sij Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Ще два дні і Великдень прийде до нас, готуємся до свята D-wfcD4PncA Link to comment Share on other sites More sharing options...
дедмазай Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Ще два дні і Великдень прийде до нас, готуємся до свята D-wfcD4PncA красота !! смакота !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavik Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 готуємся до свята ? Уже готовы!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
igl Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 sij,а дорожки уже долго прослужили?А то я все не решаюсь форму приобрести. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 Ще один день i Великдень прийде до нас , готуємося до свята Сайт Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavik Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 Романович видео не работает..Чето сылка баранит.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 Романович видео не работает..Чето сылка баранит.. Перезалил Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted April 19, 2014 Author Share Posted April 19, 2014 дорожки уже долго прослужили?А то я все не решаюсь форму приобрести. ← Форми я сам варив з полоси, а дорожки в травні буде рік як залив, поки що тримаються Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted January 5, 2015 Author Share Posted January 5, 2015 Для того щоб не ходити перед Новим роком по лісах у пошуках ялинки, вирішив зварити її з металу, а потім вставити гілки, так як хочеться мені, а не так як хочеться їй. Ось що вийшло, здається не погано sNosKCFz_iA Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Для того щоб не ходити перед Новим роком по лісах у пошуках ялинки, вирішив зварити її з металу, а потім вставити гілки, так як хочеться мені, а не так як хочеться їй. Ось що вийшло, здається не погано sij , звичайно ялинка - супер, без питань. Але у мене питання щодо жаби (тож Ваша зйомка?),- Ви, очевидно, проходили спецпідготовку у японських самураїв на терпіння і витривалість? Бо я навіть відео не зміг додивитися до кінця! Аж серце заболіло із-за бджілок! Ото холера,- і не вкусила ж її пока жодна! І як Ви її не понищили? Чи Ви "супер зелений", як за рубежем,- вони ні в що не вмішуються у природі? Але ж то мирні беззахистні Божі комахи, яких жаль завжди... Ну, а коптильня,- то Ваша перлинка! Як жаль, що тепер мені вже неможливо переробити дачу так, щоб влаштувати цю перлинку і у себе!.. З наступаючим Вас і всю Вашу родину! І нехай ці свята засіють Вас лише Здоров*ям, Щастям та Добром! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hena Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Уже готовы!!! Cлавик,если все то съешь,и сам станешь готовым... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted January 5, 2015 Author Share Posted January 5, 2015 Ви, очевидно, проходили спецпідготовку у японських самураїв на терпіння і витривалість?Бо я навіть відео не зміг додивитися до кінця! Аж серце заболіло із-за бджілок! Ото холера,- і не вкусила ж її пока жодна! І як Ви її не понищили? ← ДобровоЛ, Я ніколи не знав, що жаби їдять бджіл, але це мабуть такий сорт жаб. Я її відніс за ріку, вбивати було жаль, а саме основне, що через кілька днів з'явилась інша. Я їх вісім штук зловив на пасіці і всіх переніс на інший бік ріки. Після цього нових не появлялось. Тепер буду пильнувати Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Ви, очевидно, проходили спецпідготовку у японських самураїв на терпіння і витривалість?Бо я навіть відео не зміг додивитися до кінця! Аж серце заболіло із-за бджілок! Ото холера,- і не вкусила ж її пока жодна! І як Ви її не понищили? ? ДобровоЛ, Я ніколи не знав, що жаби їдять бджіл, але це мабуть такий сорт жаб. Я її відніс за ріку, вбивати було жаль, а саме основне, що через кілька днів з'явилась інша. Я їх вісім штук зловив на пасіці і всіх переніс на інший бік ріки. Після цього нових не появлялось. Тепер буду пильнувати sij , Поселіть їжачків біля вуликів. Вони хоч теж живляться бджолами, але виключно тільки мертвими. Зате ні мишей, а ні таких жаб не побачите довкола і від мертвих бджіл позбавитесь. У мене кілька років живе ціла їх сім*я . Щороку близько чотирьох малят приводять. Підкормлюю потроху,- найбільше люблять м*ясо у будь-якому вигляді. А щодо жаб, то були десь якось екперементи по їх завезенню для нищення якихось комах. Але вони, як писалось у повідомленні, перейшли саме на бджіл,- за ними ж ганятися по всьому полю не треба. Коли ж пасічники підняли повище вулики, вони додумались до чехорди,- ставали по черзі одна на одну і так кормилися... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PDD Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 sij , Поселіть їжачків біля вуликів. Вони хоч теж живляться бджолами, але виключно тільки мертвими. Зате ні мишей, а ні таких жаб не побачите довкола і від мертвих бджіл позбавитесь. У мене кілька років живе ціла їх сім*я . Щороку близько чотирьох малят приводять. Підкормлюю потроху,- найбільше люблять м*ясо у будь-якому вигляді. А щодо жаб, то були десь якось екперементи по їх завезенню для нищення якихось комах. Але вони, як писалось у повідомленні, перейшли саме на бджіл,- за ними ж ганятися по всьому полю не треба. Коли ж пасічники підняли повище вулики, вони додумались до чехорди,- ставали по черзі одна на одну і так кормилися... Приплід минулого сезону. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted January 6, 2015 Author Share Posted January 6, 2015 Поселіть їжачків біля вуликів. Вони хоч теж живляться бджолами, але виключно тільки мертвими. ← Де ж їх взяти я останній раз їжака бачив років 20 тому Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.