Георгий14 Опубликовано 7 января, 2018 Share Опубликовано 7 января, 2018 Я з Луцька , маю свій транспорт - тому по Волині та Рівненщині можу (за паливо) привести дані пакети та допомогти в їх переселенні , проконсультую початківців . Вартість пакета (даданівські рамки 300мм , формула 3+1) еквівалент 60 $. P.S. Вибачаюся перед колегами пакетчиками за демпінг - будуюсь... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Taras NTG Опубликовано 7 января, 2018 Share Опубликовано 7 января, 2018 Я з Луцька , маю свій транспорт - тому по Волині та Рівненщині можу (за паливо) привести дані пакети та допомогти в їх переселенні , проконсультую початківців . Вартість пакета (даданівські рамки 300мм , формула 3+1) еквівалент 60 $. P.S. Вибачаюся перед колегами пакетчиками за демпінг - будуюсь...Як довго тримаєте бакфаст і які лінії?Надіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Георгий14 Опубликовано 7 января, 2018 Автор Share Опубликовано 7 января, 2018 Бакфаст у мене 5 років - за цей час кожен рік купував по 5 - 7 ліній , проводив селекцію , вибираючи з найкращих . Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Taras NTG Опубликовано 7 января, 2018 Share Опубликовано 7 января, 2018 Бакфаст у мене 5 років - за цей час кожен рік купував по 5 - 7 ліній , проводив селекцію , вибираючи з найкращих .Які лінії ви будете продавати ? І де купуєте материнки ?Надіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Георгий14 Опубликовано 7 января, 2018 Автор Share Опубликовано 7 января, 2018 Материнок купую в основному у нас на форумі - тут кожен рік доступно з десяток , а то і більше ліній . Коли буваю в Польщі , везу звідти - наприклад з Польщі привіз Бакфаст - Приморський , польські версії Б-366, Б-73, Б-45 і т.д. Саме ці лінії згадав , бо їх можна купити і в нас на форумі Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Витя Опубликовано 7 января, 2018 Share Опубликовано 7 января, 2018 9 часов назад, Георгий14 сказал: Вибачаюся перед колегами пакетчиками за демпінг Чому Ви вирішили що демпінгуєте? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
FES Опубликовано 8 января, 2018 Share Опубликовано 8 января, 2018 Хочу я і не потенційний покупець, але вважаю в наших умовах,це просто захмарна ціна. Не ті у нас взяти, щоб розраховувати взяти з нього 30-40кг.в цьому році. І дайте покупцям повну картину по родоводам маток, а то одні цифри які нічого не значать без букв. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Георгий14 Опубликовано 8 января, 2018 Автор Share Опубликовано 8 января, 2018 А це тема - для потенційних покупців ... і тому я не бачу жодного раціонального зерна у коментарі вашого посту . Я поки не зареєстрований у системі BJ , тому по питанням родоводу маток - в особисту переписку . Поважайте правила форуму Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
West Опубликовано 8 января, 2018 Share Опубликовано 8 января, 2018 Тара Ваша? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Георгий14 Опубликовано 8 января, 2018 Автор Share Опубликовано 8 января, 2018 Тара - моя Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
FES Опубликовано 8 января, 2018 Share Опубликовано 8 января, 2018 40 минут назад, Георгий14 сказал: Я поки не зареєстрований у системі BJ , тому по питанням родоводу маток - в особисту переписку . Поважайте правила форуму А тут не потрібно бути зареєстрованим в системі BJ.Ви ж знаєте що купували і який родовід.І це не порушення правил форуму,а просто повна інформація про даний товар. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Георгий14 Опубликовано 8 января, 2018 Автор Share Опубликовано 8 января, 2018 7 минут назад, FES сказал: А тут не потрібно бути зареєстрованим в системі BJ.Ви ж знаєте що купували і який родовід.І це не порушення правил форуму,а просто повна інформація про даний товар. http://tochok.info/topic/12323-умови-розміщення-оголошень-продажу-маток/ Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
West Опубликовано 8 января, 2018 Share Опубликовано 8 января, 2018 Покажіть фото Вашої пасіки. Для потенційних покупців, це було б цікаво. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
