Перейти к содержанию

Медовари потрапляють під дію закону про державне регулювання виробництва і обігу спирту....


Leopold

Рекомендуемые сообщения

ВРу проголосувала за зміни в закон "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів" і відтепер медовари повинні отримувати дозвід на торгівлю медовухою.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

А ось тут http://pmg.ua/life/51976-verkhovna-rada-ukrainy-dala-novyy-shans-dlya-zakarpatskykh-vynorobiv

Зазначається геть зовсім протилежне...

20 вересня Верховна Рада скасувала окрему ліцензію на оптову торгівлю для виробників, які виготовляють вино та медові напої із власної сировини. Тож виробники, які виготовляють продукцію виключно власного виробництва, матимуть право здійснювати оптову торгівлю зазначеними алкогольними напоями без отримання окремої ліцензії. Про це йдеться у змінах до Закону.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

У нас "благими намірами" тільки до пекла. Раніше пасічникіи, що поряд з медом ставили на базарах медовуху не  були чітко прописані в законі, і всі розуміли, що півмільйона з них не скачаєш, а зараз  780  гривень і конкретизували, що розповсюджується на "медові напої", тому, вважаю, що підуть податківці по пасічникам, адже 780 то "не так вже і багато". Конкретніше можна буде говорити лише після обнародування закону після підписання Президентом, та прийняття на його основі підзаконних актів,- постанов Кабміну, та роз'ясненнь податківців. Та зараз саме той момент коли слід "піднімати хвилю" на рівні громадськості, бо маємо по-факту посилення податкового тиску на малий бізнес, Адже ті виробники "шмурдяку", які бадяжили спирт, розбавляли йоро ароматизаторами "під мед" і називали то пійло "медовухою" від цих  законодавчих змін таки виграють, а кожен пасічник прирівнюється саме до них, і він у програші.

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

В 21.09.2016 в 11:53, Leopold сказал:

і відтепер медовари повинні отримувати дозвід на торгівлю медовухою

дозвіл одержати - то не заборона.

 

2 часа назад, Leopold сказал:

зараз  780  гривень

це за опт, а роздріб - то не гуртівня.

виробники, які виготовляють продукцію виключно власного виробництва -

обсяг продукції власного виробництва, взагалі-то, доводиться бухгалтерським обліком, а на спрощеній системі - до певного рівня питомої ваги виробництва власної продукції (70-75%) від загального рівня чи певної суми продажу вл.продукції 250 -500 - 1000 тисяч грн. 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

20 часов назад, Любомир сказал:

дозвіл одержати - то не заборона.

 

Так я ніде і не писав про заборону, а про те, що діяльність медоварів потрапила під регулювання законом, яким раніше не регулювалась. А гурт чи роздріб, буде ясно після того, як секретутки ВРУ  внесуть в "прийнятий закон" останні лобіські правки (бо текст проекту закону на сайті ВПУ недоступний) і його підпише Президент.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

  • 2 weeks later...
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Можна казати що "підписав" та на сайті ВР закон і досі в редакції 1.07.2015 року http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/481/95-%D0%B2%D1%80

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...