ДобровоЛ Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Відкрив тему у відповідному місці. Переходьте, будьте так ласкаві , дискусанти, сюди. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted June 30, 2015 Author Share Posted June 30, 2015 Відкрив тему у відповідному місці. Переходьте, будьте так ласкаві , дискусанти, сюди. Видно тут поспілкуватися на дану тему Вам не хочеться? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Борода-1 Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Відкрив тему у відповідному місці. Переходьте, будьте так ласкаві , дискусанти, сюди. Видно тут поспілкуватися на дану тему Вам не хочеться? watch?v=X6LdR2I6zjk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бортник Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 tochok.info/forum/index.php?showtopic=203 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
surovyj Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Видно тут поспілкуватися на дану тему Вам не хочеться? ? А про що спілкуватись? Бортнік дав посилання на орігінальну тему, там є детальний малюнок кліточки:малюнок. Судячи з того малюнка zaporojec, правий. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
povar2702 Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Видно тут поспілкуватися на дану тему Вам не хочеться? ? А про що спілкуватись? Бортнік дав посилання на орігінальну тему, там є детальний малюнок кліточки:малюнок. Судячи з того малюнка zaporojec, правий. він мав на увазІ МАБУДь,про виступ щоб зацепити,ну наприклад сіриком ..ушко..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 наприклад сіриком ..ушко..... Ану ка растолкуйте мне не образованному в какое ухо спичку впихивать. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
surovyj Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 він мав на увазІ МАБУДь,про виступ щоб зацепити,ну наприклад сіриком ..ушко..... ? Та ні, почалось з того чи пройдуть бджоли через мале кормове відділення до матки в кліточку... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 вот фото забугорной клеточки ,,принцип гайдаровской тот же ,и ушко есть Обратите внимание что для дальней пересылки предусмотрен паролон с водой! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 И еще Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
povar2702 Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 наприклад сіриком ..ушко..... Ану ка растолкуйте мне не образованному в какое ухо спичку впихивать. Ви же самі писали у іншій темі ЩОБ СІРНИКОМ ПІДЧИПИТИ ,НУ НЕ В ..УХО.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
povar2702 Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 И еще ОСЬ І ..УШКО.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 наприклад сіриком ..ушко..... Ану ка растолкуйте мне не образованному в какое ухо спичку впихивать. Ви же самі писали у іншій темі ЩОБ СІРНИКОМ ПІДЧИПИТИ ,НУ НЕ В ..УХО.. Так мы тут перепутали,всё ,в другой теме мы обсуждали что в гайдаровской нет ушка для зацепа.Я думал есть куда впихивать в гайдаровской. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олександр Васильєв Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Гайдар: . Извините что боком. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 И еще ОСЬ І ..УШКО.. Так это не гайдаровская клеточка на фото,это немецкая клеточка,настоящая,из германии Извините что боком. Ну а метод крепления? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
povar2702 Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 він мав на увазІ МАБУДь,про виступ щоб зацепити,ну наприклад сіриком ..ушко..... ? Та ні, почалось з того чи пройдуть бджоли через мале кормове відділення до матки в кліточку... Скільки саджав Гайдарівськими так завжди проходили ,навіть і наші ..аборигени.. хоть вони і більші за капаток чистих. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Відкрив тему у відповідному місці. Додаю наглядну агiтацiю. Вибачте що не дуже якiсно . бо вже 23-00. а напруга в эл мережi слабка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
