Jump to content

Все про маточну кліточку Гайдара універсальну

Share

Recommended Posts

Відкрив тему у відповідному місці. Переходьте, будьте так ласкаві , дискусанти, сюди. :ole_ole::hi:

Відкрив тему у відповідному місці. Переходьте, будьте так ласкаві , дискусанти, сюди.
Видно тут поспілкуватися на дану тему Вам не хочеться? :dntknw:

Відкрив тему у відповідному місці. Переходьте, будьте так ласкаві , дискусанти, сюди.
Видно тут поспілкуватися на дану тему Вам не хочеться? :dntknw:
watch?v=X6LdR2I6zjk

tochok.info/forum/index.php?showtopic=203

Видно тут поспілкуватися на дану тему Вам не хочеться?

А про що спілкуватись? Бортнік дав посилання на орігінальну тему, там є детальний малюнок кліточки:малюнок. Судячи з того малюнка zaporojec, правий. :dntknw:

А про що спілкуватись? Бортнік дав посилання на орігінальну тему, там є детальний малюнок кліточки:малюнок. Судячи з того малюнка zaporojec, правий. :dntknw:
він мав на увазІ МАБУДь,про виступ щоб зацепити,ну наприклад сіриком ..ушко..... :IMHO1:

наприклад сіриком ..ушко..... :IMHO1:
Ану ка растолкуйте мне не образованному в какое ухо спичку впихивать.

він мав на увазІ МАБУДь,про виступ щоб зацепити,ну наприклад сіриком ..ушко.....

Та ні, почалось з того чи пройдуть бджоли через мале кормове відділення до матки в кліточку... :ah:

post-2518-1435694241_thumb.jpg вот фото забугорной клеточки ,,принцип гайдаровской тот же ,и ушко есть :ay: Обратите внимание что для дальней пересылки предусмотрен паролон с водой!

И еще post-2518-1435694453_thumb.jpg

Ви же самі писали у іншій темі ЩОБ СІРНИКОМ ПІДЧИПИТИ ,НУ НЕ В ..УХО.. :hi:

ОСЬ І ..УШКО.. :wave:

Ви же самі писали у іншій темі ЩОБ СІРНИКОМ ПІДЧИПИТИ ,НУ НЕ В ..УХО.. :hi:
Так мы тут перепутали,всё ,в другой теме мы обсуждали что в гайдаровской нет ушка для зацепа.Я думал есть куда впихивать в гайдаровской.

Гайдар: post-7698-1435694699_thumb.jpg post-7698-1435694707_thumb.jpgpost-7698-1435694715_thumb.jpg. Извините что боком. :hi:

Так это не гайдаровская клеточка на фото,это немецкая клеточка,настоящая,из германии :hi:
Извините что боком. :hi:
Ну а метод крепления? :ah:

він мав на увазІ МАБУДь,про виступ щоб зацепити,ну наприклад сіриком ..ушко.....

Та ні, почалось з того чи пройдуть бджоли через мале кормове відділення до матки в кліточку... :ah:
Скільки саджав Гайдарівськими так завжди проходили :hi: ,навіть і наші ..аборигени.. хоть вони і більші за капаток чистих.

Відкрив тему у відповідному місці.
Додаю наглядну агiтацiю.post-4404-1435694547_thumb.jpg Вибачте що не дуже якiсно . бо вже 23-00. а напруга в эл мережi слабка post-4404-1435695138_thumb.jpg

Так это не гайдаровская клеточка на фото,это немецкая клеточка,настоящая,из германии :hi:
Извините что боком. :hi:
Ну а метод крепления? :ah:
Я ЗРОЗУМІВ,ТОМУ І ПІДТРИМУЮ ВАШУ ІДЕЮ..ЩОБ ЇЇ ЩЕ ДА ПІДЧИПИТИ..ГАЙДАРІВСЬКУ ..УШКО.. :hi::umora:

surovyj Та я вже не сперечаюсь. Розумні люди признавати свої помилки уміють і завжди це можуть. А я у них учусь. Та дві бджоли просиділи півдня у тому маленькому кормовому відділенні та так чомусь і не вийшли у маткове відділення :dntknw:

