Галичанин Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 У зв'язку із плануванням заселення на пасіці бджіл породи Карніка куплю (або прийму в подарунок ) в кінці травня в першій половині червня 2016р. стару плідну матку Карніки. Можливо хтось замінюватиме в себе старі матки на молоді, відповідно виникне потреба десь "влаштувати" заміну . Цікавлять лінії Тройзек, Пешец та Скленар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
----------- Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Могу подарить одну, Ф1 пешец. Покупал у Паланочки в 2014 году. в 2016 планирую замену. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Галичанин Posted December 11, 2015 Author Share Posted December 11, 2015 Могу подарить одну, Ф1 пешец. Покупал у Паланочки в 2014 году. в 2016 планирую замену. Буду вельми вдячний, подробиці щодо матки можете мені написати в особисту пошту. Дякую. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Галичанин Posted December 16, 2015 Author Share Posted December 16, 2015 Невже тема неактуальна, чи може не на часі... в квітні буде актуальнішою, а точніше навіть в червні Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Михайлович Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 В Павла ,на Козаках, в кінці червні вже повинні бути молоді неплідні матки від Скленара ( 47/Н/47 або 47/G/10) . Він на них буде створювати трутовисько. Можеш з ним домовитися, не думаю, що то буде якась проблема, будеш мати чистопорідну карніку F1 , на місцевому трутні. В цьому році трутня карніки там буде ще замало, але трутень карпатки у нього буде чистопорідний, з хороших племінних сімей. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Галичанин Posted December 16, 2015 Author Share Posted December 16, 2015 В Павла ,на Козаках, в кінці червні вже повинні бути молоді неплідні матки від Скленара ( 47/Н/47 або 47/G/10) . Він на них буде створювати трутовисько. Можеш з ним домовитися, не думаю, що то буде якась проблема, будеш мати чистопорідну карніку F1 , на місцевому трутні. В цьому році трутня карніки там буде ще замало, але трутень карпатки у нього буде чистопорідний, з хороших племінних сімей. Добре, дякую... просто тут мова йшла про старих плідних маток, перевірених, які підлягатимуть заміні... від них згодом можна і непогані маточники тихої заміни отримати Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Михайлович Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 логічно, У Рівному Віктор буде міняти своїх Тройзеків, якщо хочеш можу поцікавитися куди він їх буде "на пенсію" відправляти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Галичанин Posted December 16, 2015 Author Share Posted December 16, 2015 добре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokalsky Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 В кого будуть лишні маточки теж хочу придбати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Галичанин Posted April 1, 2016 Author Share Posted April 1, 2016 Трохи активізую тему, а то певно загубилась вона. Можливо у травні у когось виникне можливість чи потреба змінити 1-2 річну матку карніки - так от можу прийняти або купити таких , якщо недорого Link to comment Share on other sites More sharing options...
военрук Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 В 31.03.2016в19:50, Галичанин сказал: Трохи активізую тему, а то певно загубилась вона. Можливо у травні у когось виникне можливість чи потреба змінити 1-2 річну матку карніки - так от можу прийняти або купити таких , якщо недорого А зачем Вам эту тему активизировать?Вам же уже поступили предложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Галичанин Posted April 2, 2016 Author Share Posted April 2, 2016 2 часа назад, военрук сказал: А зачем Вам эту тему активизировать?Вам же уже поступили предложения Так, деякі пропозиції поступили, але попит ще не вичерпано Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAJSTER79 Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 В 15.12.2015 в 00:16, Іван Михайлович сказал: логічно, У Рівному Віктор буде міняти своїх Тройзеків, якщо хочеш можу поцікавитися куди він їх буде "на пенсію" відправляти. підкажіть будьласка номер чи координати пана Віктора.. я також з рівного але тільки починаю. буду вам вельми вдячний. з повагою Михайло Майструк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Галичанин Posted May 13, 2016 Author Share Posted May 13, 2016 можливо у когось появились якісь варіанти, питання наразі ще відкрите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
----------- Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 1 час назад, Галичанин сказал: можливо у когось появились якісь варіанти, питання наразі ще відкрите... Пока никак. Нет погоды для облета маток, думаю на конец месяца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Галичанин Posted May 13, 2016 Author Share Posted May 13, 2016 Дякую, та я Вашу врахував, місце для неї тримаю... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.