SASHA.OK Опубликовано 8 января, 2018 Share Опубликовано 8 января, 2018 Повністю згідний з тим що Ви вправі вказувати будь яку ціну яку Ви вважаєте за потрібне і тут до Вас жодних притензій. Але вказати з матками яких ліній Ви продаєте пакети, то це напевно було б добре. 7 хвилин тому, Георгий14 сказав: http://tochok.info/topic/12323-умови-розміщення-оголошень-продажу-маток/ Так Ви ж не матки продаєте, а пакети Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Георгий14 Опубликовано 8 января, 2018 Автор Share Опубликовано 8 января, 2018 15 минут назад, West сказал: Покажіть фото Вашої пасіки. Для потенційних покупців, це було б цікаво. Це фото частини одного з двох моїх точків ( щось так довго загружалось ) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Taras NTG Опубликовано 8 января, 2018 Share Опубликовано 8 января, 2018 Це фото частини одного з двох моїх точків ( щось так довго загружалось )Це ппс чи ппу? Знизу рутівський корпус?Надіслано від мого SM-T116, використовуючи Tapatalk Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Укроп Опубликовано 8 января, 2018 Share Опубликовано 8 января, 2018 12 минут назад, Sesk сказал: Це ппс чи ппу? Знизу рутівський корпус? Надіслано від мого SM-T116, використовуючи Tapatalk ППС Польські Лисонь Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Георгий14 Опубликовано 8 января, 2018 Автор Share Опубликовано 8 января, 2018 Точняк ! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Yaroslav Опубликовано 8 января, 2018 Share Опубликовано 8 января, 2018 3 часа назад, FES сказал: Хочу я і не потенційний покупець, але вважаю в наших умовах,це просто захмарна ціна. Не ті у нас взяти, щоб розраховувати взяти з нього 30-40кг.в цьому році. І дайте покупцям повну картину по родоводам маток, а то одні цифри які нічого не значать без букв. То ви продавець? Створіть собі тему і виставляйте свою ціну, яка буде вас задовільняти. А хто сказав, що пакети мають купити саме пасічники з Волині! Є певні регіони в Україні де і по 100 кг. брали і беруть з пакета. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
tuda Опубликовано 8 января, 2018 Share Опубликовано 8 января, 2018 4 часа назад, Георгий14 сказал: Це фото частини одного з двох моїх точків ( щось так довго загружалось ) Сразу видно что идут на пакеты, высота не позволит работать на мед. Красиво, по хозяйски. отсюда выводы. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
FES Опубликовано 8 января, 2018 Share Опубликовано 8 января, 2018 3 часа назад, Yaroslav сказал: То ви продавець? Створіть собі тему і виставляйте свою ціну, яка буде вас задовільняти. А хто сказав, що пакети мають купити саме пасічники з Волині! Є певні регіони в Україні де і по 100 кг. брали і беруть з пакета. Та заспокойтесь, це ціна захмарна навіть для сходу.60$ тільки,що це бакфаст? Видалююсь з теми так як на кожен товар є свій покупець... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
buben Опубликовано 8 января, 2018 Share Опубликовано 8 января, 2018 Нормальная цена. Дешевле смысла продавать нет.Отправлено с моего Redmi Note 4 через TapatalkА где покупали улья. Если можно то дайте в личку координаты.Отправлено с моего Redmi Note 4 через Tapatalk Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Джаз Опубликовано 8 января, 2018 Share Опубликовано 8 января, 2018 4 часа назад, Yaroslav сказал: Є певні регіони в Україні де і по 100 кг. брали і беруть з пакета. Ага, на пасеке в Семеновке Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Владимир Татомир Опубликовано 8 января, 2018 Share Опубликовано 8 января, 2018 4 часа назад, Yaroslav сказал: Є певні регіони в Україні де і по 100 кг. брали і беруть з пакета. Не скромничайте, зачем такой пакет, 100 кило, лучше бочками мерить.Два пакета и бочка залита. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Владимир Татомир Опубликовано 8 января, 2018 Share Опубликовано 8 января, 2018 7 часов назад, Георгий14 сказал: Це фото частини одного з двох моїх точків ( щось так довго загружалось ) Отличная пасека, нормальный ранний пакет,только пчела успела бы поменяться.Хороших продаж.По цене комментарии только весной. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.