Та дві бджоли просиділи півдня у тому маленькому відділенні та так чомусь і не вийшли у маткове відділення
Та то мабуть тi бджоли з зайвою вагою .Схуднути треба ,тодi i пропхнуться, як Вiннi Пух :umora:

Відкрив тему у відповідному місці.
Додаю наглядну агiтацiю.post-4404-1435694547_thumb.jpg Вибачте що не дуже якiсно . бо вже 23-00. а напруга в эл мережi слабка post-4404-1435695138_thumb.jpg
Що єдине варто було б добавити,це паралон з водою,якось мій 3 рідний брат вислав маток ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛ,там одна і відтянулася,а всі живі,можливо так сказати як на новій пошті перевозилися.А що цікаво мені Укрпоштою ще ніколи не померали матки,хоть і чудова вентиляція у цих кліточках,на Укрпошті МАТКИ ЛЕЖАТЬ З ЛИСТАМИ,ТА ПОВІДОМЛЕННЯМИ,Гайдар ще різних наголошень ачепить .... :hi:

Та дві бджоли просиділи півдня у тому маленькому відділенні та так чомусь і не вийшли у маткове відділення
Та то мабуть тi бджоли з зайвою вагою .Схуднути треба ,тодi i пропхнуться, як Вiннi Пух :umora:
О! Мико! :umora::wave: Радий поспілкуватися з Вами! Мабуть вдалися умене. :ak::hi:

Та я вже не сперечаюсь. Розумні люди признавати свої помилки уміють і завжди це можуть. А я у них учусь. Та дві бджоли просиділи півдня у тому маленькому кормовому відділенні та так чомусь і не вийшли у маткове відділення

Ну що ж... :ah: Як виявляється на малюнку все виходить гарно але я не полінувався піти взяти пару кліточок та проміряти чи все відповідає так би мовити дійсності. І що ж я побачив? Ширина проходу в мале відділення 3.5 мм. :dntknw: Тепер от не знаю, чи то в мене брак, чи то так має бути?.. :ah: Довжина кліточок- 74мм., ширина(без зачипок) 35мм., висота 17мм.

Та я вже не сперечаюсь. Розумні люди признавати свої помилки уміють і завжди це можуть. А я у них учусь. Та дві бджоли просиділи півдня у тому маленькому кормовому відділенні та так чомусь і не вийшли у маткове відділення

Ну що ж... :ah: Як виявляється на малюнку все виходить гарно але я не полінувався піти взяти пару кліточок та проміряти чи все відповідає так би мовити дійсності. І що ж я побачив? Ширина проходу в мале відділення 3.5 мм. :dntknw: Тепер от не знаю, чи то в мене брак, чи то так має бути?.. :ah: Довжина кліточок- 74мм., ширина(без зачипок) 35мм., висота 17мм.
на ширину 3.5 мм вібувається тільки контакт з маткою (кормління) щоб не вбили спочатку,та й бджола не пройде через коротше,а поки виїдять більше тоді ужк феромон розносять по сімї,а тоді мають увійти бджоли через маточний прохід,та випустити її.Наскільки я зрозумів Гайдара.Один прохід 3.5 мм,а друге яка ширина? :hi:

Як виявляється на малюнку все виходить гарно але я не полінувався піти взяти пару кліточок та проміряти чи все відповідає так би мовити дійсності. І що ж я побачив? Ширина проходу в мале відділення 3.5 мм. opr06K94.gif Тепер от не знаю, чи то в мене брак, чи то так має бути?..

Все очень просто, речь в этой теме, и тема спора........УНИВЕРСАЛЬНАЯ КЛЕТОЧКА ГАЙДАРА. Но производителей и самих клеточек уйма. Поэтому масса вариантов. Да и сам Василий Антонович говорит,что первый вариант клеточки доработал. Посмотрите, ведь и размеры самих клеточек разные. У меня есть клеточки и с малым отверстием, есть и с 4.5 мм отверстием в кормовом отделении. Они и по внешнему виду разные. Одни больше по длинне и тоньше, другие короче и толще.У одних на крышках написано жало, другие без надписей. Я свои допустим с малым отверстием кормовым, доработал до клеточек о которых спорим.