Петр Павлович Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Був сьгодні на виставці біля інституту бджільництва в Києві. Склалось враження, що меду було привезено менше чим в минулі роки. Не ясно в чому причина, чи те , що ремонтують дорогу біля інституту, чи дійсно цей рік не такий медовий Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 4 минуты назад, Петр Павлович сказал: Був сьгодні на виставці біля інституту бджільництва в Києві. Склалось враження, що меду було привезено менше чим в минулі роки. Не ясно в чому причина, чи те , що ремонтують дорогу біля інституту, чи дійсно цей рік не такий медовий Здали вже оптом Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сергей Тюркин Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 2 часа назад, Петр Павлович сказал: Був сьгодні на виставці біля інституту бджільництва в Києві. Склалось враження, що меду було привезено менше чим в минулі роки. Не ясно в чому причина, чи те , що ремонтують дорогу біля інституту, чи дійсно цей рік не такий медовий Ремонт дороги. основная проблема. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Иваныч Posted August 15, 2018 Share Posted August 15, 2018 В 8/14/2018 в 22:08, Петр Павлович сказал: Був сьгодні на виставці біля інституту бджільництва в Києві. Склалось враження, що меду було привезено менше чим в минулі роки. Не ясно в чому причина, чи те , що ремонтують дорогу біля інституту, чи дійсно цей рік не такий медовий Як на вашу думку стоіть 'і'хати на ярмарок? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Петр Павлович Posted August 19, 2018 Author Share Posted August 19, 2018 В 15.08.2018 в 23:49, Иваныч сказал: Як на вашу думку стоіть 'і'хати на ярмарок? Був відсутній дома, тому не дав відповідь зразу. Вважаю, що поїхати варто. Я зустрів старих знайомих. Придбав ліки від кліща. Але мені простіше, бо живу в Києві - 30 хвилин і я на виставці. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDK Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 В 19.08.2018 в 14:44, Петр Павлович сказал: Був відсутній дома, тому не дав відповідь зразу. Вважаю, що поїхати варто. Я зустрів старих знайомих. Придбав ліки від кліща. Але мені простіше, бо живу в Києві - 30 хвилин і я на виставці. А який збір біля інституту за місце за столик чи палатку? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Петр Павлович Posted August 25, 2018 Author Share Posted August 25, 2018 3 часа назад, Konstantin_b сказал: А який збір біля інституту за місце за столик чи палатку? Не знаю. Я покупець, тому не цікавився. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts