Перейти к содержанию

Весенняя побудительная подкормка

Юий

Рекомендуемые сообщения

3 хвилини тому, Мико сказав:

Я лично своих ещё не выносил

В нас  відпилила ліщина,  практично відцвіли підсніжники, цвіте в садках, в кого є,  калюжниця. Дуже мало.  Верби  немає. Вночі приморозки, а вдень голодні ватаги бджіл вишукують щось їстівне.  Є від давання замінників зиск, чи нема, але хоч самому приємно, як вони в тій муці купаються, набившись в миску як курортникиі на пляжі:umora:

• Подобається 1
  • Дякую 1
  • Ха-Ха 3

3 минуты назад, Володимир Джос сказал:

Є від давання замінників зиск, чи нема, але хоч самому приємно, як вони в тій муці купаються, набившись в миску як курортникиі на пляжі:umora:

Мне это напоминает забавы с надувной куклой (у кого деньги есть ) 

У кого нет , рукоблудство 

Прошу не принять как оскорбление ,тем кто применяет соевую муку 

:IMHO1:Наибольшая выгода от соевой муки у тех , кто её продаёт

20 хвилин тому, Олексiй Бджола сказав:

А если с пыльценосами совсем беда, и ближайшее время не предвидится. 

Как же тогда?

Якщо ще нема що носити, то навіщо тоді стимулювати? І якщо  є ранні пилконоси, тоді теж небачу сенсу в білкових підкормках, всеодно жоден сурогат незамінить свіжого пилку.

У меня рядом мукомельня, доставка не нужна, у пчёл самовывоз, бери сколько смогут унести.

Так вот, каждый год понемногу носят 2-3 дня, далеко не все и если есть погода

и то сразу бросают когда что то появляется в природе.

Сьогодні потроху почали носити натуральну обножку: жовту і бордову - мабуть з фундука і береста. Але в 16.35 влупив сильний дощ з вітром. 

9 часов назад, Мико сказал:

А куда спешить , до подсолнуха далеко 

Основная масса пчеловодов страдает от роения 

Я лично своих ещё не выносил 

я своих уже поровнял ,кто хотел облетелся, есть семейки которые сели сильно под одну сторону и начиная от крайней рамки 2-3 рамки полностью пустые ,я им помог переставил на пустой край полномёдную. Таких было довольно много - если им бы не помочь - результат был бы не предсказуемый. Зимовка в сарае минимальная за всю зиму -1 -2 , максимальная +4. Эту процедуру сделал 2 недели назад...

9 часов назад, Мико сказал:

:IMHO1:Наибольшая выгода от соевой муки у тех , кто её продаёт

или кто сам ест:umora:

12 години тому, Мико сказав:

Наибольшая выгода от соевой муки у тех , кто её продаёт

Мені не жалко тієї сотні гривень... Хай краще вдома в тій муці колупаються, ніж тягнуть  казна що, поки рослини не пилять. Вода також завжди в напувалці.  Люди набрали птиці, годують і  поять.  Корм пташиний  з антибіотиками, в воду також добавляють.  І всі поголовно. А продавці  курчат, каченят. та всіляких інших індюшат,  відразу видають інструкцію, в усе додавати антибіотики.  А потім ламай голову, чого там в тому меді знайдуть. Якщо є сумніви, то краще їх  позбутися, по мірі своїх можливостей.

І як я вже казав, якщо і користі великої немає від підгодівель, то мені самому спокійніше. А там вже як кому подобається. Чи мріяти про зірку плейбою, чи рукоблудствувати, чи з гарною жінкою  гарно час проводити:umora:

11 година тому, roman72201 сказав:

сразу бросают когда что то появляется в природе.

В нас так само. Тільки природи як такої навколо немає. Залишки насаджень бізнесмени від теплиць вже знищили. Дикої рослинності практично нема. От в кого може в дворі що цвіте. І то мало. Нова тенденція, висапати все до голої землі, та ще й гербіцидом полити, щоб точно вже не виросло. Вітер тільки пилюку ганяє. Та навколо рисові чеки.  Це такі собі ставки, в яких вирощують рис,  туди кожного року виливають тисячі тон всілякої, зовсім не корисної для здоров"я хімії. Яка стікає в море. Для оздоровлення курортників:umora:.

Для виробництва пасти канді я застосовув стерилізований пилок ,є залишки .Цефленові пакети по 2 кг  ,не розмелений (можу розмолоти ).Відео  яке я виставляв :пилок+соєве борошно+ізолейцин, можу виготовити .Кому інтересно пишіть на пошту.

IMG_20190316_113805.jpg

Сегодня третий раз раздал пчёлкам мед взбитый с прошлогодней пыльцой и дал медовую сыту с полынью хвоей и горьким перцем. В поилках вода с кобальтом, солёная и простая. Пчелы больше на ведре воды с кобальтом. 

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...