Перейти к содержанию

Улей 8-рамочный с гнездом на рамку Дадана и надставками на 145

Ногаец

Рекомендуемые сообщения

15 минут назад, Гурович сказал:

Не туди дивитесь. Там вощина пластикова і чорного кольору, тому вигляд не дуже. А щоб при переїздах рамки обірвалися - то я в таке не вірю.

Я ще поки відрізняю старі рамки від рамок з пластиковою вощиною . ;)

З пластиковою вощиною мало хто має там , на пром пасіці це одне з най дорощих процесів .  Перше призначення пласт вощ це щоб не обривалися рамки під час кочівлі .

і в доказ мною написаного , вони показують як треба навощувати пласт вощ , але немає жодного відео як вони топлять ті рамки з пласт вощ на віск . 

Жадні ппц на оновлення гнізда.

Ну і ще , щоб потягнули ту вощину то має бути взяток , коли привозять на опилення то там аби самим прокормитися , не все так просто

1 година тому, Гурович сказав:

Не туди дивитесь. Там вощина пластикова і чорного кольору, тому вигляд не дуже. А щоб при переїздах рамки обірвалися - то я в таке не вірю.

Є канал Назар Дяків в Канаді, то в якомусь відео чув що на сім'ю в сезон відбудовують всього 1-2 нові рамки. І це для них типу норма.

33 минуты назад, Конструктор сказал:

Є канал Назар Дяків в Канаді, то в якомусь відео чув що на сім'ю в сезон відбудовують всього 1-2 нові рамки. І це для них типу норма.

Так воно і є , за 10 років 10 рамок оновить , і походу він сам ті рамки збиває , якщо має 500 сімей то сам ті 500 рам і зібє , але буде довго нити , ну бо він ніби пром , а людину не возьме щоб збила ті рамки , бо вони вийдуть золоті 

28.02.2025 в 20:40, Bee.P сказав:

Я мав дурість повестись на гніздо 145.

Доброго вечора. Чим не влаштувало гніздо на 145 рамці?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...