luka Опубликовано 12 марта, 2017 Share Опубликовано 12 марта, 2017 В ?11?.?03?.?2017 в 01:55, ДобровоЛ сказал: Є фото, хоча й не якісне. Та на ньому видно, чого ж його саме так звуть? Видно снято в темноте. Но все равно понятно - почему подснежник. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Pchelnik 2 Опубликовано 16 марта, 2017 Share Опубликовано 16 марта, 2017 В 13.03.2017 в 00:48, luka сказал: Видно снято в темноте. Но все равно понятно - почему подснежник. Из снега растимые... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
dacha Опубликовано 18 марта, 2017 Share Опубликовано 18 марта, 2017 В 16.03.2017 в 23:00, Pchelnik 2 сказал: Из снега растимые... Потому то так и зовут. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 13 марта, 2018 Автор Share Опубликовано 13 марта, 2018 В 19.03.2017 в 01:02, dacha сказав: Потому то так и зовут. Якраз зараз і почав він цвісти на узліссі та по дачах, де вже сонечко сніг розтопило. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 марта, 2018 Share Опубликовано 13 марта, 2018 1 година тому, ДобровоЛ сказав: Якраз зараз і почав він цвісти В мене біля хати ще лютневого березня зацвів і цвіте до сих пір. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 17 марта, 2018 Автор Share Опубликовано 17 марта, 2018 В 13.03.2018 в 19:45, gardener сказав: В мене біля хати ще лютневого березня зацвів і цвіте до сих пір. А "зелені" бігають по базарах та заважають їх продавати. А для городян який десяток тих первоцвітів - це ж радість. У лісах листяних вони створюють просто килими. А в продажу є й цибульки. Ну, і хто ж забороняє їх насадити вдома, як у вас. У мене на дачі такі теж ростуть , є і кілька накопаних у лісі. Але великий сніг пока не дав їм зацвісти на повну. І вони тільки повисовували з-під снігу свої білі голівки. Правда, у мене теж рука не піднімається їх рвати... 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Pchelnik 2 Опубликовано 17 марта, 2018 Share Опубликовано 17 марта, 2018 9 часов назад, ДобровоЛ сказал: А "зелені" бігають по базарах та заважають їх продавати. А для городян який десяток тих первоцвітів - це ж радість. У лісах листяних вони створюють просто килими. А в продажу є й цибульки. Ну, і хто ж забороняє їх насадити вдома, як у вас. У мене на дачі такі теж ростуть , є і кілька накопаних у лісі. Але великий сніг пока не дав їм зацвісти на повну. І вони тільки повисовували з-під снігу свої білі голівки. Правда, у мене теж рука не піднімається їх рвати... Пусть лучше цветут в естесственных местах и радуют и нас, и пчел. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
dacha Опубликовано 17 марта, 2018 Share Опубликовано 17 марта, 2018 4 часа назад, Pchelnik 2 сказал: Пусть лучше цветут в естесственных местах и радуют и нас, и пчел. Правильно, нечего их уничтожать. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ЯроБа Опубликовано 18 марта, 2018 Share Опубликовано 18 марта, 2018 8 годин тому, dacha сказав: Правильно, нечего их уничтожать. Воно то ніби правильно, але... Карпати вирізають під корінь, цілі состави деревини по залізниці катаються і "зелен"і цього не бачать. А тут пара квіточок - це вже глобальна екологічна катастрофа.... Якось нелогічно виглядає... 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 18 марта, 2018 Share Опубликовано 18 марта, 2018 9 годин тому, ЯроБа сказав: Воно то ніби правильно, але... Карпати вирізають під корінь, цілі состави деревини по залізниці катаються і "зелен"і цього не бачать. А тут пара квіточок - це вже глобальна екологічна катастрофа.... Якось нелогічно виглядає... Екологічні катастрофи виникають з різних причин, які спочатку здаються дрібничками. А такі ,,дрібнички'' в Україні може не допустити в зародку лише справді українська влада, яка реально захищатиме інтереси українців в українських Карпатах і в Україні вцілому. І для цього є успішні приклади наших європейських сусідів- там немає дрібниць у захисті екології і природи в цілому Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 18 марта, 2018 Share Опубликовано 18 марта, 2018 Для прикладу: в Китаї за вбивство леопарда або тигра розстрілюють 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Надія Опубликовано 18 марта, 2018 Share Опубликовано 18 марта, 2018 10 часов назад, ЯроБа сказал: Карпати вирізають під корінь, цілі состави деревини по залізниці катаються і "зелен"і цього не бачать. А тут пара квіточок - це вже глобальна екологічна катастрофа.... Якось нелогічно виглядає. все логічно. З простолюдин легше штрафи брати, а "цілі состави" всі під кришуванням високопосадовців 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ЯроБа Опубликовано 18 марта, 2018 Share Опубликовано 18 марта, 2018 Отож бо...тут колеги про Китай згадали... А не кажуть що там не тільки за звірів розстрілюють, так там і корупціонерів відстрілюють... в нас би так. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 3 марта, 2020 Share Опубликовано 3 марта, 2020 Сьогодні вперше бачив, як бджоли беруть взяток з підсніжників 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
dacha Опубликовано 3 марта, 2020 Share Опубликовано 3 марта, 2020 В 18.03.2018 в 08:23, ЯроБа сказал: Воно то ніби правильно, але... Карпати вирізають під корінь, цілі состави деревини по залізниці катаються і "зелен"і цього не бачать. А тут пара квіточок - це вже глобальна екологічна катастрофа.... Якось нелогічно виглядає... В Новой Линии продают луковицы подснежника - вычитал тут , На Точке. Вчера сам и прикупил . Бери и хоть весь огород засаживай . Тем "зелёным" об этом никто, видно, не рассказывал. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
dacha Опубликовано 3 марта, 2020 Share Опубликовано 3 марта, 2020 2 часа назад, язичник сказал: Сьогодні вперше бачив, як бджоли беруть взяток з підсніжників А я это видел еще в феврале. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 3 марта, 2020 Автор Share Опубликовано 3 марта, 2020 6 хвилин тому, dacha сказав: В Новой Линии продают луковицы подснежника - вычитал тут , На Точке. Вчера сам и прикупил . Бери и хоть весь огород засаживай . Тем "зелёным" об этом никто, видно, не рассказывал. Здається саме я про це й писав. Тільки я їх висадив ще років з п'ять тому. У мене вже їх гарний кущ розрісся. Завтра буду на пасіці, може й зафотографую. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Pchelnik 2 Опубликовано 16 марта, 2020 Share Опубликовано 16 марта, 2020 В 03.03.2020 в 18:13, ДобровоЛ сказал: Здається саме я про це й писав. Тільки я їх висадив ще років з п'ять тому. У мене вже їх гарний кущ розрісся. Завтра буду на пасіці, може й зафотографую. Ну, и где же фото?... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
luka Опубликовано 19 марта, 2020 Share Опубликовано 19 марта, 2020 17.03.2018 в 18:46, Pchelnik 2 сказав: Пусть лучше цветут в естесственных местах и радуют и нас, и пчел. Но можно же и купить луковички в цветочных магазинах и высадить у себя возле ульев или где-нибудь в саду. Это никто ведь не запрещает. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.