепутали? 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пасечник1984 Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Рой улетел.Остались неплодки 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
дВп Posted May 21, 2019 Author Share Posted May 21, 2019 5 годин тому, cx-7 сказав: Может Вы маток с трутнями перепутали? А я то думаю - як з такою !''дупою'' Воно яйця кладе ))))))))))) 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Крук Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Може бути що ходить плідна і на тиху заміну вивелись матки. Тепер будуть бої амазонок поки не залишиться одна молода яка потім полетить на паровку. Маток треба мітити тоді питань буде менше. Відберіть якщо встигнете матку або дві на відводки. Будуть запасні матки на пасіці. Не зрозуміло чи у вулику є плідна чи вона вже полетіла? Розбирайтеся але поспішайте тому що бджоли все роблять швидко. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
дВп Posted May 21, 2019 Author Share Posted May 21, 2019 контроль на післязавтра, бо будова починається. Відразу відпишусь, але засів справді є........ поки всім вдячний. тепер буду користуватись точком активніше ... ДЯКУЮ!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
дВп Posted May 30, 2019 Author Share Posted May 30, 2019 Відписуюсь - прихожу, відкриваю кришку, а там ..... такий пив ний перегар, і хтось кричить ''ти мене точно не любиш ???? '' Посидівши у неті зрозумів - чоловіка тре знати і в лице також, а свого - особливо !!!!! все. йду спокійно спати. ... ту з одною жінкою іноді не розберешся, а якби то їх було пятеро !!!!!!????!?!? то б полисів точно 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts