Ліпатов Віталій Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Пропоную маток карніки ШО (ИОМ). Бджоломатка штучного осемінення (ІОМ) без перевірки на початок червлення - 250 ? - матки витримуються в кліточках протягом 5-7 днів з бджолами-супровідницями. Бджоломатка ШО з перевіркою на початок червлення - 400 ? Бджоломатка ШО з перевіркою на запечатаний розплід у нуклеусі - 600 ? Бджоломатка ШО з перевіркою на запечатаний розплід у трьохрамковому відводку - 1000 ? Послуга! Осемінення матки клієнта без перевірки на червлення - 250 ? - мінімальний заказ 5 шт. Лінії карніки що ми пропонуємо: Пешец, Варроатолерантна, L561-K4303 (Пернер) 0687775154 Віталій Ліпатов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Андрій Сумчанин Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Рекомендую замовникам послуги даного інсемінатора. Минулого року взяв на пробу дві матки ШО Пешетц*Ренсон. Перезимували, працюють, печатка щільна, бджола сіренька. На цей рік вже замовив з двома колегами 6 маток ШО на червень вказаних ліній карніки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ліпатов Віталій Posted April 24, 2017 Author Share Posted April 24, 2017 2 хвилини тому, Андрей Сумчанин сказав: Рекомендую замовникам послуги даного інсемінатора. Минулого року взяв на пробу дві матки ШО Пешетц*Ренсон. Перезимували, працюють, печатка щільна, бджола сіренька. На цей рік вже замовив з двома колегами 6 маток ШО на червень вказаних ліній карніки. Дякую за рекомендацію Андрій. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Захар58 Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 10 годин тому, Ліпатов Віталій сказав: без перевірки на початок червлення - 250 ? Що за грошова одиниця? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 2 минуты назад, Захар58 сказал: Що за грошова одиниця? Схожа на украiнську гривню Link to comment Share on other sites More sharing options...
Захар58 Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 4 хвилини тому, Захар58 сказав: ? Для позначення гривні я такого значка ще не бачив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Давидюк Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 Ліпатов Віталій, не указаны сроки выхода маток. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ліпатов Віталій Posted April 25, 2017 Author Share Posted April 25, 2017 6 хвилин тому, Захар58 сказав: Для позначення гривні я такого значка ще не бачив. Так, це офіційне позначення української гривні. Мало хто ним користується нажаль. Зате ми всі знаємо позначення доллара $ ) гарного дня всім. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Андрій Сумчанин Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 10 часов назад, Ліпатов Віталій сказал: Дякую за рекомендацію Андрій. Не варто подяк. Ви і Олександр Леонідович пасічники серйозні і відповідальні, з вами я ще не спілкувався, а з Леонідовичем вже багато років спілкуємось. Тому промовчати не можу. Кажу як є. 10 часов назад, Ліпатов Віталій сказал: Лінії карніки що ми пропонуємо: Пешец, Варроатолерантна, L561-K4303 (Пернер) Хотілося б що ви озвучили коди материнок, від яких будете виводити неплідок для ШО, тобто конкретизувати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vovchik v Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 9 часов назад, Ліпатов Віталій сказал: Пропоную маток карніки ШО (ИОМ). Бджоломатка штучного осемінення (ІОМ) без перевірки на початок червлення - 250 ? - матки витримуються в кліточках протягом 5-7 днів з бджолами-супровідницями. Бджоломатка ШО з перевіркою на початок червлення - 400 ? Бджоломатка ШО з перевіркою на запечатаний розплід у нуклеусі - 600 ? Бджоломатка ШО з перевіркою на запечатаний розплід у трьохрамковому відводку - 1000 ? Послуга! Осемінення матки клієнта без перевірки на червлення - 250 ? - мінімальний заказ 5 шт. Лінії карніки що ми пропонуємо: Пешец, Варроатолерантна, L561-K4303 (Пернер) 0687775154 Віталій Ліпатов Шо то не в,їхав . Поясніть різницю між маткою за 400 грн. та 600 чи 1000 грн . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ліпатов Віталій Posted April 25, 2017 Author Share Posted April 25, 2017 17 хвилин тому, vovchik v сказав: Шо то не в,їхав . Поясніть різницю між маткою за 400 грн. та 600 чи 1000 грн . 400 - початок червлення в нуклеусі 600 - запечат розплід в нуклеусі 1000 - запечат розплід не в нуклеусі, а трехрамковому відводку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ліпатов Віталій Posted April 25, 2017 Author Share Posted April 25, 2017 Нажаль не можу відредагувати об'яву, тому доповню тут. Бо поступають питання про матку ща 1000 грн в трехрамковому відводку і чи матка продається разом з цими бджілами. Відповідь: це п'ятирамочний вулик на 5 рамок рута. Три з них матка повинна засіять і розплід повинен бути перевірений на запечатку щоб виключити трутовку. Матка продається без бджіл. 59 хвилин тому, Давидюк сказав: Ліпатов Віталій, не указаны сроки выхода маток. Закладки будемо робить в найбличі теплі дні. Замовлення зараз йде вже на кінець червня, але дуже велика вірогідність що матки будуть і раніше, тоді ми дзвонимо замовнику і орієнтуємо на яку більш ранішню дату ми зможемо виконати замовлення. Ми перестраховуємося, щоб не взяти більше ніж зможемо зробити. Дякую. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ліпатов Віталій Posted April 25, 2017 Author Share Posted April 25, 2017 1 година тому, Андрей Сумчанин сказав: Не варто подяк. Ви і Олександр Леонідович пасічники серйозні і відповідальні, з вами я ще не спілкувався, а з Леонідовичем вже багато років спілкуємось. Тому промовчати не можу. Кажу як є. Хотілося б що ви озвучили коди материнок, від яких будете виводити неплідок для ШО, тобто конкретизувати. Нажаль з мобільного дуже важко їх виписати, тому пишіть в приват, я дам посилання на сторінку де викладені всі паспорта, вибачте за незручність. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realto Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 Минулого року булу в гостях у Віталія і Олександра і придбали декілька маток ІО, також осіменили пару наших маток, при належній підсадці у мене прийняли всіх маток і всі засіяли. Віталій молодець, дякую. Зазначу що Олександр Мельник професіонал своєї справи а Віталій дуже сумлінно виконує замовлення. Лабораторія ІО у них на належному рівні. Успіхів колеги. Додам що самим пасічникам до маток іо потрібно відноситись з усією відповідальністю, так як підсадка з ліктя тут не проходить... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavr Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 12 години тому, Ліпатов Віталій сказав: Послуга! Осемінення матки клієнта без перевірки на червлення - 250 ? - мінімальний заказ 5 шт. Це ціна запліднення 1 чи 5 маток? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ліпатов Віталій Posted April 25, 2017 Author Share Posted April 25, 2017 Ціна запліднення одної матки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ander Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 49 минут назад, Ліпатов Віталій сказал: Нажаль з мобільного дуже важко їх виписати, тому пишіть в приват, я дам посилання на сторінку де викладені всі паспорта, вибачте за незручність. Віталій привіт! Думаю цікавість є не тількі в Андрія до паспортів материнок,тому в тему те що потрібно. А від мене питання: Яка доза сперми для осіменіння неплідок з різними цінами? 400 - початок червлення в нуклеусі 600 - запечат розплід в нуклеусі 1000 - запечат розплід не в нуклеусі, а трехрамковому відводку. та тих маток які просто осіменяються. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ліпатов Віталій Posted April 25, 2017 Author Share Posted April 25, 2017 5 хвилин тому, Ander сказав: Віталій привіт! Думаю цікавість є не тількі в Андрія до паспортів материнок,тому в тему те що потрібно. Дякую, це те що я не зміг зробити з мобільного. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 2 часа назад, Ліпатов Віталій сказал: Так, це офіційне позначення української гривні. Мало хто ним користується нажаль. Зате ми всі знаємо позначення доллара $ ) гарного дня всім. Так на клавi у мене тiльки $ , та ще схожа закарюка & Украiнська гривня ще мабуть не доросла ,щоб на клавiатурi вiдобразитись 2 часа назад, vovchik v сказал: Шо то не в,їхав . Поясніть різницю між маткою за 400 грн. та 600 чи 1000 грн . 1 -яйця (матка плiдна ,почала сiяти ) 2 печатний бджолиний розплiд (А не трутовий ) 3 щильнiсть засiву( Вiдсутнiсь решета в засiвi ,пропуски ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Джаз Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 13 часа назад, Ліпатов Віталій сказал: Бджоломатка штучного осемінення (ІОМ) без перевірки на початок червлення - 250 ? - матки витримуються в кліточках протягом 5-7 днів з бджолами-супровідницями. Бджоломатка ШО з перевіркою на початок червлення - 400 ? Чому така різниця в ціні? Великий процент, так би мовити "погано"(трутовок чи тих що відмовляються робити яйцекладку) осеміннених моток? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vovchik v Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 Только что, Мико сказал: 1 -яйця (матка плiдна ,почала сiяти ) Тоді я не бачу різниці між матками за 250 грн . та 400 грн . окрім ціни . Вибачте , що вліз в тему зі своїм уставом . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ліпатов Віталій Posted April 25, 2017 Author Share Posted April 25, 2017 41 хвилину тому, Джаз сказав: Чому така різниця в ціні? Великий процент, так би мовити "погано"(трутовок чи тих що відмовляються робити яйцекладку) осеміннених моток? Меньше трудозатрат. Процент трутовок низький. З минулого року є дві підтверджених трутовки які ми обміняли з 400 маток які були зроблені. Ну і звісно не забувайте про час, який для бджоляра в сезон на вагу золота. Незачервили десь 5 маток з 400. Найбільша проблема це прийом матки при підсадці. Тому чимало заказують з перевіркою. А це нуклеусний парк, час, труд. Тому і ціна вища. Якщо не бачите різниці, беріть дешевші, головне що є з чого вибрать, чи не так? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рус Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 2 часа назад, Мико сказал: 1 -яйця (матка плiдна ,почала сiяти ) 2 печатний бджолиний розплiд (А не трутовий ) 3 щильнiсть засiву( Вiдсутнiсь решета в засiвi ,пропуски ) Тут еще очень большая разница будет в приеме маток пчелами. Если третью практически не составляет труда подсадить, то 1-ю с "танцами". Link to comment Share on other sites More sharing options...
elesey71 Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 8 минут назад, Рус сказал: то 1-ю с "танцами". Если есть опыт подсадки таких маток, то уже в курсе какую они музыку любят. Эта тема у Паланочки на странице довольно хорошо перемыта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 1 час назад, vovchik v сказал: Тоді я не бачу різниці між матками за 250 грн . та 400 грн . окрім ціни . Вибачте , що вліз в тему зі своїм уставом . 2 минуты назад, Мико сказал: Мабуть за 250 можуть iи не почати сiяти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.