Перейти к содержанию
  • записей
    1 059
  • комментариев
    2 359
  • просмотров
    178 107

Президенту України вручили банку естонського меду


ромео

422 просмотра

Під час візиту до Естонії президенту України вручили банку меду та велосипед

26.11.2019 15:59
 
  
velosiped.jpg Фото: Цензор.нет

Сьогодні, 26 листопада, президент України прибув до Естонії з офіційним візитом, де вже встиг зустрілися зі своєю колегою Кресті Кальюлайд. Очільники двох держав підписали заяву про активізацію співпраці. 

На заході президентка Естонії Кресті Кальюлайд вручила Володимиру Зеленському банку меду та велосипед. Як ми всі чудово пам’ятаємо, його президентська кампанія не офіційно почалася з серіалу «Слуга народу», де простий вчитель стає головнокомандувачем країни й щодня приїздить на роботу на двоколісному транспорті.

Вибори закінчилися, Зеленський як і його попередники пересувається на авто з кортежем. Для прикладу, разом з дружиною до колеги Зеленський приїхав на «Tesla». Тепер у нього з’явилася можливість пересуватися виключно на велосипеді, раз отримав такий подарунок.

Якщо ж відійти від жартів, то одним з головних посилів на зустрічі звучало, що Естонія всіляко підтримуватиме цілісність України. А тонкий «тролінг» можливо наштовхне перших осіб держави задуматися не лише про свої слова, але й вчинки.

velosiped1.jpg velosiped2.jpg velosiped3.jpg

velosiped4.jpg velosiped5.jpg velosiped6.jpg velosiped8.jpg velosiped9.jpg velosiped10.jpg velosiped11.jpg

Фото: Цензор.нет

  • Подобається 1

4 Комментария


Рекомендуемые комментарии

Да скоро и мы на старенькой "Украине" будем гонять на пасеку. А вообще - это знак : ну типа вот тебе Вовик баночка мёда и давай подпишем документы, о том что мы вам будем ваш мед перепродавать задорого и в больших объемах, а покупать будем у вас задарма и тоже в больших объемах и вот на эту разницу МЫ БУДЕМ ЕВРОПЕЙЦЫ, а вы останетесь украинцы. И всё пожали руки обнялись подписались. 

Ссылка на комментарий

Недавно в коментах прочитав, що  єстонці вважають свою президеншу "неформатною" особою.Начебто вона і сама біциглем на роботу їздить.

Ссылка на комментарий
Гость
Добавить комментарий...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...