ромео Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 В аргентинських пасічників доволі поширений девайс. Тримач спарований із стамескою . Подивлюсь як вправно виходить і аж завидки беруть... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Анатолий Крутий Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Только что, ромео сказал: Подивлюсь як вправно виходить і аж завидки беруть... Немає роздільних решіток у вуликах, а чому? На одній рамці було досить багато відкритого розплоду, а це значить, що матки гуляють у них по всьому гнізду і їх запроста можуть струсити при такій роботі кудись на землю при такій швидкості роботи. В гніздо матка може сама і не попасти звідти з землі після цього і пропаде. Як на мене, не все там ідеально у них. Хоча при промисловій технології немає часу панькатись з кожним вуликом. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lefty Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 44 хвилини тому, ромео сказав: В аргентинських пасічників доволі поширений девайс. Тримач спарований із стамескою . Подивлюсь як вправно виходить і аж завидки беруть.. до тієї стамески з захватом і тієї вправності ІМХО ще противогаз необхідно додати, а то за день так надихаєшся що на вечір дурно буде.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
larson Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 1 час назад, ромео сказал: і аж завидки беруть... я спершу подивився і сказав ВАХ . а потім походив, подумав, і сказа ТА НУ ...НАХ.. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted February 12, 2019 Author Share Posted February 12, 2019 А по суті питання. Хтось взагалі користується захватами? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лавр Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Не наша психологія. Як говорить мій сусід - ти шо там кажду матку в жопу цілуєш. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
larson Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 3 минуты назад, ромео сказал: Хтось взагалі користується захватами? я користуюсь іноді, як сім*я із місцевих сторожових то працюю так як на відео, з захватом і димарем, тільки плавними рухами, ну і не бахкаю, мене їхній бах і поразив 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лавр Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Тільки що, ромео сказав: А по суті питання. Хтось взагалі користується захватами? Інколи, як треба обов*язково, а вони сильно проти. Та і наші захвати поступаються тим що в ролику. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted February 14, 2019 Author Share Posted February 14, 2019 Стамесочно-захватний секс... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergei 08 Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 в мене ось такий, пару раз користувався - несподобалось 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted February 14, 2019 Author Share Posted February 14, 2019 2 часа назад, Sergei 08 сказал: пару раз користувався - несподобалось чому? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergei 08 Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 8 годин тому, ромео сказав: чому? деревяні ручки трохи товстуваті, однією рукою в мене погано виходило зажимать захват на рамці 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts