Перейти к содержанию

Підсніжник звичайний

ДобровоЛ

Рекомендуемые сообщения

В ?11?.?03?.?2017 в 01:55, ДобровоЛ сказал:

Є фото, хоча й не якісне. Та на ньому видно, чого ж його саме так звуть?

IMG_0046мм.jpg

Видно снято в темноте. Но все равно понятно - почему подснежник.:ay:

В 13.03.2017 в 00:48, luka сказал:

Видно снято в темноте. Но все равно понятно - почему подснежник.:ay:

Из снега растимые...

В 16.03.2017 в 23:00, Pchelnik 2 сказал:

Из снега растимые...

Потому то так и зовут.

• 11 months later...
В 19.03.2017 в 01:02, dacha сказав:

Потому то так и зовут.

Якраз зараз і почав він цвісти на узліссі та по дачах, де вже сонечко сніг розтопило.:wave:

1 година тому, ДобровоЛ сказав:

Якраз зараз і почав він цвісти 

В мене біля хати ще лютневого березня зацвів і цвіте до сих пір.

В 13.03.2018 в 19:45, gardener сказав:

В мене біля хати ще лютневого березня зацвів і цвіте до сих пір.

А "зелені" бігають по базарах та заважають їх  продавати. А для городян який десяток тих первоцвітів - це ж радість. У лісах листяних вони створюють просто килими. А в продажу є й цибульки. Ну, і хто ж забороняє їх насадити вдома, як у вас. У мене на дачі такі теж ростуть , є і кілька накопаних у лісі. Але великий сніг пока не дав їм зацвісти на повну. І вони тільки повисовували з-під снігу свої білі голівки.

Правда, у мене теж рука не піднімається їх рвати...:wave:

9 часов назад, ДобровоЛ сказал:

А "зелені" бігають по базарах та заважають їх  продавати. А для городян який десяток тих первоцвітів - це ж радість. У лісах листяних вони створюють просто килими. А в продажу є й цибульки. Ну, і хто ж забороняє їх насадити вдома, як у вас. У мене на дачі такі теж ростуть , є і кілька накопаних у лісі. Але великий сніг пока не дав їм зацвісти на повну. І вони тільки повисовували з-під снігу свої білі голівки.

Правда, у мене теж рука не піднімається їх рвати...:wave:

Пусть лучше цветут в естесственных местах и радуют и нас, и пчел.

4 часа назад, Pchelnik 2 сказал:

Правильно, нечего их уничтожать. 

8 годин тому, dacha сказав:

Правильно, нечего их уничтожать. 

Воно то ніби правильно, але... Карпати вирізають під корінь, цілі состави деревини по залізниці катаються і "зелен"і цього не бачать. А тут пара квіточок - це вже глобальна екологічна катастрофа.... Якось нелогічно виглядає...

9 годин тому, ЯроБа сказав:

Воно то ніби правильно, але... Карпати вирізають під корінь, цілі состави деревини по залізниці катаються і "зелен"і цього не бачать. А тут пара квіточок - це вже глобальна екологічна катастрофа.... Якось нелогічно виглядає...

Екологічні катастрофи виникають з різних  причин, які спочатку здаються дрібничками. А такі ,,дрібнички''  в Україні може не допустити в зародку лише  справді українська влада, яка реально захищатиме інтереси українців в українських Карпатах і в Україні вцілому. І для цього є успішні приклади наших європейських сусідів- там немає дрібниць у захисті екології і природи в цілому

Для прикладу: в Китаї за вбивство леопарда або тигра розстрілюють

10 часов назад, ЯроБа сказал:

Карпати вирізають під корінь, цілі состави деревини по залізниці катаються і "зелен"і цього не бачать. А тут пара квіточок - це вже глобальна екологічна катастрофа.... Якось нелогічно виглядає.

все логічно. З простолюдин легше штрафи брати, а "цілі состави" всі під кришуванням високопосадовців

• Подобається 1
  • Дякую 1
  • Ха-Ха 1

Отож бо...тут колеги про Китай згадали... А не кажуть що там не тільки за звірів розстрілюють, так там і корупціонерів відстрілюють... в нас би так.

• 1 year later...

Сьогодні вперше бачив, як бджоли беруть взяток з підсніжників:ay:

В 18.03.2018 в 08:23, ЯроБа сказал:

В Новой Линии продают луковицы подснежника - вычитал тут , На  Точке. Вчера сам и прикупил . Бери и хоть весь огород засаживай . Тем "зелёным" об этом никто, видно, не рассказывал.

2 часа назад, язичник сказал:

Сьогодні вперше бачив, як бджоли беруть взяток з підсніжників:ay:

А я это видел еще в феврале.

6 хвилин тому, dacha сказав:

В Новой Линии продают луковицы подснежника - вычитал тут , На  Точке. Вчера сам и прикупил . Бери и хоть весь огород засаживай . Тем "зелёным" об этом никто, видно, не рассказывал.

Здається саме я про це й писав. Тільки я їх висадив ще років з п'ять тому. У мене вже їх гарний кущ розрісся. Завтра буду на пасіці, може й зафотографую.

• 2 weeks later...
В 03.03.2020 в 18:13, ДобровоЛ сказал:

Здається саме я про це й писав. Тільки я їх висадив ще років з п'ять тому. У мене вже їх гарний кущ розрісся. Завтра буду на пасіці, може й зафотографую.

Ну, и где же фото?...:ah:

17.03.2018 в 18:46, Pchelnik 2 сказав:

Но можно же и купить луковички в цветочных магазинах и высадить у себя возле ульев или где-нибудь в саду.

Это никто ведь  не запрещает.:IMHO1:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...