Перейти к содержанию

УВАГА - ШАХРАЇ !!!

mary@sko

Рекомендуемые сообщения

Мій знайомий замовив у цього громадянина апібудиночок в кінці лютого, сплатив 50% авансу, і до сьогодняшного дня замовлення не виконане. На телефонні дзвінки  відповідає через раз, весь час знаходить якісь причини, що заважають виконати замовлення. На виставках він справляє добре враження, але дуже не відповідальний.

федоренко.png

• 3 weeks later...

Епопея з будиночком закінчилась. Знайомий сам привіз його з Шепетівки в Київ, хоча була домовленість, що доставка за виробником.

користуюсь тільки наложенним платежом і ніякої передоплати.Хоча одержав з Ековулика  8 рамочник рогатий  і  рамки, а там гофман 34 мм.Але додивився через 2 тижні.Дзвонив,але менеджер говорить,що все в нормі.Добре,що кількість невелика.Дозаказав  ще пару комплектів,але попередив ,що гофман має бути хоча би 36 мм,заказ прийняли але не виконують.Зрозуміло чому.

• 3 months later...

Будьте обережні. Бо вам можуть втюхати бракований товар. Методика така. Вам телефонують (номери відшукати не проблема, навіть прізвище) і говорять, що ви купуючи раніше товари в магазинах побутової техніки та через інтернет набрали максимальну кількість бонусів. На Ваше питання "Звідки у вас така інфа?", можуть відповісти, що вони одержують інформацію від цих магазинів. І далі пропонують скористатися цими бонусами (в межах 2000 грн) для покупки товару. Товар надсилають "Новою поштою" за свій рахунок. Вам варто лише доплатити 40% від ціни товару. Причому платите після огляду товару і перевірки його справності на відділенні "Нової пошти". Спокусливо! Правда? Але саме плачевне Вас чекатиме на наступні дні. До речі, мова йде про цілком реальний і легальний інтернет-магазин.Просто вони в такий спосіб шукають собі довірливих клієнтів. Так от далі вас чекатиме повне розчарування, відчай а може і сльози (матюки , так це точно) Товар не кондиційний, вірніше БРАК. Гляньте сюди і прочитайте коментарі.  https://glasnaroda.com.ua/torgovlya/internet-magaziny/pro-shop.top.html#!kmt-start=20 

В 17.09.2020 в 20:00, Немолодий сказал:

Будьте обережні. Бо вам можуть втюхати бракований товар. Методика така. Вам телефонують (номери відшукати не проблема, навіть прізвище) і говорять, що ви купуючи раніше товари в магазинах побутової техніки та через інтернет набрали максимальну кількість бонусів. На Ваше питання "Звідки у вас така інфа?", можуть відповісти, що вони одержують інформацію від цих магазинів. І далі пропонують скористатися цими бонусами (в межах 2000 грн) для покупки товару. Товар надсилають "Новою поштою" за свій рахунок. Вам варто лише доплатити 40% від ціни товару. Причому платите після огляду товару і перевірки його справності на відділенні "Нової пошти". Спокусливо! Правда? Але саме плачевне Вас чекатиме на наступні дні. До речі, мова йде про цілком реальний і легальний інтернет-магазин.Просто вони в такий спосіб шукають собі довірливих клієнтів. Так от далі вас чекатиме повне розчарування, відчай а може і сльози (матюки , так це точно) Товар не кондиційний, вірніше БРАК. Гляньте сюди і прочитайте коментарі.  https://glasnaroda.com.ua/torgovlya/internet-magaziny/pro-shop.top.html#!kmt-start=20 

дійсно і мені согодні був такий звіток, з номеру 0444995440

дійсно і мені согодні був такий звіток, з номеру 0444995440
Мені також з цього номеру

Надіслано від мого Redmi Note 7, використовуючи Tapatalk

• 2 years later...

Сьогодні привів шахрая прямісінько до своєї коморі з медом. А почалося все так. Передзвонив. Ігор зі Львова. Запитав скільки меду, яка ціна. Ввічливий, щиро українська мова. Ви ж головне ні кому не продавайте, я за 3 рази, через кожні 5 днів у вас його заберу весь. Вожу на Польшу. Відра? Та відер у пОляка ой як багато, без проблем. Бочки? Бочки я теж беру. Привезу чистесеньку, вимиту. У мене мерседес Віто. Одним словом домовились на сьогодні. Дзвінок в чітко домовлений час: Я уже у вашому місті куди їхати. Туди то туди. Добре я зараз беру таксі і їду. Яке таксі? :hmm: Куди їду? Я вже сідаю в таксі. Приїжджає. Чорні штани, чорна сорочка, чорна барсетка на животі. Лисуватий. Років 40- 45. Привіт, привіт. Мерседес ще їде, а ми зараз відправимо Новою поштою. Я вам за все заплачу. Машина у вас є. Звісно є, он стоїть Тавруха. Ееее, тоді потрібно щось шукати грузове. У мене є причіп. Тоді пішли грузити. Пішли. Так скажіть ще раз ціну по якій продаєте. Піднімаю ціну ще на 10 грн. Його все задовольняє. По рукам. І тут починається. Лізе у свою барсетку по документи. Кажу які документи, гроші там повинні лежати. Та ви зараз сфотографуєте. Ну далі я слухати не став. Показав на вихід. Він різко розвернувся на 180 град. і мовчки пішов. За рогом, виявляється, його чекало теж саме таксі. Сів і чкурнув. Так, що може кому ще буде дзвонити такий горе "бізнесмен" ось його мобільний 067 7688262

• Подобається 7
  • Дякую 2
  • Сумно 1

• 1 year later...

Обман Росії: що було не так з ядерним роззброєнням України.

У межах ядерного роззброєння Україна передала Росії зброю, яку оцінювали у сотні мільярдів доларів, проте країна-агресорка компенсувала менше одного мільярда й почала вигадувати міфічні енергетичні борги українцям.
https://24tv.ua/yaderna-zbroya-hto-pidpisav-vidmovu-korist-rosiyi-yak-ukrayina_n2790928

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...