povar2702 Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 И еще ОСЬ І ..УШКО.. Так это не гайдаровская клеточка на фото,это немецкая клеточка,настоящая,из германии Извините что боком. Ну а метод крепления? Я ЗРОЗУМІВ,ТОМУ І ПІДТРИМУЮ ВАШУ ІДЕЮ..ЩОБ ЇЇ ЩЕ ДА ПІДЧИПИТИ..ГАЙДАРІВСЬКУ ..УШКО.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted June 30, 2015 Author Share Posted June 30, 2015 Видно тут поспілкуватися на дану тему Вам не хочеться? ? А про що спілкуватись? Бортнік дав посилання на орігінальну тему, там є детальний малюнок кліточки:малюнок. Судячи з того малюнка zaporojec, правий. surovyj Та я вже не сперечаюсь. Розумні люди признавати свої помилки уміють і завжди це можуть. А я у них учусь. Та дві бджоли просиділи півдня у тому маленькому кормовому відділенні та так чомусь і не вийшли у маткове відділення Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Та дві бджоли просиділи півдня у тому маленькому відділенні та так чомусь і не вийшли у маткове відділення Та то мабуть тi бджоли з зайвою вагою .Схуднути треба ,тодi i пропхнуться, як Вiннi Пух Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
povar2702 Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Відкрив тему у відповідному місці. Додаю наглядну агiтацiю. Вибачте що не дуже якiсно . бо вже 23-00. а напруга в эл мережi слабка Що єдине варто було б добавити,це паралон з водою,якось мій 3 рідний брат вислав маток ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛ,там одна і відтянулася,а всі живі,можливо так сказати як на новій пошті перевозилися.А що цікаво мені Укрпоштою ще ніколи не померали матки,хоть і чудова вентиляція у цих кліточках,на Укрпошті МАТКИ ЛЕЖАТЬ З ЛИСТАМИ,ТА ПОВІДОМЛЕННЯМИ,Гайдар ще різних наголошень ачепить .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted June 30, 2015 Author Share Posted June 30, 2015 Та дві бджоли просиділи півдня у тому маленькому відділенні та так чомусь і не вийшли у маткове відділення Та то мабуть тi бджоли з зайвою вагою .Схуднути треба ,тодi i пропхнуться, як Вiннi Пух О! Мико! Радий поспілкуватися з Вами! Мабуть вдалися умене. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
surovyj Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Та я вже не сперечаюсь. Розумні люди признавати свої помилки уміють і завжди це можуть. А я у них учусь. Та дві бджоли просиділи півдня у тому маленькому кормовому відділенні та так чомусь і не вийшли у маткове відділення ? Ну що ж... Як виявляється на малюнку все виходить гарно але я не полінувався піти взяти пару кліточок та проміряти чи все відповідає так би мовити дійсності. І що ж я побачив? Ширина проходу в мале відділення 3.5 мм. Тепер от не знаю, чи то в мене брак, чи то так має бути?.. Довжина кліточок- 74мм., ширина(без зачипок) 35мм., висота 17мм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
povar2702 Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Та я вже не сперечаюсь. Розумні люди признавати свої помилки уміють і завжди це можуть. А я у них учусь. Та дві бджоли просиділи півдня у тому маленькому кормовому відділенні та так чомусь і не вийшли у маткове відділення ? Ну що ж... Як виявляється на малюнку все виходить гарно але я не полінувався піти взяти пару кліточок та проміряти чи все відповідає так би мовити дійсності. І що ж я побачив? Ширина проходу в мале відділення 3.5 мм. Тепер от не знаю, чи то в мене брак, чи то так має бути?.. Довжина кліточок- 74мм., ширина(без зачипок) 35мм., висота 17мм. на ширину 3.5 мм вібувається тільки контакт з маткою (кормління) щоб не вбили спочатку,та й бджола не пройде через коротше,а поки виїдять більше тоді ужк феромон розносять по сімї,а тоді мають увійти бджоли через маточний прохід,та випустити її.Наскільки я зрозумів Гайдара.Один прохід 3.5 мм,а друге яка ширина? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaporojec Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Як виявляється на малюнку все виходить гарно але я не полінувався піти взяти пару кліточок та проміряти чи все відповідає так би мовити дійсності. І що ж я побачив? Ширина проходу в мале відділення 3.5 мм. opr06K94.gif Тепер от не знаю, чи то в мене брак, чи то так має бути?.. ? Все очень просто, речь в этой теме, и тема спора........УНИВЕРСАЛЬНАЯ КЛЕТОЧКА ГАЙДАРА. Но производителей и самих клеточек уйма. Поэтому масса вариантов. Да и сам Василий Антонович говорит,что первый вариант клеточки доработал. Посмотрите, ведь и размеры самих клеточек разные. У меня есть клеточки и с малым отверстием, есть и с 4.5 мм отверстием в кормовом отделении. Они и по внешнему виду разные. Одни больше по длинне и тоньше, другие короче и толще.У одних на крышках написано жало, другие без надписей. Я свои допустим с малым отверстием кормовым, доработал до клеточек о которых спорим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts