столя Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 На сьогодні по 42 з документами. 42грн\кг. в Тернопільській обл. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ігор 81 Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 18 годин тому, столя сказав: На сьогодні по 42 з документами. 42грн\кг. в Тернопільській обл. Яка в них мінімальна партія,і де вони знаходятся. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 3 минуты назад, Ігор 81 сказал: Яка в них мінімальна партія,і де вони знаходятся. І що є бажаючі здавати по такій ціні? У мене є купа контактів, які по такій ціні без документів. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ігор 81 Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 6 хвилин тому, Wladimir_K сказав: І що є бажаючі здавати по такій ціні? У мене є купа контактів, які по такій ціні без документів. Відправив лист в приват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
столя Posted November 20, 2017 Author Share Posted November 20, 2017 16 часов назад, Ігор 81 сказал: Яка в них мінімальна партія,і де вони знаходятся. Машина з Кривого-рогу, бере скільки дають , сусід 60 кг здав. До нас заїхав по дорозі за 500кг. ,а так коли назбирується клієнтів десь в Тернополі на обїздні приймає. Без документів по 40. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 На цю дату 40-41 грн. за кг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 Від початку вересня не хочуть віддавати тару. Кожного разу переносять з дня на день, з одного тижня на другий і так вже тягнется пів року. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 4 минуты назад, Рудий Панько сказал: Від початку вересня не хочуть віддавати тару. Кожного разу переносять з дня на день, з одного тижня на другий і так вже тягнется пів року. Думаю Ви такі не одні в Тернопільській і Хмельницькій обл., ця річ була прогнозована. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uam_63 Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 Від початку вересня не хочуть віддавати тару. Кожного разу переносять з дня на день, з одного тижня на другий і так вже тягнется пів року.Така сама ситуація так що ви не одні.Надіслано від мого LT25i, використовуючи Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 2 години тому, Wladimir_K сказав: Думаю Ви такі не одні в Тернопільській і Хмельницькій обл., ця річ була прогнозована. 38 хвилин тому, uam_63 сказав: Така сама ситуація так що ви не одні. А обіцяли через два тижні віддати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
столя Posted March 17, 2018 Author Share Posted March 17, 2018 В нас в селі брали в 3 чоловік, мені привезли іншим поки-що ні. Водій сказав що часто так буває.В Друга з сусіднього села брали раніше мене і привезли раніше, що правда як в одному, так і в іншому випадку обіцяних термінів недотрималися десь на 2 міс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 В 05.03.2018 в 10:35, Solo сказав: Від початку вересня не хочуть віддавати тару. Кожного разу переносять з дня на день, з одного тижня на другий і так вже тягнется пів року. Привезли сьогодні. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 4 минуты назад, Solo сказал: Привезли сьогодні. І як стан. А в загальному для нормальної здачі повинна були - бочка 200 л. В Тернопільській обл. напевне знову пасічники здають по 40 грн.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Не помиті. Але є декілька тріслих кришок. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 4 хвилини тому, Wladimir_K сказав: А в загальному для нормальної здачі повинна були - бочка 200 л. Буде ще бочка, не все відразу. Перший рік як соняшник посіяли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uam_63 Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 29.04 привезли тару декілька кришок тріснутих .Типу якось так.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted May 17, 2018 Share Posted May 17, 2018 Ось в такому стані тару привезли знайомому пасічнику через 7 місяців з Нова Меду. І це лише фото, яке він зміг відправити. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted May 18, 2018 Share Posted May 18, 2018 Прийшли наступні фото (каструлі чужі не мого знайомого, але тіпа привезли тару, напевне брали на базі прийому металу, аби відстав) Ось такий сервіс. 1 4 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted May 18, 2018 Share Posted May 18, 2018 4 часа назад, Wladimir_K сказал: Прийшли наступні фото (каструлі чужі не мого знайомого, але тіпа привезли тару, напевне брали на базі прийому металу, аби відстав) А може вiн в таких i здавав ? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted May 18, 2018 Share Posted May 18, 2018 20 минут назад, Мико сказал: А може вiн в таких i здавав ? Ні і навіть відра були не його, просто поставили прізвище потрібне і все. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asaltan Posted May 18, 2018 Share Posted May 18, 2018 4 години тому, Wladimir_K сказав: Прийшли наступні фото (каструлі чужі не мого знайомого, але тіпа привезли тару, напевне брали на базі прийому металу, аби відстав) А Ваш знайомий здавав мед в нових каструлях? Каструлі не призначені для зберігання і перевезення меду, бо не герметичні і бояться ударів. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted May 18, 2018 Share Posted May 18, 2018 1 минуту назад, asaltan сказал: А Ваш знайомий здавав мед в нових каструлях? Каструлі не призначені для зберігання і перевезення меду, бо не герметичні і бояться ударів. З цим згідний, так само, як відра, але маємо те що маємо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Андрі Posted May 18, 2018 Share Posted May 18, 2018 5 годин тому, Мико сказав: А може вiн в таких i здавав ? Знаю таких пару пасічників котрі точно в таких каструлях зберігають мед. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Любитель меда Posted May 30, 2018 Share Posted May 30, 2018 В 18.05.2018 в 18:13, Wladimir_K сказал: Ні і навіть відра були не його, просто поставили прізвище потрібне і все. Хм,на кастрюле наклеена бумажка и на ней четко видно фамилию ЧЕРНЯК.Вы думаете,кто-то занимался рукодельем и на чужие кастрюли лепили нужную фамилию? 100% сдал в таком решете ,предварительно постелив целофанку А теперь "эти дырки не мои" 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted May 30, 2018 Share Posted May 30, 2018 3 минуты назад, Любитель меда сказал: Хм,на кастрюле наклеена бумажка и на ней четко видно фамилию ЧЕРНЯК.Вы думаете,кто-то занимался рукодельем и на чужие кастрюли лепили нужную фамилию? 100% сдал в таком решете ,предварительно постелив целофанку А теперь "эти дырки не мои" Думаю, що запросто. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts