Jump to content

Куплю плідну матку Карніки

Recommended Posts

У зв'язку із плануванням заселення на пасіці бджіл породи Карніка куплю (або прийму в подарунок :) ) в кінці травня в першій половині червня 2016р. стару плідну матку Карніки. Можливо хтось замінюватиме в себе старі матки на молоді, відповідно виникне потреба десь "влаштувати" заміну :). Цікавлять лінії Тройзек, Пешец та Скленар.

Могу подарить одну, Ф1 пешец. Покупал у Паланочки в 2014 году. в 2016 планирую замену. 

Могу подарить одну, Ф1 пешец. Покупал у Паланочки в 2014 году. в 2016 планирую замену. 

Буду вельми вдячний, подробиці щодо матки можете мені написати в особисту пошту. Дякую.

Невже тема неактуальна, чи може не на часі... в квітні буде актуальнішою, а точніше навіть в червні :) 

В Павла ,на Козаках, в кінці  червні вже повинні бути  молоді  неплідні  матки  від Скленара (  47/Н/47  або  47/G/10) . Він на них буде створювати  трутовисько. Можеш з ним домовитися, не думаю,  що то буде якась проблема, будеш мати чистопорідну карніку  F1 , на місцевому  трутні.

В цьому році трутня карніки там буде ще замало, але трутень карпатки   у нього  буде чистопорідний, з хороших племінних сімей.   

В Павла ,на Козаках, в кінці  червні вже повинні бути  молоді  неплідні  матки  від Скленара (  47/Н/47  або  47/G/10) . Він на них буде створювати  трутовисько. Можеш з ним домовитися, не думаю,  що то буде якась проблема, будеш мати чистопорідну карніку  F1 , на місцевому  трутні.

В цьому році трутня карніки там буде ще замало, але трутень карпатки   у нього  буде чистопорідний, з хороших племінних сімей.   

Добре, дякую... просто тут мова йшла про старих плідних маток, перевірених, які підлягатимуть заміні... від них згодом можна і непогані маточники тихої заміни отримати :)  

логічно,  У Рівному Віктор буде міняти своїх Тройзеків, якщо хочеш можу поцікавитися куди він їх буде "на пенсію" відправляти.

• 1 month later...

В кого будуть лишні маточки теж хочу придбати.

• 2 months later...

Трохи активізую тему, а то певно загубилась вона. Можливо у травні у когось виникне можливість чи потреба змінити 1-2 річну матку карніки - так от можу прийняти або купити таких , якщо недорого :) 

В 31.03.2016в19:50, Галичанин сказал:

Трохи активізую тему, а то певно загубилась вона. Можливо у травні у когось виникне можливість чи потреба змінити 1-2 річну матку карніки - так от можу прийняти або купити таких , якщо недорого :) 

А зачем Вам эту тему активизировать?Вам же уже поступили предложения

2 часа назад, военрук сказал:

А зачем Вам эту тему активизировать?Вам же уже поступили предложения

Так, деякі пропозиції поступили, але попит ще не вичерпано :) 

• 4 weeks later...
В 15.12.2015 в 00:16, Іван Михайлович сказал:

логічно,  У Рівному Віктор буде міняти своїх Тройзеків, якщо хочеш можу поцікавитися куди він їх буде "на пенсію" відправляти.

підкажіть будьласка номер чи координати пана Віктора.. я також з рівного але тільки починаю. буду вам вельми вдячний. з повагою Михайло Майструк.

• 3 weeks later...

можливо у когось появились якісь варіанти, питання наразі ще відкрите...

1 час назад, Галичанин сказал:

можливо у когось появились якісь варіанти, питання наразі ще відкрите...

Пока никак. Нет погоды для облета маток, думаю на конец месяца. 

Дякую, та я Вашу врахував, місце для неї тримаю... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...