Jump to content

Продам 60 пакетів Бакфаст (з 20-23 квітня 2018р)

Recommended Posts

Я з Луцька , маю свій транспорт - тому по Волині та Рівненщині можу (за паливо) привести дані пакети та допомогти в їх переселенні , проконсультую початківців . Вартість пакета (даданівські рамки 300мм , формула  3+1) еквівалент 60 $.  P.S. Вибачаюся перед колегами пакетчиками за демпінг - будуюсь...

Я з Луцька , маю свій транспорт - тому по Волині та Рівненщині можу (за паливо) привести дані пакети та допомогти в їх переселенні , проконсультую початківців . Вартість пакета (даданівські рамки 300мм , формула  3+1) еквівалент 60 $.  P.S. Вибачаюся перед колегами пакетчиками за демпінг - будуюсь...
Як довго тримаєте бакфаст і які лінії?

Надіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk

Бакфаст у мене 5 років - за цей час кожен рік купував по 5 - 7 ліній , проводив селекцію , вибираючи з найкращих .

Бакфаст у мене 5 років - за цей час кожен рік купував по 5 - 7 ліній , проводив селекцію , вибираючи з найкращих .
Які лінії ви будете продавати ? І де купуєте материнки ?

Надіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk

Материнок купую в основному у нас на форумі - тут кожен рік доступно з десяток , а то і більше ліній . Коли буваю в Польщі , везу звідти - наприклад з Польщі привіз Бакфаст - Приморський , польські версії Б-366, Б-73, Б-45 і т.д. Саме ці лінії згадав , бо їх можна купити і в нас на форумі 

9 часов назад, Георгий14 сказал:

Вибачаюся перед колегами пакетчиками за демпінг

Чому Ви вирішили що демпінгуєте?

Хочу я і не потенційний покупець, але вважаю в наших умовах,це просто захмарна ціна. Не ті у нас взяти, щоб розраховувати взяти з нього 30-40кг.в цьому році. 

І дайте покупцям повну картину по родоводам маток, а то одні цифри які нічого не значать без букв. 

А це тема - для потенційних покупців ... і тому я не бачу жодного раціонального зерна у коментарі вашого посту . Я поки не зареєстрований у системі BJ , тому по питанням родоводу маток - в особисту переписку . Поважайте правила форуму 

Тара Ваша?

Тара - моя :az:

40 минут назад, Георгий14 сказал:

Я поки не зареєстрований у системі BJ , тому по питанням родоводу маток - в особисту переписку . Поважайте правила форуму 

А тут не потрібно бути зареєстрованим в системі BJ.Ви ж знаєте що купували і який родовід.І це не порушення правил форуму,а просто повна інформація про даний товар.

7 минут назад, FES сказал:

А тут не потрібно бути зареєстрованим в системі BJ.Ви ж знаєте що купували і який родовід.І це не порушення правил форуму,а просто повна інформація про даний товар.

http://tochok.info/topic/12323-умови-розміщення-оголошень-продажу-маток/

Покажіть фото Вашої пасіки. Для потенційних покупців, це було б цікаво.

Повністю згідний з тим що Ви вправі вказувати будь яку ціну яку Ви вважаєте за потрібне і тут до Вас жодних притензій. Але вказати з матками яких ліній Ви продаєте пакети, то це напевно було б добре.

7 хвилин тому, Георгий14 сказав:

Так Ви ж не матки продаєте, а пакети :IMHO:

15 минут назад, West сказал:

Покажіть фото Вашої пасіки. Для потенційних покупців, це було б цікаво.

Це фото частини одного з двох моїх точків ( щось так довго загружалось )

5AFE2C8A-436D-497C-8D0A-29EAB912C85C.jpeg

5AFE2C8A-436D-497C-8D0A-29EAB912C85C.thumb.jpeg.49a1fdef6d0d3b4e291f5681cfda3792.jpeg

Це ппс чи ппу? Знизу рутівський корпус?

Надіслано від мого SM-T116, використовуючи Tapatalk

12 минут назад, Sesk сказал:

Це ппс чи ппу? Знизу рутівський корпус?

Надіслано від мого SM-T116, використовуючи Tapatalk

ППС Польські Лисонь

Точняк ! :az:

3 часа назад, FES сказал:

Хочу я і не потенційний покупець, але вважаю в наших умовах,це просто захмарна ціна. Не ті у нас взяти, щоб розраховувати взяти з нього 30-40кг.в цьому році. 

І дайте покупцям повну картину по родоводам маток, а то одні цифри які нічого не значать без букв. 

То ви продавець? Створіть собі тему і виставляйте свою ціну, яка буде вас задовільняти. А хто сказав, що пакети мають купити саме пасічники з Волині! Є певні регіони в Україні де і по 100 кг. брали і беруть з пакета. 

4 часа назад, Георгий14 сказал:

Сразу видно что идут на пакеты, высота не позволит работать на мед. Красиво, по хозяйски. отсюда выводы.

3 часа назад, Yaroslav сказал:

То ви продавець? Створіть собі тему і виставляйте свою ціну, яка буде вас задовільняти. А хто сказав, що пакети мають купити саме пасічники з Волині! Є певні регіони в Україні де і по 100 кг. брали і беруть з пакета. 

Та заспокойтесь, це ціна захмарна навіть для сходу.60$ тільки,що це бакфаст? Видалююсь з теми так як на кожен товар є свій покупець...:hi:

Нормальная цена. Дешевле смысла продавать нет.

Отправлено с моего Redmi Note 4 через Tapatalk

А где покупали улья. Если можно то дайте в личку координаты.

Отправлено с моего Redmi Note 4 через Tapatalk

4 часа назад, Yaroslav сказал:

Є певні регіони в Україні де і по 100 кг. брали і беруть з пакета. 

Ага, на пасеке в Семеновке :umora:

4 часа назад, Yaroslav сказал:

Є певні регіони в Україні де і по 100 кг. брали і беруть з пакета. 

Не скромничайте, зачем такой пакет, 100 кило, лучше бочками мерить.Два пакета и бочка залита.

7 часов назад, Георгий14 сказал:

Отличная пасека, нормальный ранний пакет,только пчела успела бы поменяться.Хороших продаж.По цене комментарии только весной.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...