Petrovych61 Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 если трудно прочесть , выложу на файлообменнике ← Зі згоди Юрий Вл перевів уривок статті в Word Remov_bees_from_tree.doc Link to comment Share on other sites More sharing options...
IGORKIR Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 пізно ввечері сімю перевіз за 14 кіломерів. ? doctor,так це не твоя черешня, а чужа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 пізно ввечері сімю перевіз за 14 кіломерів. ? doctor,так це не твоя черешня, а чужа? Таки да .вона росла на краю села .виходить і нічия і моя одночасно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Новачок Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Зимою, коли ходив на полювання, примітив в різних місцях два дерева (липа та акація), в яких судячи із вигляду дупла модуть жити бджоли, треба буде піти подивитися, може справді є. Але там буде складніше вирізати, оскільки відстань дупла від землі приблизно 5-8 метрів. Про подальший розвиток подій в цьому напрямку бов'язково повідомлю. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СЄРЖ Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Зимою, коли ходив на полювання, примітив в різних місцях два дерева (липа та акація), в яких судячи із вигляду дупла модуть жити бджоли, треба буде піти подивитися, може справді є. Але там буде складніше вирізати, оскільки відстань дупла від землі приблизно 5-8 метрів. Про подальший розвиток подій в цьому напрямку бов'язково повідомлю. при Вашій кількості сімей воно Вам тра. знайомий з Чернігівщини каже що знає багато дупел з бджолами але не вирізає -хай рояться а я їх ловушками ловити буду. кожен рік по пару роїв має. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.