Jump to content

Recommended Posts

Продам мед з власної пасіки. Залишилось: мед з липи - 23 грн/кг (60 кг), мед з різнотрав'я - 15 грн/ кг (200 кг).

Продам мед з власної пасіки. Залишилось: мед з липи - 23 грн/кг (60 кг), мед з різнотрав'я - 15 грн/ кг (200 кг).
Липа чиста? чи є якась частка других медоносів? який колір зараз має мед? молочний, світложовтий чи жовтий? Різнотравья буває різним, дайте хоча б коротко перелік медоносів та термін збору,... Це допоможе покупцеві краще зрозуміти що продають а Вам швидше продати :wave:

Липа чиста? чи є якась частка других медоносів? який колір зараз має мед? молочний, світложовтий чи жовтий? Різнотравья буває різним, дайте хоча б коротко перелік медоносів та термін збору,... Це допоможе покупцеві краще зрозуміти що продають а Вам швидше продати :wave:
Липа: колір білий (з грязнувато коричневим відтінком), смак - характерний липовий, кристалізація крупна, липа закінчила цвісти 17.06., качав - 27.06.2013. Різнотрав'я: колір -світло-жовтий, смак - мякий, ніжний, кристалізація - пастоподібна, відкачував 19.08. та 01.09.2013. Медоноси: синяк, будяк, буркун, глуха кропива, біла конюшина та інше лугове різнотрав'я. :hi:

Мёд вкусный, брал у Евгения мёд с Липы. Очень понравился :)

Це колір липового меду.

post-2058-1391026097_thumb.jpg

Це колір липового меду.
Теперь всем понятно, это настоящая чистейшая липа :wave: удачных торгов :)

удачных торгов :)
Спасибо! :wave:

• 2 weeks later...

А якщо б обміняти бджолопакети на мед(або мед і трохи грошей), маю десь біля 100 шт, вважаю що час зараз нелегкий, тому пропоную бартер... :ah:

А якщо б обміняти бджолопакети на мед(або мед і трохи грошей), маю десь біля 100 шт, вважаю що час зараз нелегкий, тому пропоную бартер... :ah:
:hi: Дякую, але я не планую розширятись, тай меду залишилось зовсім не багато.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...