ptchelka Posted January 5, 2019 Share Posted January 5, 2019 Здравствуйте! Подскажите пожалуйста новичку: вощина какого производителя лучше всего подходит для катанных свечей? Хочется попробовать покатать. Может кто-то уже этим занимается и поделится своим опытом. Спасибо! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віктор60 Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 Свічки роблять з воску нижчого сорту або з парафіну.З якісної вощини розумна людина не буде робити свічки.Дорого. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptchelka Posted January 8, 2019 Author Share Posted January 8, 2019 19 часов назад, Віктор60 сказал: Свічки роблять з воску нижчого сорту або з парафіну.З якісної вощини розумна людина не буде робити свічки.Дорого. Дякую за відповідь. Я маю на увазі не вилиті свічки, а катані з вощини. Як тут: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Ivanovich Posted January 8, 2019 Share Posted January 8, 2019 2 часа назад, ptchelka сказал: Дякую за відповідь. Я маю на увазі не вилиті свічки, а катані з вощини. Як тут: Для таких цілей згодится будь яка вощина. Можу не дорого продать дві пачки вощини(хочу перейти на вощину власного виробництва), якщо цікавить можу відправити. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts