Bee.P Опубликовано 1 октября, 2025 Share Опубликовано 1 октября, 2025 15 минут назад, Гурович сказал: Не туди дивитесь. Там вощина пластикова і чорного кольору, тому вигляд не дуже. А щоб при переїздах рамки обірвалися - то я в таке не вірю. Я ще поки відрізняю старі рамки від рамок з пластиковою вощиною . З пластиковою вощиною мало хто має там , на пром пасіці це одне з най дорощих процесів . Перше призначення пласт вощ це щоб не обривалися рамки під час кочівлі . і в доказ мною написаного , вони показують як треба навощувати пласт вощ , але немає жодного відео як вони топлять ті рамки з пласт вощ на віск . Жадні ппц на оновлення гнізда. Ну і ще , щоб потягнули ту вощину то має бути взяток , коли привозять на опилення то там аби самим прокормитися , не все так просто Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 1 октября, 2025 Share Опубликовано 1 октября, 2025 1 година тому, Гурович сказав: Не туди дивитесь. Там вощина пластикова і чорного кольору, тому вигляд не дуже. А щоб при переїздах рамки обірвалися - то я в таке не вірю. Є канал Назар Дяків в Канаді, то в якомусь відео чув що на сім'ю в сезон відбудовують всього 1-2 нові рамки. І це для них типу норма. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 октября, 2025 Share Опубликовано 1 октября, 2025 33 минуты назад, Конструктор сказал: Є канал Назар Дяків в Канаді, то в якомусь відео чув що на сім'ю в сезон відбудовують всього 1-2 нові рамки. І це для них типу норма. Так воно і є , за 10 років 10 рамок оновить , і походу він сам ті рамки збиває , якщо має 500 сімей то сам ті 500 рам і зібє , але буде довго нити , ну бо він ніби пром , а людину не возьме щоб збила ті рамки , бо вони вийдуть золоті 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
a-hil Опубликовано 9 октября, 2025 Share Опубликовано 9 октября, 2025 28.02.2025 в 20:40, Bee.P сказав: Я мав дурість повестись на гніздо 145. Доброго вечора. Чим не влаштувало гніздо на 145 рамці? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.