slavon Posted December 21, 2013 Share Posted December 21, 2013 Продам семена мордовника шароголового. 150 грн./кг. Отправка любым перевозчиком. При покупке 1кг. и более - отправка за мой счет Link to comment Share on other sites More sharing options...
romaVR Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Посылку получил !!! Все в лучшем виде Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Посылку получил !!! Все в лучшем виде ? romaVR, Ну і як? Зійшло? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavon Posted November 9, 2014 Author Share Posted November 9, 2014 Продам семена мордовника шароголового. 200 грн./кг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Продам семена мордовника шароголового. 200 грн./кг. slavon, Казав дехто, що ваше насіння посходило непогано. Тож хочу замовити й собі. Напишу в личку. Але Ви висилаєте саме чисте насіння, а чи з "пір'ям" ? Хочу насадити з різних джерел. Хай ростуть і запиляються між собою рослинки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavon Posted December 4, 2014 Author Share Posted December 4, 2014 Продам семена мордовника шароголового. 200 грн./кг. slavon, Казав дехто, що ваше насіння посходило непогано. Тож хочу замовити й собі. Напишу в личку. Але Ви висилаєте саме чисте насіння, а чи з "пір'ям" ? Хочу насадити з різних джерел. Хай ростуть і запиляються між собою рослинки... Висилаю з пір'ям, тому що збираю вручну.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Євгеній Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Висилаю з пір'ям, тому що збираю вручну.... Дозвольте спитати. Чи велика різниця у проростанні, якщо садити з пір'ям? Дякую. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Висилаю з пір'ям, тому що збираю вручну.... Дозвольте спитати. Чи велика різниця у проростанні, якщо садити з пір'ям? Дякую. evgenij M, та ні. Просто "пір'я" це зайва вага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Висилаю з пір'ям, тому що збираю вручну.... Дозвольте спитати. Чи велика різниця у проростанні, якщо садити з пір'ям? Дякую. Не має різниці. Взагалі не має потреби те "пір'я" обдирати. Це робиться тільки для того щоб мати змогу висівати насіння механізованим способом (сівалкою під великі площі), або щоб олію з нього видавити... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 evgenij M, та ні. Просто "пір'я" це зайва вага. Зайва не так вага, як об'єм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Євгеній Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Висилаю з пір'ям, тому що збираю вручну.... Дозвольте спитати. Чи велика різниця у проростанні, якщо садити з пір'ям? Дякую. Не має різниці. Взагалі не має потреби те "пір'я" обдирати. Це робиться тільки для того щоб мати змогу висівати насіння механізованим способом (сівалкою під великі площі), або щоб олію з нього видавити... Велике спасибі! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 Продам семена мордовника шароголового. 200 грн./кг. slavon, Казав дехто, що ваше насіння посходило непогано. Тож хочу замовити й собі. Напишу в личку. Але Ви висилаєте саме чисте насіння, а чи з "пір'ям" ? Хочу насадити з різних джерел. Хай ростуть і запиляються між собою рослинки... Висилаю з пір'ям, тому що збираю вручну.... У Вас slavon переповнено ящик і Вам надіслати електронні листи неможливо, тож почисьте його. Тому змушений відповісти тут, а не в приват. Не турбуйтеся, вже все Вам перераховано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavon Posted December 12, 2014 Author Share Posted December 12, 2014 Обменяю семена мордовника на семена других медоносов и кормовых трав(эспарцет, фацелия, донник, синяк...) 098 649 49 31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavon Posted December 18, 2014 Author Share Posted December 18, 2014 ОСТАЛОСЬ 3,5 кг семян мордовника отдам за 550 грн..!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 ОСТАЛОСЬ 3,5 кг семян мордовника отдам за 550 грн..!!! Дякую , slavon, за посилочку, все успішно дійшло. Правда її ще не відкривав, та думаю там усе буде в порядку. Доберусь до пасіки, порозсіваю ваше добро. Це якраз добрий час для цього,- перевірено минулого року. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Алексей пчеловод Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 ОСТАЛОСЬ 3,5 кг семян мордовника отдам за 550 грн..!!! Готов купить, пишите в личку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.