Jump to content

Сверлильний станок для сверління бічних планок

SASHA.OK
 Share

Recommended Posts

Доброго всім дня:hi:

Зразу хочу вибачитись якщо подібна тема існує то цю прошу модераторів закрити, а мені "тикнути" на тему :wave:

Тож питання в слідуючому, хто якими приспособами користується і хто що може мені порадити в придбані даного "девайсу" :ah:

13 минуты назад, SASHA.OK сказал:

хто що може мені порадити в придбані даного "девайсу"

Саша, тобі до Юрій Михайловича @Ю.М. Маю його станок для сверління - відмінна річ. 

• Like 3

22 минуты назад, SASHA.OK сказал:

Доброго всім дня:hi:

Зразу хочу вибачитись якщо подібна тема існує то цю прошу модераторів закрити, а мені "тикнути" на тему :wave:

Тож питання в слідуючому, хто якими приспособами користується і хто що може мені порадити в придбані даного "девайсу" :ah:

8 минут назад, Sanich сказал:

Маю його станок для сверління - відмінна річ. 

Имеется и у меня сверлильный станок от Ю.М. Ручной дырокол где-то забросил, Рекомендую!

• Like 2

https://youtu.be/JmK0Z4xGEZ4  Всё хорошо, кроме одного .За год в работе всего  один день. Но не продам, как не  просите .Без станка, как без рук 

Покупать только у производителя  ЮМ Гуслия Высылает в тот же день,  как закажете 

• Like 7

6 минут назад, Мико сказал:

.За год в работе всего  один день.

Да и медогонка лишь пару дней в работе за сезон, а сколько мы ей внимания уделяем. 

• Like 1

6 минут назад, Sanich сказал:

Саша, тобі до Юрій Михайловича @Ю.М. Маю його станок для сверління - відмінна річ. 

Та я і до тих станків і придивляюся, просто думав що може у когось з практики будуть якісь рекомендації

3 минуты назад, SASHA.OK сказал:

Та я і до тих станків і придивляюся, просто думав що може у когось з практики будуть якісь рекомендації

Рекомендация только одна Купувать и як найшвидше 

18 минуту назад, Мико сказал:

https://youtu.be/JmK0Z4xGEZ4  Всё хорошо, кроме одного .За год в работе всего  один день. Но не продам, как не  просите .Без станка, как без рук 

Покупать только у производителя  ЮМ Гуслия Высылает в тот же день,  как закажете 

А ви тільки по одній планці сверлите, чи можна і більше?

2 минуты назад, SASHA.OK сказал:

По однiй  .Там можна прослiдкувать скiльки бокових за хвилину свердлиться  i порахуйте скiльки часу на всi вашi рамки знадобиться :ay:

• Like 1

3 минуты назад, SASHA.OK сказал:

Більше буде незручно. :IMHO: Крім того сверло всього 1,5 мм і його може вести і кожна додана планка може мати більший розбіг отворів від осі. :IMHO:

• Like 1

Всім дякую що відгукнулись :hi:

В принципі я і планував його взяти, просто не можу оприділитись з розміщенням сверлів :hmm:

Я раніше робив дирки і виробив як на мене оптимальний варіант і якщо відстань між "сусідніми" отворами не настільки принципова, то відстань між крайніми отворами мене трохи "смущає" :ah: так як в мене ця відстань 225мм., а в нього два варіанта 210мм і один 240мм., ось якщо б був ще варіант з якимось середнім арифметичним між цими двома, то було б супер :IMHO:  Хоча може здатись що я чіпляюсь до дрібниць :ah: Ще уточнення, рамка 300, 4 ряди :wave:

А хто які вибров варіанти? :hmm:

11 минуту назад, Мико сказал:

По однiй  .Там можна прослiдкувать скiльки бокових за хвилину свердлиться  i порахуйте скiльки часу на всi вашi рамки знадобиться :ay:

11 минуту назад, Sanich сказал:

Більше буде незручно. :IMHO: Крім того сверло всього 1,5 мм і його може вести і кожна додана планка може мати більший розбіг отворів від осі. :IMHO:

Згідний, просто хотів уточнити :hi:

Только что, SASHA.OK сказал:

А хто які вибров варіанти? :hmm:

У меня дырокол на 4 сверла, рамка 230. Размещением сверл (отверстий в рамке) полностью удовлетворяет.

26 минуты назад, SASHA.OK сказал:

Покуда сложишь несколько планок воедино, или наберешь в приспособу, это же ко-во быстрей просверлишь по одной. Второй недостаток указал Sanih/

• Like 1

Может кто то в курсе, можно заказать только часть станка?А именно ту часть что со сверлами? 

Только что, Пчеломучитель_ua сказал:

Может кто то в курсе, можно заказать только часть станка?А именно ту часть что со сверлами? 

Та в курсі, але мені простіше придбати вже готове ніж потім ще щось видумувати :ah:

Только что, SASHA.OK сказал:

Та в курсі, але мені простіше придбати вже готове ніж потім ще щось видумувати :ah:

Так можно? 

У меня просто у меня не так свободно с финансами. А движек есть и остальное могу сам сделать

Вибачте не помітив що це було запитання:ah: так звичайно можна, ось тут гляньте http://www.apiteh.ck.ua/index.php?route=product/category&path=65 :hi:

7 минут назад, SASHA.OK сказал:

Вибачте не помітив що це було запитання:ah: так звичайно можна, ось тут гляньте http://www.apiteh.ck.ua/index.php?route=product/category&path=65 :hi:

Все таки не дешево(для меня):ah:

Буду думать дальше=) 

44 минуты назад, SASHA.OK сказал:

Хоча може здатись що я чіпляюсь до дрібниць

Якраз дрібниці і є цінними у бджільництві!

У Ю.М. є два варіанти 1. Розмір між отворами 5,5 см 2. Розмір між отворами 7см. У мене 2 варіант на 4 отвори. Нещодавно заказав додаткову планку для першого варіанту. Вам треба чітко оприділиться. Я в свій час цього не знав або тоді був всього один варіант? Зараз потрібно свердлить більшість рамок на 230 . Якщо свердлить 2 варіантом то буде в боковинкі всього 3 отвори, а цього замало, а на 300 рамку буде 4 отвори між якими по 7см. 

Ось мій станочок який я продавав на форумі рік назад, свердлю ним одночасно по дві заготовки. Зараз жду від Ю.М. другу планку. Там кажись є варіант на українську рамку але я про нього не знаю. Так є прочитав у інструкції 3. Розмір між рамками 8 см.

Вам ще треба оприділиться на скільки отворів. Я в даданах роблю по 4 як на мене то хватає. Раніше робив 5 отворів довше проволку натягувать.

дирки інстр.jpg

P1130515.JPG

WimuYzlzleI.jpg

14 минуты назад, Кагарлик сказал:

Вам ще треба оприділиться на скільки отворів. Я в даданах роблю по 4 як на мене то хватає. Раніше робив 5 отворів довше проволку натягувать.

Я вже оприділився і писав

55 минут назад, SASHA.OK сказал:

Ще уточнення, рамка 300, 4 ряди

14 минуты назад, Кагарлик сказал:

У Ю.М. є два варіанти 1. Розмір між отворами 5,5 см 2. Розмір між отворами 7см. У мене 2 варіант на 4 отвори

На його сайті є три варіанти 

+70+70+70+ = 210 мм – на рамку 435х300 

+80+80+80+ = 240 мм – на рамку 300х435

+50+70+90+ = 210 мм – на рамку 300х435

Перший варіант мені не підходить, тому що мені не підійдуть на 145 рамку :IMHO:

Залишається вибрати між двома останніми, але як я писав що відстань між крайніми отворами тут або 210мм, або 240мм, а мені здається що оптимально би було десь 220-230мм при розмірі листа вощини 260мм :IMHO: Через це в мене така "дилема", що вибрати :hmm:

Раніше я робив +60+80+80+ що дорівнює 220мм, ось як би в ЮМ останній варіант був +(не 50 а)60+70+90+ то взяв би без роздумів, а так :ah: - думаю :hmm::wave:

• Like 1

53 минуты назад, Пчеломучитель_ua сказал:

Раньше продавал по частям. Каретка ,станок без мотора и в сборе .Уточнить может только звонок по тел Юрию Михайловичу 

18 минуту назад, SASHA.OK сказал:

Я вже оприділився і писав

Я тоже так думав коли купляв. А зараз заказав ще одну планку так як 50% пасіки перевожу на 230 рамку. Вважаю варіант на 5 отворів із розміром між ними 5.5см більш практичним.

Механизм сверлильный пасечный на 5 отверстий
Производитель: Кооператив "ПАВИК"
Модель: Механизм сверлильный пасечный на 5 отверстий
Наличие: Есть в наличии
Цена: 850 грн 
Количество:    
   - или -   

Предназначен для одновременного сверления 5-ти отверстий в боковых планках ульевых рамок. Каждое сверло, диаметром 1,5 мм, зафиксировано в цанговом патроне. Модульная комплектация: сверлильная головка, подающий столик. Корпус с двигателем отсутствуют.

Расстояние между сверлами фиксированное и не регулируется.

Сверлильная головка изготавливается с расстоянием между отверстиями:

+55+55+55+55+ = 220 мм - на рамку 300х435 мм. (5 рядов проволоки)

28 минуты назад, SASHA.OK сказал:

Через це в мене така "дилема", що вибрати :hmm:

От я й кажу:

44 минуты назад, Кагарлик сказал:

Вам ще треба оприділиться на скільки отворів

В 04.01.2016в13:14, Пчеломучитель_ua сказал:

Я заказував саму головку з цангами і шківами, все решту робив сам

11 минуту назад, sij сказал:

Я заказував саму головку з цангами і шківами, все решту робив сам

Давно заказывали, во сколько обошлось? 

два роки тому 200грн

• Like 1