Бджоляка Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 Продам шматки сітки з нержавіючої сталі розмірами 42-43 см на 100 см. Розміри ячейки 1.2 мм квадратних, товщина проволки 0.35-0.4 мм(штангель старий тому дуже точно не можу виміряти проволку). Прекрасно підходить для виготовлення кочових сіток, я собі наприклад поробив ось такі. Також робив з неї днища сітчасті але нажаль фото немає бо зараз стоять під вуликами. Ціна- 30 грн кусок, в наявності є 7 таких кусочків. Відправка автолюкс, нова почта або інші перевізники по домовленості. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr1zZ Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 Я бы взял. Можете мне эти-же фото скинуть на мэйл pr1zZ@ukr.net А то не открываються... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджоляка Posted May 21, 2014 Author Share Posted May 21, 2014 Я бы взял. Можете мне эти-же фото скинуть на мэйл pr1zZ@ukr.net А то не открываються... Ввечері буду біля компютера перекину на електронку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalker Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 Візьму 3 шт. Подробиці оплати та доставки напишу в приват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr1zZ Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 Візьму 3 шт. Подробиці оплати та доставки напишу в приват. ? Увы, я планирую всё забрать Извиняюсь, но очередь Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджоляка Posted May 21, 2014 Author Share Posted May 21, 2014 Сітку продано Link to comment Share on other sites More sharing options...
----------- Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 Якщо будете ще колись продавати таку сітку, я перший на черзі. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджоляка Posted May 21, 2014 Author Share Posted May 21, 2014 Якщо будете ще колись продавати таку сітку, я перший на черзі. Так я думаю сітки ще колись вийде пристаратись, потім дам Вам знати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
----------- Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 Якщо будете ще колись продавати таку сітку, я перший на черзі. Так я думаю сітки ще колись вийде пристаратись, потім дам Вам знати. Добре, буду дуже вдячний. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 і я б по такій ціні взявби якщо там ще буде то я тут Link to comment Share on other sites More sharing options...
----------- Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 якщо там ще буде то я тут ? В чергу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджоляка Posted May 23, 2014 Author Share Posted May 23, 2014 і я б по такій ціні взявби якщо там ще буде то я тут ОК. Буду мати на увазі Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.