ДобровоЛ Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Замовлю заготовки до 20 корпусів на 145 з сухого легкого дерева.. Майже стандарт, але по ширині +10 мм , без льотків. Не дорожще 45 -50 грвн. Пропозиції в личку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted April 16, 2014 Author Share Posted April 16, 2014 Пропозиції в личку. ? Далі буду поза ін-нетом. Тож Тел. 067 775 79 14, Леонід. Звоніть, пропонуйте свою ціну, будемо домовлятися. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted May 2, 2014 Author Share Posted May 2, 2014 Далі буду поза ін-нетом. Тож Тел. 067 775 79 14, Леонід. Звоніть, пропонуйте свою ціну, будемо домовлятися. ? Що немає сміливих? Чи столярі облінилися? До 05. 05 сиджу в іннеті. Жду пропозицій. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Чи столярі облінилися? До 05. 05 сиджу в іннеті. Жду пропозицій. Столяра от станков не отходят и іннета у них нема А якщо сидiти i чекати пропозицiй то можна i не дочекатися Дiяти треба Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted May 3, 2014 Author Share Posted May 3, 2014 Столяра от станков не отходят и іннета у них нема А якщо сидiти i чекати пропозицiй то можна i не дочекатися Дiяти треба ? Мико, Дякую! Наче вже є напрацювання, але треба перевезти власні дошки до спеціаліста. А я вже, як на зло, зарядив причіп бджолами. Їх там планується тримати й зимою. З моєю спиною другий раз це зробити не дуже й хочеться... Тож чекаю. А 145 планую на сотові під верес. Час ще є... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted May 25, 2014 Author Share Posted May 25, 2014 Жду пропозицій. ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Максим Марчук Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Жду пропозицій. ? ? Я б зробив такого плану, але все в час впирається... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджоляка Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Жду пропозицій. ? ? Я б зробив такого плану, але все в час впирається... А що то за горизонтальні пропили з внутрішньої сторони корпусу і для чого? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bercik alex /liliya Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Есть доска 30 ка смерека... Был заказ на рамки Крендель уже не хочет рамки.Зачем я покупал доски??? Выложите размеры Ваших корпусов.Посмотрю Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 А що то за горизонтальні пропили з внутрішньої сторони корпусу і для чого? Мабуть прополіс збирати Link to comment Share on other sites More sharing options...
Максим Марчук Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 А що то за горизонтальні пропили з внутрішньої сторони корпусу і для чого? Мабуть прополіс збирати Було мало часу і корпус робив з суцільної дошки тому пропили зроблені для того щоб саму дошку не викручувало з часом (послаблення полокон). Дошка 35 мм., висота корпуса 160 мм., всередині 450*450 мм. Верхня чверть 25*12, нижня 25*10... Дошка - сосна після сушки... Отакі от магазини до 12-рамочних гнізд... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.