miro Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 на14-15травня продам 10 штук бджолопакетів (рамка дадан) з власної пасіки, умова формування пакету 3,5+0.5, бджоли карніка, карпатка, бджоломатки 2017року мічені опалітками, самовивіз, ціна 1250грн. без тари. тел. 0971910619 Михайло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mits Posted May 4, 2018 Share Posted May 4, 2018 8 часов назад, miro сказал: на14-15травня продам 10 штук бджолопакетів (рамка дадан) з власної пасіки, умова формування пакету 3,5+0.5, бджоли карніка, карпатка, бджоломатки 2017року мічені опалітками, самовивіз, ціна 1250грн. без тари. тел. 0971910619 Михайло. У нас, уже не за какие деньги, не можно купить пчёл-их просто нету в продаже. Были бы Вы у нас, со своими пакетами, Вас бы тут порвали. У нас в этом году, какой то дурдом вокруг пчёл, ажиотаж сумашедший. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted May 4, 2018 Author Share Posted May 4, 2018 7 годин тому, mits сказав: У нас, уже не за какие деньги, не можно купить пчёл-их просто нету в продаже. Были бы Вы у нас, со своими пакетами, Вас бы тут порвали. У нас в этом году, какой то дурдом вокруг пчёл, ажиотаж сумашедший. та в принципі в мене все було нормально, але один наш форумчанин почав міняти умови, тобто замість самовивозу я вже мав відправляти нічним експресом, в той же час ціну не обговорював, общем щоб менше слів і ароматів було я повернув завдаток ( шарм шляхетної людини), і скажу чесно мабуть повертаю в останній раз завдаток,оскільки бачу якщо люди немають ціни слову, то нехай хоч завдаток залишиться, но такеє. В принципі сусід він 20км від мене відправляє нічним експресом казав ,що допоможе мені з відправкою, тож можу з відправкою,але тоді ще ціна + ящик і відправка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotius Posted May 4, 2018 Share Posted May 4, 2018 То Вы плохо искали. Если нужно могу дать номер телефона 8 часов назад, mits сказал: У нас, уже не за какие деньги, не можно купить пчёл-их просто нету в продаже. Были бы Вы у нас, со своими пакетами, Вас бы тут порвали. У нас в этом году, какой то дурдом вокруг пчёл, ажиотаж сумашедший. То Вы плохо искали. Могу дать номер телефона если нужно. Miro простите за флуд Link to comment Share on other sites More sharing options...
mits Posted May 4, 2018 Share Posted May 4, 2018 36 минут назад, Grotius сказал: То Вы плохо искали. Если нужно могу дать номер телефона То Вы плохо искали. Могу дать номер телефона если нужно. Miro простите за флуд А зачем мне? Я сам продаю. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted May 4, 2018 Share Posted May 4, 2018 22 години тому, miro сказав: 3,5+0.5, це три дадана і дві піврамки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted May 4, 2018 Author Share Posted May 4, 2018 15 хвилин тому, gardener сказав: це три дадана і дві піврамки? по суті ще трохи днів медозбору і буде 1+3, а в принципі по факту виходить 4+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted May 4, 2018 Share Posted May 4, 2018 1 година тому, miro сказав: по суті ще трохи днів медозбору і буде 1+3, а в принципі по факту виходить 4+ Сьогодні також з цим зіткнувся, ще кілька днів, і замість розплоду в пакет доведеться мед ставити, бджола виходить і тут же заливають всі пусті комірки Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpak Posted May 6, 2018 Share Posted May 6, 2018 Дякую за чудові пакети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexnazar Posted May 6, 2018 Share Posted May 6, 2018 В 04.05.2018 в 08:47, mits сказал: У нас, уже не за какие деньги, не можно купить пчёл-их просто нету в продаже. Были бы Вы у нас, со своими пакетами, Вас бы тут порвали. У нас в этом году, какой то дурдом вокруг пчёл, ажиотаж сумашедший. Когда все практически отцвело - но пчелы в цене, что дальше, пустыня и пчел кормить??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted May 7, 2018 Author Share Posted May 7, 2018 23 години тому, shpak сказав: Дякую за чудові пакети. вже на 4шт. менше стало, тобто залишилось шість. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted May 7, 2018 Author Share Posted May 7, 2018 12 години тому, alexnazar сказав: Когда все практически отцвело - но пчелы в цене, что дальше, пустыня и пчел кормить??? ні ну звичайно якщо стоїте в пустині то тут пакетів не потрібно, просто після рапсу акація, а ще може десь ще й буяє рапс, дальше гречка, в кожного фермера ще різні терміни посіву, то можна і на два пожинки встигнути, ну і чотири пожинки соняшника до вересня. Тож пакети ще йтимуть і йтимуть, звичайно не в пустиню Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted May 10, 2018 Author Share Posted May 10, 2018 залишилось два пакети Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.